بابا اینا تو یه گروه ip هستن که نتشن نامحدود نیست مثل بقیه مثلا سرویس حجمی دارن اما سیستم براشون حجم کم نمیکنهنقل قول:
Printable View
بابا اینا تو یه گروه ip هستن که نتشن نامحدود نیست مثل بقیه مثلا سرویس حجمی دارن اما سیستم براشون حجم کم نمیکنهنقل قول:
تقاضای نت نامحدود زیاد شده :-Dنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
اقا این لینک رو ببینید . مخابرات خوزستان داره مودم 61 هزار تمومانی رو به قیمت 126 هزار تومان میفروشه . دیگه از سرویس هایی که داریم میخریم رو بیخیالش میشم خودتون دریابید تو لینک دوم به جای نقطه چین دیجی کالا بنویسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ج ما نداد؟!؟نقل قول:
فرقی نداره میشهنقل قول:
البته اگر مثل ما پرتاکی خوب کد تقلب بزن راحت:n02:
چه کاریه بخوای جواز ببری:n33:
اوکی.ممنون کرمانمنقل قول:
کرمان مگه پارتاک نداره؟ اگه داره که فرقی نمیکنه فقط باید کدش رو گیر بیاری . میتونی چند تا کد هم امتحان کنینقل قول:
جواز کسب برادرت رو بده با کپی کارت ملیش بعدش ادرس هر کجا میخواد باشهنقل قول:
من یه بار با جوار کسب یکی از همسایه هامون که اب هویچ بستنی فروشی داشت گرفتم :n02:
الان هم با جواز کسب مغازمون گرفتم که چرم خورشید کاری ندارند هر چی بدی فقط جواز کسب باشه:n09:
آقا باز اومدن دان استریمم رو دستکاری کردن برگردوندن روی همون 2 مگ ! 2 باره دارن این کار رو می کنن ! مگه میشه اتفاقی باشه ؟؟؟!!! چرا برای بقیه نمیشه اینطوری ؟؟؟ :n27::n03: چرا ضحی میکنه این کارها رو ؟ :n37: والله ماناماد بودم 6 ماه تمام دان استریم روی 10 مگ کسی کاری نداشت تا خودم تخلیه کردم اومدم ضحی ! :n03:
دوستا ن توجه کنید اواسیس و ضحی با هم یکی شدن و اسمش شده اواسیس 2 ! البته گفت هنوز اواسیس 1 و ماناماد هم فعالن ! حالا چطور دیگه من نمیدونم ! فرشاد جریان چیه ؟ الان چند تا اواسیس هست ! ماناماد با کدوم یکیه ؟ باو یه توضیح بده ! :n13:
مگه یه دوستی نگفته بود قراره همه 4 شرکت سرویس دهنده یکی بشن ، اینا که برعکس دارن زیادتر هم میشن ! الان دیگه چیزی به اسم ضحی وجود نداره ؟ اگر نه پس کاربراش همه رفتن اواسیس 2 ؟؟؟ این اواسیس 2 زیر نظر اواسیسه 1 ؟؟؟ WTF ??? :n29:
ماناماد که مشخصه دفترش کجاست توی طالقانیهنقل قول:
اواسیس هم فکر کنم فقط یکی باشه که همون ماناماده , چون پشتیبانی هم که زنگ میزنی پشتیبانی ماناماد و اواسیس یکین
ضحی هم فکر کنم جمع شده