هاردت اریجیناله؟نقل قول:
چراغای دسته از باطریه. با وجود این که داشبورد باطری رو نصف نشون میده ولی بیشتر از 90 درصد باطری هات استفاده شده.
هاردت اریجیناله؟نقل قول:
چراغای دسته از باطریه. با وجود این که داشبورد باطری رو نصف نشون میده ولی بیشتر از 90 درصد باطری هات استفاده شده.
دوستان شما جایی رو میشناسین که بشه بازی های قدیمی تر 360 رو آنلاین خرید؟ من dead or alive Xtreme 2 رو میخوام. از es7.ir خریدم پچ شدس و یه کم تو بازی دست کاری شده.
تو سایت nextgen برچسبای باحالی واسه کنسول هست. کسی میدونه جاشون رو دستگاه میمونه یا نه؟ و این که جلوی سوراخای تحویه کنسولو نمیگیرن که؟ یه وقت بی چاره میشیما :31:
من dlc untold stories bundle رو واسه Resident Evil 5 دانلود کردم. با Yarisswap پچ کردم و ریختم تو فلش (با USBxafGUI). تو داشبورد کنسول شناختش ولی تو بازی نیومد. درمونی داره؟ (LIVE ندارم)
امروز تریلر geow 3 رو توی xbox دیدم(از لایو دانلود کردم)
یه سوال : این تریلر, فیلمه یا بازی؟
اخه گرافیکش خیلی بالاست :blink:
میگم نکنه به صورت بازی هست و از کارت گرافیک برای پخشش استفاده میشه؟
تلوزیونمم fullhd هست
و یه سوال دیگه : hdmi color space باید رو چی باشه؟ من رو ycbcr709 گزاشتم بهترینش همینه دیگه؟؟؟
برای استفاده از تقریبا 99% از dlc ها با روش usbxtaf باید کنسول jtag شده باشهنقل قول:
من dlc untold stories bundle رو واسه Resident Evil 5 دانلود کردم. با Yarisswap پچ کردم و ریختم تو فلش (با USBxafGUI). تو داشبورد کنسول شناختش ولی تو بازی نیومد. درمونی داره؟ (LIVE ندارم)
البته شایدم کسی روششو بلد باشه و من ندونم:46:
قیـــــــــــــــــــمت ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
ان چراغا واسه باتری هستن. باتری هات ضعیف شدن.
یعنی چی گیر میده؟لگ می گیره یا ارور میده؟ چه اروری؟
می گه نمی تونه دیسک رو بخونه فک کنم !نقل قول:
چه گيري ميده؟!
ميگه ديسك رو با يه دستمال نرم تميز كن؟!
اگه اين ارورش هست شايد مشكل از هارد دستگاهته و يه بار ديگه وصلش كن ...
نمی دونم !نقل قول:
هاردت اریجیناله؟
البته همه ی بازی ها این جوری نیستا ! بعضی ها فقط گیر می ده اونم نه یه جا ! مثلا یه جا اوولش گیر می ده یه جا 2 ساعت که بازی کردم گیر می ده !
راستی نمی شه یه کاری کرد که دیگه این چراقا چشمک نزنن ؟
مرسی از همه !
بهترین راه اینه که بگردی دنبال کسی که واست از طریق Torrent دانلود کنه !!نقل قول:
علیرضا جان HDMI Color Space مربوط میشه به گسترش رنگهای سرد و گرم که تو رنگ های گرم خودشو بهتر نشون میده و بیشتر تو چشم میاد.نقل قول:
شما بهتره اونو رو حالت Auto بزاری تا خود دستگاه برات تنظیم کنه.
یکسری از LED ها و LCD ها از سیستم Wide Color Enhancer استفاده میکنن که اگه کنسول رو روی Auto تنظیم کنی دستگاه به طور خودکار
سیستم رو روی بهترین حالت و نسبت به Processor تلویزیون تنظیم میکنه.
علی جان نرم افزاریه نه سخت افزاری :31:نقل قول:
همینطوره . باید انقدر با Postal Code های مختلف بزنید تا قبول کنه.نقل قول:
نه داداش هیچ شرکتی نمیاد Mac Address وسیله ای که امکان شبکه شدن رو داشته باشه رو مخفی کنن.نقل قول:
تمام تنظیمات رو باید روی Auto بزارید تا خودش Config کنه .نقل قول:
خوده کنسول قابلیت Dialing رو داره و توسط Ethernet اش میتونه مستقیم به مودم یا Router وصل بشه.
البته مودم شما حتما باید دارای Ethernet Port باشه وگرنه نمیشه به طور مستقیم کنسول رو وصل کرد که متاسفانه مودم های Wan
از نوع point to point هستن و فقط میشه اونو به یک PC وصل کرد که در این صورت چاره جزء Share کردن NET توسط PC رو ندارید.
منظور از هارد Original اینه که شما هارد رو روی دستگاه خریده باشی . اگه دستگاهتون Arcade بوده و بعدا هارد خریدین احتمال اینکه هارد Fake باشه و مشکل داشته باشه زیاده.نقل قول:
سلام
براي يكي از دوستان ميخوام ايكس باكس بخرم. ترجيحاً با كينت .
لطفاً قيمتهاي ايكس باكس با دو دسته و مدل slim رو بديد .
ممنون ميشم.
این هایی که نوشتین با کینک میشه حدود 600 هزار تومان شاید یکم کمتر بیشتر.نقل قول:
سلام.
بازي Dragon Age 2 با اينكه روي هارد نصبه ولي وسط بازي ارور The disk is Unreadable ميده.يا 3 تا ديسك هم امتحان كردم،3 بار هم بازي رو نصب كردم+توي ديسك بازي يه آپديتي بود كه بايد نصب ميشد و LT+ هم داره كنسول....(با بقيه بازي ها مشكلي ندارم)
مشكل چيه؟
ممنون.:11: