دوستان 128 نامحدود یکماهه داشتم الان یکماه تموم شده و گزینه litle more زدم و 5 روز با ترافیک 6 گیگ بهم داده.حالا بخوام تمدید کنم همون 128 نامحدود را 6 گیگ که مصرف کردم از 20 گیگ کم میشه یا 5 روز از یکماه کم میشه؟:n16:
Printable View
دوستان 128 نامحدود یکماهه داشتم الان یکماه تموم شده و گزینه litle more زدم و 5 روز با ترافیک 6 گیگ بهم داده.حالا بخوام تمدید کنم همون 128 نامحدود را 6 گیگ که مصرف کردم از 20 گیگ کم میشه یا 5 روز از یکماه کم میشه؟:n16:
بچه ها تخلیه خط چقدر طول میکشه
سلام بر دوستان.
بنده سرویس 256 2G پارس آنلاین دارم، میخواستم بدونم واسه دریافت رایگان شبانه حتما باید بعد از ساعت 2 مودم یا کامپیوتر روشن بشه یا میشه مودم و کامپیوتر رو روشن گذاشت و فقط با نرم افزار ساعت شروع دانلود رو برای ساعت 2 به بعد تنظیم کرد؟
با تشکر...
واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم ! یه روز خوبه یه روز خرابه سرعتم ! یه ساعت عالیه یه ساعت خراب ! :n03:
یه مشکل دیگه هم دارم وقتی 192.168.1.1 رو تو مرمرگر میزنم و بعد ازم پسورد میخواد وقتی admin رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و دوباره همین صفحه درخواست یوزر پسورد میاد !
اگر قبل ساعت رایگان سرعتت کمه نویز خطتو روی مودم چک کن . یا با پشتیبانی تماس بگیر برات تست کنه خطتونقل قول:
در مورد 192.168.1.1 شما پسورد را اشتباه میزنی که دوباره میاد
مدل مودمت چیه و کانکشنت رو چه حالتیه ؟
از 5 دقیقه قبل از شروع ساعت رایگان میتونی بزاری دانلود و بهتره که 5دقیقه قبل از پایان ساعت رایگان هم قطعش کنی که بعضی وقتا قاطی میکنه از حجمت کم نشهنقل قول:
پس یعنی اگه کامپیوتر و مودم رو روشن بذارم (اینترنت وصل باشه) و فقط ساعت شروع دانلود رو واسه ساعت رایگان تنظیم کنم درسته یا اینکه واسه ساعت رایگان اینترنت باید یه بار قطع و دوباره وصل بشه؟نقل قول:
باسلام
یه سوال داشتم . کسی میدونه سرعت دانلود 128 دو گیگ و 256 دو گیگ پارس آنلاین چقدره ؟ هم روز هم شب
باتشکر
دوستان دانشمند کسی نبود جواب بده:n13:نقل قول:
دوستان نرم افزاری هست که بتونه سر هر 3 -4 دقیقه اینترنت رو قطع کنه ؟ ( کانکشن ) ؟؟؟ اگه هست میشه معرفی کنید
و تنظیم IDM که بهش بگیم وقتی اینترنت دوباره وصل شد دانلود رو ادامه بده کجاست( کدوم منو و کدوم تب ) مرسی :n02: