چرا جواب نمیدید دوستان؟نقل قول:
Printable View
چرا جواب نمیدید دوستان؟نقل قول:
نه عزیز شبانه هست اما سرعتش کم شده.نقل قول:
من خودم قبلا با 512 شبی 1.2 گیگ دانلود داشتم حداقل الان به زور 700 800 مگ میشه :/
داداش شاید بخندی با 128 تا 6 ماه پیش شبی 2.500 دانلود میکردم!!! حالا نمیدونم اگه تمدید کنم سرعتم همون حدوداست یا؟نقل قول:
حقیقت برا 1 ماه مجبورم یه سرویس بگیرم... ارزونترینش 128 1 ماهه هست درسته؟ با قیمت 20 هزار تومن... اگه اشتباه میکنم بگید؟ کسی این سرویس رو داره میشه بگید سرعت شبانه چجوریاست؟
امشب واقعا ازون شباست سرعت افتضاست اگه همینطوری پیش بره تمدید نمی کنم این ماه میزارمش برا فروش
اره والا برا منم پریشب3گیگ گرفتم امشب به زور2گیگ دان کرد فکر کنم برا شبای احیاست ای خدا این رمضون کی تموم میشه:n28:نقل قول:
الان سرویس 128 خیلی بخواد بهت حال بده سرعت دانلودش به 30 میرسه و اینجوری هم خیلی همه چیز اوکی باشه شبی 300 مگ بیشتر نصیبت نمیشهنقل قول:
دوستان همین الان اگه یکی توی تهران بخواد وایمکس بگیره، شما پیشنهادتون مبین نت یا ایرانسل ؟ استفاده هم فقط توی تهرانه.
رفیق ایرانسل رو نمیدونم اما مبین نت گیر.نقل قول:
بعد اینکه چرا وایمکس؟ اگه نمیتونی adsl بگیری حداقل برو سراغ پوینت تو پوینت، پینگشون در یه حده! :))
والا این بنده خدای ما یه چیزی می خواد وابسته به خط تلفن نباشه. اسیر تجهیزات وایرلس نشه راه اندازیش راحت باشهنقل قول:
چی میمونه آخه به غیر از 3جی و وایمکس
سلام
این رو الان تو سایت مبین نت خوندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:مشترکان میتوانند با توجه به طرح انتخابی و فعلی خود و در طول فعال بودن طرحشان تا حداکثر دو برابر حجم طرح خریداری شده، از حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند
یعنی الان من اگه 128 - 1 گیگ داشته باشم فقط در طول ماه شبانه رایگان 2 گیگ میتونم دانلود کنم؟! :n04: