من سرويسم نامحدود بوده. خب نامحدود مطمئنن بهتره اما قيمت ها بالاست.نقل قول:
الان سرويسي مي خوام كه بتونم تو ماه حدود 100 گيگ (حدودا) دانلود داشته باشم. قيمت هم بيشتر از 70 الي 80 تومن نشه تو ماه.
Printable View
من سرويسم نامحدود بوده. خب نامحدود مطمئنن بهتره اما قيمت ها بالاست.نقل قول:
الان سرويسي مي خوام كه بتونم تو ماه حدود 100 گيگ (حدودا) دانلود داشته باشم. قيمت هم بيشتر از 70 الي 80 تومن نشه تو ماه.
من شنیدم محدودیت سرعت رو روزانه میزارن و روز بعدش ریست میشه ، این درسته؟نقل قول:
سلام دوستان
سرویس "کیمیا نامحدود برنزی 2048 با امکان تبادل حداقل 81 گیگ در ماه" نوشته حداقل 81 گیگ در ماه، حداکثر چقدر می شه دانلود کرد ؟ محدودیتش چقدره ؟
و سرویس "کیمیا 60 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)" شب ها سرعت دانلوش چقدره ؟ بعد مدتی دانلود مثل صبانت سرعت شبانه رو پایین می یاره ؟
ممنون از پاسخ
من حدود سرعت دانلود شبانه ها را در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم دیگه خودتون باید حساب کنید ببینید کدوم مناسبتونه و برید تو سایت اسیاتک تعرفه ها رو ببینید .نقل قول:
مثلا اگه همه چی تون نرمال باشه با این سرویس (اینترنت پرسرعت کـیمیا 30 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان - 83 تومن ) حدود 75 گیگ شبا دانلود می کنید 30 در زور دارید درماه میشه حدودا 95.
باز خودتون برید تو سایت اسیاتک بیشتر برسی کنید با اون مقدار هزینه کردن می تونید 100 گیگ دانلودو داشته باشین .
مطمئن نیستم من 256 نامحدود برنزی داشتم شب و روز سرعتش یکسان بود البته بعد از یک هفته تغییر سرعت دادم .نقل قول:
کسی کاهش سرعت نداره ؟ سرعت من داغون شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز زنگ زدم به پشتیبانی و خطم را روی 12 مگ بستن
سرعت دانلود اومد روی 1.2 مگ
مگه قبلا چند بودش؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب به شکل پیش فرض سرعت رو رو این میبنده که:n13:
بچه ها آسیاتک این مصوبه دولت که میگه دانلود رایگان شبانه برداشته بشه رو اجرا نمیکنه ؟
کدوم مصوبه؟؟؟؟نقل قول:
همون اول 10 مگ نمیدن .... بیشتر وقت ها روی 4 یا 6 میزارننقل قول: