ؤنگ باند شلوار آموزشی و یگان فرق میکنهنقل قول:
تو یگان فک کم برا نیروی زمینی:
قرمز برای دژبان
برای کویری هم یه باند تو همون مایه های رنگ خود لباس
متاسفانه فک کنم قانون جدید شده 65 سالنقل قول:
Printable View
ؤنگ باند شلوار آموزشی و یگان فرق میکنهنقل قول:
تو یگان فک کم برا نیروی زمینی:
قرمز برای دژبان
برای کویری هم یه باند تو همون مایه های رنگ خود لباس
متاسفانه فک کنم قانون جدید شده 65 سالنقل قول:
جواب خیلی سادست هر کی خرابکاری کنه چه پاسبخش چه باقیه اولین نفر تو خط مقدم که اضاف و غیره میخوره شما هستی اگه فرمانده بیق باشه موردی نیست :n02:نقل قول:
دوستم رییس پاسبخش بود تو 1 ماه 27 روز اضافه خدمت خورد البته به فرمانده بستگی داره
درسته الان نگاه کردم دیدم نوشته 65 سال. فقط چند وقته که این قانون اجرا میشه؟ چون دوستم پارسال همین شرایط منو داشت و تونست معافیت بگیره!نقل قول:
سلام.روز اول معرفی در یگان وسیله خاصی لازم هست؟چون دارم برای خزید درجه میرم.بگیرم.تشکر
سلام
دوستان در اموزشی و شروع دوره این ها چطوری میشه کمی توضیح بدین .
شب ها اجبار هست به موقع بخوابی ؟ ساعت چند باید بخوابی و ساعت چند باید بیدار بشی ؟
کسی شب ها مسواک میزنه و یا بخواد بره حموم چطوری میشه وضعیتش ؟ ساعت مشخصی دارد ؟
قضیه این خشم شب چی هست ؟؟؟؟ :n02:
کلا در 2 سال معمولا چند روز مرخصی میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به طور معمول بگین .:n16:
سلام
من الان پدرم 65 سالشه خودم هم کمتر از یک ساله دیگه لیسانسم رو میگیرم یک برادر هم دارم که 34 سالشه و زن و بچه داره و سربازی هم رفته می خواستم بپرم که من می توانم معافیت کفالت بگیرم یا نه.
اول بگم که جواب به این سوالا بستگی به مرکز آموزشتون داره. حتی ممکنه تو یه مرکز آموزش یه گروهان با گروهان دیگه فرق داشته باشه! اما در مورد ما که اینطوری بود:نقل قول:
خوابیدن که اجبار نیست اما وقتی تو آسایشگاه برقارو خاموش میکنن و سر و صدا هم نمیتونی بکنی میخوای چیکار کنی؟ :n02: باید بخوابی دیگه. حدود ساعت ۱۰ خاموشی میزنن و ۵ بیدارباش. بیدار شدن البته اجباریه!
مسواک که خب هروقت خواستی بری قضای حاجت کنی مسواکم بزن دیگه مگه وضعیت خاصی میخواد؟ :n07: واسه حموم اما ما که ۰۲ بودیم برنامهی هفتگی داشت که غیر از آخر هفته که حموم آزاد بود روزای دیگه هر گروهان یه روز و ساعت مشخص برای حموم داشت + یکی دو ساعت قبل از اذان صبحم یه حموم اضطراری آزاد بود که نمیدونم برنامهش دقیقا چطور بود !
تو نیروی زمینی ارتش که ما بودیم خشم شب نداشتیم. سپاه فک کنم ازین برنامهها داشته باشه.
غیر از آموزشی که مرخصیا عمومیه و مثلا تعطیلات تعطیله و واسه عید مرخصی میدن و میاندوره و پایاندوره داره تو یگان معمولا میگن که به ازای هر ۳۰ روز، دو و نیم روز میتونی مرخصی بگیری. تعطیلاتم که تعطیله.
بد فکری هم نیست ها :n02: اضافه خدمت نمی زنند؟نقل قول:
اینها (پادگان 05 کرمان) از همون اول میگفتن بعد از رژه بهتون 3 روز تشویقی میدیم که آخرش ندادند، احتمالا فکر شنبه رو کرده بودند چون وقتی ما چهارشنبه برسیم دیگه عملا اون هفته تعطیلیم!
از طرفی هم شنیدم بچه های پادگان پرند باید خودشون رو 13 هم معرفی کنند!
خود سرهنگ ما روز آخر داشت میگفت همون روز امریه برید و اگر مثلا برای من یه سربازی بیاد که تاریخ اش خورده 20تم ولی 21 بیاد میندازمش یه جایی که نظم رو یاد بگیره و اینها
نقل قول:همون موقع که خدمت شد 21 ماه این قانون هم اجرا شد .نقل قول:
شما در صورتی میتونی معاف کفالت بشی که درست رو تا 65 سال شدن پدرت ادامه بدی یا پدرت از کار افتاده باشه تا شما بتونی کفیلش بشی.
اون دوست شما هم به احتمال زیاد از کارافتادگی پدرش رو گرفته و معاف شده.
اگه پدر شما از کار افتاده باشه میتونی کفیلش بشی در غیر اینصورت هیچ راه دیگه ای نداره چون برادر داری.نقل قول:
من آموزشی رو 02 تموم کردم و یگان بدون دور کد افتادم آماد و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش با توجه به اینکه من اهل رشت هستم از رشت تا شیراز 1250 کیلومتر راه هست آیا می تونم به استان خودم یا استان های نزدیک به محل سکونتم انتقالی بگیرم کلا شرایط انتقالی چه طوریه ؟