LTE-A یا همون 4G+ در کشور امارات
محتوای مخفی: LTE-A
Printable View
LTE-A یا همون 4G+ در کشور امارات
محتوای مخفی: LTE-A
من الان از ی شهر دیگه به دکل های تری جی و فورجی ی شهر دیگه وصل میشم. فاصله نقطه به نقطه که با نرم افزار حساب کردم 26.5 کیلومتر میزنه. سرعتم هم در حدود 1.5 تا 8 مگ متغیره. من طبقه دوم ی ساختمان با مودم هستمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دریافت سیگنال به شرایط مکانی و همچنین معماری شهری بستگی داره. هر سایت ظرفیت محدودی داره. در خیلی از شهرها ایرانسل TRX سایت های نسل 3 و 4 رو پایین اورده تا مناطق کمتری رو پوشش بدن. این کار هم به دلیل اینکه فعلا تمام سایتها تجهیز نشده اند و اگر سایت پوشش وسیعی داشته باشد ترافیک بیش از اندازه جذب کرده و باعث اختلالش میشود انجام شده است.نقل قول:
بعضی دوستان در انجمن بیان کردند که مشکل انتن دهی داشتند و بعد از اینکه با اپراتور تماس گرفتند این مشکل حل شده هم دلیلش بالا بردن TRX توسط دوستان بخش فنی بوده است
البته در مناطقی که ترافیک انچنانی نیست این قضیه صدق نمیکند. از طرفی پوشش دهی هم به صورت خودکار در زمانی اوج ترافیک توسط سایت کاهش میابد و شما اگر تجربه کرده باشد صبح زود سیگنال بهتری در مقایسه با شب که ترافیک هست در یک مکان ثابت دارید.
پس در نتیجه هم میشود شما در 2 کیلومتری سایت باشید و سیگنال نداشته باشد و هم میشود 20 کیلومتر از سایت دور باشید و باز هم سیگنال داشته باشید.
در خصوص اینکه مودم سیگنال بهتر و بیشتری از تلفن همراه میگیرد هم باید گفت تلفن همراه میزان SAR یا Specific Absorption Rate یا نرخ جذب پاییتری نسبت به مودم دارند.
یه سوال
من مودمsieera 760 sرو دارم
میخواستم ببینم باید براش چه اتنی بخرم و کدومشون مناسب هست
الان سیگنال 4g فقط 1 یک خط و سرعتش کم هست میخواستم ببینم با کدوم انتن سیگنالم افزایش پیدا میکنه
واسه مودم E8372 Huawei
Firmware
و
webui
جدید چی هست؟!
و چیزی هست که مقدار آنتن رو دقیق به صورت عددی نشون بده؟!
سلامنقل قول:
مدل مودمتون چیه ؟
سلام دوستان من این مودم 8372 رو گیر نیاوردم به نظرتون تو این رنج قیمت مودمی هست که این کیفیت را داشته باشه؟؟
خودم نظرم هست ک بودجه رو زیادتر کنم و این مودمD-Link DWR-932C 4G LTE Modemرو تهیه کنم قیمتش حدود 330 تومان ک نسبت به 8372 حدود 100 تومان گرونتر هست؟
نظرتون چیه؟؟
سايت راستين بازار داره بگير ازشنقل قول:
هواوي بگيري راحت تري
كسي اپديت اخرين ورژن كه قدرت سيگنال نشون ميده ميتونه بزاره واسه همين مدل ٨٣٧٢
؟!
برای Fw و webui تو این تاپیک گشتی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه فقط سیگنال مودم رو میخوای ببینی، به نظرم از برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی...خیلی بهتر از webui خودم مودم عمل میکنه...سرعت رفرش هاش قابل تنظیم ـه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویرش...گویای همه چیز هستش....(فیـــلتر شکن باز کن)نقل قول: