[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دادا یعنی سرعت دانت انقدر میشه
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دادا یعنی سرعت دانت انقدر میشه
نقل قول:
دقیقا می دونم چی هست همون URL زیر مودم را وارد می کنم
من یک اشتباهی که کردم فریمور آپدیت کردم به 015 و الان گیر کردم
یک قسمتی هست که اطلاعات و مشخصات کانکت و در صد سیگنال را نشان می دهد
در آن قسمت کلا خالی هست
بعدا عکس می گیرم و می زارم در اینجا
طبق تعریف باینری دودویی هر مگابیت برابر با ۱۲۸ کیلوبایته یعنی برای تبدیل شدنش تقسیم بر هشت میشه.(هر هشت بیت مساوی هست با یک بایت)نقل قول:
در ضمن هنوز هیچ ISP به کاربراش اینترنت 3مگابایت نداده، هروقت 24 مگابیت دادن اونوقته که 3مگابایت حساب میشه.24 مگابیت هم فعلا یک رویا هست.
تا اونجایی که من اطلاع دارم تمام مودم های adsl تو ایران تا 24 مگابیت رو ساپورت میکنه ولی سیم کشی های مخابرات فقط تا 16 مگابیت رو ساپورت میکنه، تازه اگه به مخابرات نزدیک باشین شاید تا 24مگ رو ساپورت کنه):n14:
ولی وایمکس در کشور در همین حال حاضر میتونه تا 25 مگابیت رو ارائه بده(در صورتی که سیگنال خوب باشه و سیستم دریافت و ارسال برو روی 64QAM CTC 5/6 باشه:n10:
پس حسابی خراب کاری کردین :n28:نقل قول:
من به شخصه فرم ور آپدیت میکنم از ترس میمیرم و زنده میشم تا مودم سر حال میاد یه نفس راحت میکشم :n20:(چه وایمکس چه ADSL باشه)
فایل آپگرید رو اشتباه دانلود نکردید؟ اگه با آپگرید این اتفاق افتاده باشه باید ببرید واسه تعمیر قبلا تو سایت قدیمی مبین نت یه چیزی برای تعمییر دیده بودم شما یه ایمیل به صدای مشتری بزنید و مشکلتون رو بگید ببین چی میگن.
سلام دوستان
سوالی داشتم
حدود 7 8 ماه پیش یک عدد مودم داخلی دسته دوم مبین نت گرفتم.طرح روش 512 بود و 2 3 ماهی استفاده کردم و بعدش دیگه استفاده نکردم.تا چند روز پیش که آوردم که استفاده کنم دیدم فقط و فقط طرح 128 میتونم بخرم و سرعتهای
دیگه رو نمیتونم بخرم.چرا اینجوری شده و چطور میتوانم سرعت 512 و 1024 را بخرم؟
فقط 128 رو ماهیانه میتونم انتخاب و خرید کنم.
منم این مشکل رو داشتم زنگ زدم به پشتیبانی اون برام 2 مگابیت رو انتخاب کرد و گفت از سایت ورژن قدیمی مبین نت وارد میشی اون بالا نوشته پرداخت اینترنتی شناسه کاربری رو و شناسه پرداخت رو وارد میکنی بعدش هم ادامه رو میزنی و پول رو اینترنتی پرداخت میکنی از دفعه دیگه راحت میتونی از بخش تمدید سرویس تمدید کنینقل قول:
کلا دو سه ماه میگذره اینطوری میشه نمیدونم چرا ولی اگه کارت دانشجویی نداشته باشی اپراتور براتسرعت بالا رو فعالش نمیکنه
رستش سندش به اسم خودم نیست.من از یکی خریدم مودم رو.
حالا شما رنگ بزن بگو دو سه ماه گذشته استفاده نکردم دوباره میخوام فلان سرویسو رو بگیرم برام فعالش کنید من از تو سایت پرداختش کنمنقل قول:
نقل قول:دقیقا و فقط به مبین نت و پارس آنلاین و در کل ارائه دهنده ها ربط داره! :دینقل قول:
من فن آوا دارم دیشب طرحمو از 512 نامحدود تبدیل کردم به 512 حجمی با 5 گیگ حجم. دیشب تست سرعت گرفتم معادل 1 مگابیت بهم سرعت داد. این هم از تست سرعت در بعد از ظهر امروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوزم بر این باورم که مبین نت و ایرانسل و پارس آنلاین و شاتل و مخابرات مخصوصا مبین نت تله های بزرگی هستن واسه تلکه کردن مشتری و زجر دادن اونا! :n15: این سیاست جدید که سرعت خیلی بالا میدن هم برای جذب مشتریه جدید و جبران مشتری های از دست رفته هست.
مبین نت جاش امنه!
بازار انحصاری مشتری رو مجبور می کنه دیگه.
تو منطقه ای که فیبر نوریه مشتری چه راهی جز مبین نت ایرانسل داره.
یا باید وایمکس استفاده کرد یا از این شرکتای مزخرف پوینت تو پوینت بگیری که دوزار نمی ارزه.