@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمانی مشترک های وب بودی:n09:
بهم بگو خطت چن مگ بسته شده؟
Printable View
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمانی مشترک های وب بودی:n09:
بهم بگو خطت چن مگ بسته شده؟
آقایون داداشامممممم!!!!!!!!نقل قول:
چیزی که من الان میبینم اینه که شهاب 10مگ گرفتم اما شبا شیک میاد رو 250!!!! ولی به همینم راضیم چون صبانت داشتم ماهی بالای 50 خرج میذاشت رو دستمون از آخرشم هیچی به هیچی قانون مسخره ی 2 برابر حجم!!!!!
باز خدا پدر اینارو بیامرزه قانون نذاشتن امیدوارمم همینجور بمونه چون اگه قوانین مسخره ی شاتل و صبانت و در پیش بگیره مجبوریم اینم تخلیه کنیم!!!!!
های وب حجم دزدی داره و اصلا باهاش حال نمیکردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهالیه فن کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلام
دوستان این Isp واسه بازی انلاین چطوره وضعیت پینگش ؟
فولادشهر اصفهان هستم .
من حدودا 7 سال مشترک صبانت بودم بعد اومدم آسیا تجربه ای که داشتم اینه که قعطی و اختلال در سرویس های آسیاتک خیلی خیلی بیشتر از صبانته واسه دانلود خوبه اما واسه کسایی که پینگ و این چیزا واسشون مهمه فکر نکنم گزینه ینقل قول:
خوبی باشه
الان بطور مثال من قبل از عید 4 ماهی که رو صبانت بودم یبار چراغ لینک نرفت اما از زمانی که اومدم اینجا دیگه واسم عادی شده بعضی روزا صبح ها لینک بکل میره!!! آخرین بارم دقیقا 2 ساعت رفت. یک شبم که لینک بود اما کانکت نمیشد از 10 تا
12:20 حدودا نت قطع بود (چند صفحه قبل هست) خلاصه واسه پینگ و اینا زیاد اعتمادی به این شرکت نیست ....
با این حال بازم دوستان اهل بازی هستن راهنمایی میکنن.....:n16:
کسایی که میگین هم داخل هم خارج سرعت رو ۲۵۰ هست ، سایتهای ---------- و p30day و ------------- هم رو ۲۵۰ میشن ؟ :n13:
دوستان این سرعت شبانه بالا درسته خوبه ولی واقعا بعد یه مدت کم میبینید چیزی واسه دانلود نیست اصلا!!
بعلاوه که حجم هاردم پر میشه.
پینگ آسیاتک کلا تعطیلهنقل قول:
اصلا واسه بازی آنلاین دور آسیاتکو خط بکش
پینگ من از آسیاتک:نقل قول:
محتوای مخفی: 8.8.8.8
محتوای مخفی: google.com
من این دو تا سرور رو به نظرم پینگ خوبی میده
4.2.2.4 زیاد خوب نیست
نمی دونم چرا
+
پینگم بالا بود
با پیگیری با پشتیبانی مشکلم حل شد