فعلا که ماهی 25000 ناقابل از جیب مبارک داره میره :13:نقل قول:
اگه تو این اوضاع پول زیاد اومد چشم ترافیک میخریم :46:
Printable View
فعلا که ماهی 25000 ناقابل از جیب مبارک داره میره :13:نقل قول:
اگه تو این اوضاع پول زیاد اومد چشم ترافیک میخریم :46:
منم اهواز هستم اکو 512 دارم شب و روز برام زیاد فرقی نمیکنه با 60 دانلود دارم (مخصوصا از مدیافایر )نقل قول:
همین دیشت 1200 مگ دانلود داشتم توی 6 ساعت
البته من چمران هستم
یکی از دوستان که زیتون هست آرت 128 داره خیلی راضیه
هر کدوم که بودجه ات میرسه بگیر
صبا نت رو کلا بیخیال شو
راستی یادم رفت بگم
مرکز آزادی خطهایی که شاتل ساپورت نمیکنه زیاد داره شماره ات رو چک کن ببین ساپورت میشه
البته با توجه به اینکه صبانت داری فکر کنم ساپورت میشه
بله تماس گرفتم هم مودم من ساپورت میشه هم منطقه ما و eco128 بگیرم یا 512 اگه بدن یا چی بگیرم و آیا شارژ خوری داره ؟نقل قول:
و نظرتون در مورد موندن در این وضع بد چیه ؟:27:
و کارت طلایی تخفیف کسی داره بده ؟
شما گوگلت با ما فرق داره پس :27:نقل قول:
کارت طلایی رو که همه مشترک های شاتل دارننقل قول:
خودمن هم دارم
شارژخوری رو نمیدونم به چی میگی ولی اگه 24 ساعت وصل باشی و صفحه باز کنی ( بدون دانلود حتی یه مگ) بین 100 تا 300 مگ در روز میره( تجربه شخصی) ولی اگه در روز یکی دو ساعت آن میشی و فقط صفحه باز کنی زیر صد مگ مصرف میکنی
512 که بخوای بگیری راحت ترین راهش کپی کارت نظام پزشکی هست که میتونه مال هر کدوم از آشناهاتون باشه و اینترنت رو هم باید با مشخصات همون صاحب کارت بگیرید
اگه توی روز مصرفتون بالاست و کاهی اوقات به دانلودش هم احتیاج دارید آرت 128 بهتره البته حدود 9000 تومان هم هزینه اش بیشتره ولی برای کسی که استفاده داره میارزه
همینطور ترافیک اضافی هم واسه آرت هر گیگ 3000 تومان و اکو حدود 5000 تومان هست
در مورد سوال آخر هم باید بگم فکرشم نکن
راستی یه مورد دیگه هم هست کابل کشی داخل ساختمون اگه استاندارد باشه توی ثابت موندن سرعت دانلود تاثیر داره
اگه کابل کشی مشکل داره از جایی که تلفن به خونه میاد تا کامپیوتر یه کابل مستقیم بکش
من زمانی که دایال آپ داشتم اینکارو کردم سرعت دانلودم از2.8 تا 3 به 4.5 تا 5 رسید
دوست من من یک ساعت تو همین تاپیک باشم 400 مگابایت شارزم کم میشه راست میگه این دوست ما .نقل قول:
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
دوست من من تو دانلود 40 مگ دانلود کنم 80 مگ کم میشه و سرعت شبانه اون هم 3 شب شروع میشه صبانت سرعت 2 هستنقل قول:
خوب هر چه زودتر شاتل رو درخواست بده خوش شانس باشی حدود یه هفته ای سرویست راه میوفتهنقل قول:
کارتتخفیف میخوام بی معرفت ها همشهریتون هستم ؟
من مشهد هستم ، اگه مشکلی نداره میتونم بهتون بدم / ولی تا جایی که از این ور اون ور خوندم فقط مختص خوده شهره مشهده ! بازم دقیق نمیدونمنقل قول:
خوب من میتونم بهتون برسونم
یه جوری قرار میزاریم کارتو بهتون میدم