اینها یه طول عمر محدودی دارن, شاید ده سالنقل قول:
سعی کنین دستگاه های lcd دار نخرین, من چند تا گوشی قدیمی و یک میکرویف دور انداختم
led دار خوبه
Printable View
اینها یه طول عمر محدودی دارن, شاید ده سالنقل قول:
سعی کنین دستگاه های lcd دار نخرین, من چند تا گوشی قدیمی و یک میکرویف دور انداختم
led دار خوبه
کافو نوری/فیبری نزدمون گذاشتن واقعا adsl به حدی مطلوب رسید, فقط نمیشه از غیر مخابرات بگیریم
اگر با این خط مثلا دیدبان نت ماهی 1000گیگ داشتم چه میشد :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من طرح غزال 4مگ با سرعت چهار برابر دارم و ازش راضی بودم و دیشب خواستم دانلود کنم دیدم سرعتم به جای 16 ، 4 مگ شده (البته توی تنظیمات مودم ، خط روی 18 بسته شده ولی در عمل 4 بیشتر دانلود نمیکنه) و اومدم اینجا کامنت های دوستان رو خوندم دیدم ظاهرا مشکل سراسریه و همه کسایی که طرح غزال دارن موقتا سرعتشون اومده پایین . هربار زنگ زدم 2020 گفت 25 دقیقه باید صبر کنی تا اپراتور جواب بده :n03: زنگ زدم مرکز مخابراتیمون کسی گوشی رو برنداشت . حالا به نظرتون چیکار کنم؟ صبرکنم تا خودش درست بشه یا به 195 اطلاع بدم؟ هرچند فکر کنم 195 هم نتونه کاری کنه چون الان حداقل سرعت 4مگ رو دارم میگیرم و مخابرات هم حداقل تعهدش همون 4 هست . دوستان به نظرتون راه حل چیه؟ صبرکنم؟ :n36:
زنگ زدم ۲۰۲ گفتم دو مگ چهار برابر دارم کشش خطم ۹ مگ اما فقط ۲۵۰ بهم دانلود میده گفت مشکل نرم افزاری داریم!! و اعلام خرابی میکنم برات به واحد فنی
دوستان حجم مصرفی و باقیمانده خودم رو تو کدام قسمت پنل میتونم ببینم؟
چرا برای من سرویس 20 و 30 MB در پنل من وجود ندارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثرا این مشکل رو دارن. من هم دارم. شما به 195 شکایت کن. وقتی تعداد شکایت ها زیاد باشه، زودتر درستش می کنن.نقل قول:
البته به من گفتن که اطلاعات داره به سرور جدید منتقل می شه. این مشکل به همین خاطر هست
تو اون سایت جدیده باید برید.نقل قول:
تو بخش حساب کاربری- ریز مصرف اینترنت.
و همون صفحه اصلی هم باید ببینید.
فقط اگه پیش پرداخت باشید.
پس پرداخت ها امکانش فراهم نیست.از مزایای سایت موقتشونه......
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بالاخره پنل من درست و سرویس رزرو فعال شد و تونستیم خرید بزنیم:n15::n16:
خدا رو شکر خودش درست شد و الان یکی دو ساعته که سرعت دانلودم به 16مگ برگشته :n01: نه پشتیبانی جوابی بهم داد و نه 195 هنوز چیزی گفته ولی خودش خود به خود درست شد . امیدوارم دوباره افت سرعت پیدا نکنم و بقیه دوستان هم مشکلشون هرچه سریعتر برطرف بشهنقل قول:
سرعت دانلود من هم درست شد
اما واقعا میترسم چیزی دانلود کنم پس پرداخت هستم میزان مصرفم تو پنل معلوم نیست