سرعت بعد از اون حداقل ترافیک چقدر کاهش میدن مثلا برای سرویس 2 مگ کیمیا نامحدود برنزی ؟ البته جلوی سرویس های برنزی ننوشته سرعت بالانقل قول:
Printable View
سرعت بعد از اون حداقل ترافیک چقدر کاهش میدن مثلا برای سرویس 2 مگ کیمیا نامحدود برنزی ؟ البته جلوی سرویس های برنزی ننوشته سرعت بالانقل قول:
سلام دوست عزیز نظر منو بخوای هیچ وقت از آسیاتک یا شاتل یا هر شرکت دیگری نامحدود نگیر تحت هیچ شرایط !
اگه دو مگ نامحدود میخوای برو از خود مخابرات بگیر خیلی هم بهتره ماهی 72 هزار تومان میدی شب تا صبح میگری دانلود میکنی پینگ اش هم داخلی عالی هستش ولی خارجی یه مقدار داغونه ولی جدیدا یه مقداری بهتر کرده قابل قبول شده
سرعت دانلود هم 2 مگی رو که خریدی پر میکنه
الان از این شرکت ها بگیری دو برابر ازت پول میگرن برای ده یا بیست گیگ سرعت بالا بعد سرعتت رو داغون میکنن در بهترین شرایط سرعت اسمی ت میشه!
در یک کلام نامحدود فقط مخابرات!
مخابرات خیلی وقته نامحدود بالای 512 نمیده عزیزنقل قول:
پس کلا نامحدود تعطیل!نقل قول:
چند وقت پیش هم همین کار رو انجام دادن ولی دوباره گذاشتن
دیشب کسی سرعتو تست کرد؟ واقعا لیمیت رو برداشتن یا فقط در حد حرف بود؟!
گفتن 1 خردادنقل قول:
نقل قول:
در طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز می شود،
دوستان فن آوا كه اعصابمون رو ريخته بهم و سرويس نامحدودش رو داغون كرده.
الان آسياتك اگه ماهيانه حدود 50 تا 100 گيگ دانلود داشته باشيم چه سرويسي داره كه سرعتش و قيمتش مناسب باشه؟
اون روز که من پرسیدم دقیق نمی دونست فک کنم یه حالت پلکانی داشت بهتره تماس بگیری دقیق بپرسی .نقل قول:
باید دید سرعت و قیمت مناسب از دید شما چقدره؟نقل قول:
نامحدود می خواهید یا شبانه ؟
من 45 تومن می دم 80 گیگ در ماه می دانلودم .
اون روز که من پرسیدم دقیق نمی دونست فک کنم یه حالت پلکانی داشت بهتره تماس بگیری دقیق بپرسی .نقل قول:
باید دید سرعت و قیمت مناسب از دید شما چقدره؟نقل قول:
نامحدود می خواهید یا شبانه ؟
من 44 تومن می دم 80 گیگ در ماه می دانلودم ( 2 مگ 10گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان)
10 مگ 10 گیگ 8 تا 10 رایگان هم سرویس جالبیه حدود 47 تومنه .
من سرويسم نامحدود بوده. خب نامحدود مطمئنن بهتره اما قيمت ها بالاست.نقل قول:
الان سرويسي مي خوام كه بتونم تو ماه حدود 100 گيگ (حدودا) دانلود داشته باشم. قيمت هم بيشتر از 70 الي 80 تومن نشه تو ماه.