همین که میگه دانلود رایگان شبانه برداشته بشهنقل قول:
Printable View
همین که میگه دانلود رایگان شبانه برداشته بشهنقل قول:
منبعی ، لینکی ، چیزی ...نقل قول:
پس شهر ما خعلی نفوذ داره تو شرکت اسیات کهنقل قول:
این نت با این دان رو به ما داده...........کم مونده بود یه هارد 5 ترا بده که اگه میداد دیگه دمشون گرم:n10::n02:
بچه ها مگه شماها یادتون نمیاد پرسال دولت فته بود دانلود نامحدود شبانه حذف بشه و هرس به اندازه 2 برابر دانلود روزانش بتونه دانلود کنه فقط ؟؟؟ خیلی عجیبه اربرای این بخش این مطلبو فراموش کرده باشن:n03:
من یادم می یاد که پارس آنلاین و چند شرکت دیگه دانلود شبانه رو برداشتننقل قول:
ولی شما گفته بودی مصوبه دولت
من مصوبه ای یادم نمی یاد
اگر لینکی دارید لطفا بدید تا ببینیم چی هست
کی گفنه این مصوبه دولت بود !!!!! به هیچ عنوان چنین چیزی نیستنقل قول:
پارسال 3 شرکت صبانت پارس آنلاین و شاتل دانلود شبانه را برداشتن یا محدود کردن
و این تصمیم داخلی خود این شرکت ها بوده و به هیچ عنوان به دولت کاری نداشته !!!
آسیاتک و فن آوا و های وب و پیشگامان و برخی از شرکت های مخابرات استانی هنوز دانلود شبانه دارن ....
کی گفنه این مصوبه دولت بود !!!!! به هیچ عنوان چنین چیزی نیستنقل قول:
پارسال 3 شرکت صبانت پارس آنلاین و شاتل دانلود شبانه را برداشتن یا محدود کردن
و این تصمیم داخلی خود این شرکت ها بوده و به هیچ عنوان به دولت کاری نداشته !!!
آسیاتک و فن آوا و های وب و پیشگامان و برخی از شرکت های مخابرات استانی هنوز دانلود شبانه دارن ....
همون اول 10 مگ نمیده ولی بعدش اگر به 1544 زنگ بزنی و خطت بکشه روی 12 مگ میزارن ..... دشواری ندارهنقل قول:
خط منم روی 6 بود زنگ زدم گذاشتن روی 10 .... تا 12 می کشه ولی گفتم ریسک نکنم که نویزش بالا بره
من از 3 ماه قبل دیگه جا ندارم :n02: ..... فقط چیزایی که لازم دارم دانلود می کنم
نقل قول:من سال پیش صبانت داشتم ..... وضعیت خیلی خوب بود ولی یکدفعه محدود کردن و طرح 2 برابر حجم رو راه انداختنقل قول:
بچه ها همگی به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردن ... اول می گفتن تو قرار دادن شرکت ها نگفته که همیشه دانلود شبانه دارین و...
وقتی دیدن شکایت ها زیاد شده سازمان تنظیم مقررات به همه گفت که این طرح رو خودشون دستور دادن اجرا بشه و همگیه شرکت ها باید اجرا کنن
شما کدوم شهری؟نقل قول: