منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمی دونم چرا بقیه اینقدر راضی اند ؟! :n28::n15:نقل قول:
Printable View
منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمی دونم چرا بقیه اینقدر راضی اند ؟! :n28::n15:نقل قول:
دوستان امروز پی بردم پارس یه کلاهبردار واقعی هست
من 256 نامحدود گرفتم ماهی 48 تومن یکی دوهفته پیش یک دفعه سر ظهر قطع شد (دیگه چراع Adsl چشمک هم نمیزد)
بعد از کلی تماس اعصاب خوردی غیره بعد 10 روز وصل شد تمام 10 روز رو خوردن هیچ به من گفتن محاسبه میکنیم به اکانتتون اضافه میکنیم
دیروز زنگ زده با کمال پررویی میگه یک روز بهتون اضافه کردیم به نظر من از فحش بدتره این حرف
دیگه تمدید میکنم میرم آسیاتک
سلام دوستان پارس آنلاین الان سرویسش برای دانلود شبانه چطوربه ؟
من شاتل دارم 2مگ ، 2شب که باهاش دانلود شبانه بالای 2گیگ کنی سرعت خطو محدود میکنن و سرعت دانلود برای 2هفته میاد روی 5 کیلوبایت (یعنی 2هفته 1شب به بعد اینترنت دیگه بدرد نمیخوره از دیال آپم کمتره)
میخوام خطمو عوض کنم این پارس آنلاین سرعت دانلود شبانش چطوره ؟
اگه خط 1مگ حجمی ازش بگیرم . شبها هم در کل ماه ساعات رایگان 1مگ دانلود میکنه یا اینم یه کم که دانلود کنی سرعت خطو شبها میارن پایین ؟؟
سلام خدمت تمامی دوستان
ببخشید من یه مشکل عجیب برام پیش اومده 2 شبه
اونم اینه که از ساعت 11.30 به بعد تا صبح اینترنتم فقط سایت هایی که سرورشون در داخل ایران هست برام باز میشه یه جورایی اینترانت شده
کسی همچین مشکلی رو داره توی پارس آنلاین ؟
بله دیشب دقیقا همین بود واسه منم !نقل قول:
سلام
دیشب حدود 1-2 ساعت حدود ساعت 11-12 قطع بود برا من ولی وقتی وصل شد تونستم بعد از مدت ها که سرعت دانلود شبا بیشتر از 40 نمی رسید دانلود کنم
دیشب سرعت دانلود زیر 250 نیومد!
دیشب اینترنت من هم از ساعتای 11:30 قطع بود من تا 12:30 که بیدار بوم قطع بود
من فکر کردم وضع اینترنت مخابرات فقط خرابه مثل اینکه پارس آنلاینم یاد گرفته از مخابرات دزدی رو.......!!!!!
نه بابا مال من هر وقت قطع بوده مشکل از مخابراط بوده و یه تحقیقم کردم فهمیدم کل مشهد قطع میشدهنقل قول:
اقا من یه مشکل دارم ، یه حرکت بزنید این مشکل ما حل شه
گوشی تلفن خونه رو وقتی برمیدارن یا میذارن ، مودم من واسه چند ثانیه قطع میشه و چراغش قرمز میشه ، چکارش کنم ، پریز تلفن از مودم جدا هست