توی قسمت کانکشن ها که سمت راست میاد روی کانکشن یه بار بزن خودش نشون میدهنقل قول:
Printable View
توی قسمت کانکشن ها که سمت راست میاد روی کانکشن یه بار بزن خودش نشون میدهنقل قول:
دوست عزیز,پارس سرعت تمام سرویس های خودش رو رو 4مگابیت ست میکنه که تو روز تقریبا تا 450میرهنقل قول:
حداقل واسه من تا 450میره..شبانه هم بستگی داره ولی اگه مشکلی با کابل ,نویز,مخابرات نداشته باشین احتمالا شب هم تا 200 300بره تو ساعات رایگان
موفق باشید
سلام
اون قدیم ها یادمه اینجا یک ترفندی بود برای دانلود بعد از سات 6 که تا 6:59 جواب میداد و میشد رایگان دانلود کرد
حالا از زمانی که ساعت دانلود رایگان عوض شده آیا باز هم روشی وجود داره یا نه دیگه خبری نیست ؟
سلام دوستان.
شما از سرعت و پشتیبانی و قیمت پارس آنلاین راضی هستید؟
هرجور فکر میکنم نمیشه جواب اینارو داد چون تا زنگ میزنی میگی چرا سرعت اومده پایین توی روز میگن شما 128 هستی نهایت باید 16 تا دانلود کنی اصلش 16تاست.همینم زیادیه.
بعدش نمیدونم چی جواب بدم
الان من 128 دارم سرعت دانلودم صبح ها تا 125 130 میره بقیه روز 25 الی 60 (گاهی هم قاطی میکنه میره 120).عصبی کرده منو.من گیمر هستم و بازی که میخوام بازی کنم نیاز به سرعت بالا داره.به نظرتون برم سرعت 512 10gb رو بگیرم؟مشکلم حل میشه؟
همین 128 کوفتی اولاش 170 کمتر دانلود نمیکرد.
یه خورده که فکر کردم دیدم همون 256 بگیرم نا محدود بهتره چون الان که حساب کردم تو قسمت حجم مصرفیا تو سایت پارس آنلاین
23 گیگابایت مصرف کردم تو 14 روز فکر نمیکنم بد باشه البته من چیزایی که لازم داشتم رو دانلود کردم.
اما الان سرعتم 30 40 اکثرا پس شاید به خاطر همینه..درسته؟
درضمن به خاطر حملات دیداس که من میشم همون بهتر نامحدود باشه چون 512 که میگیرم با یه حمله باید رفت ترافیک گرفت.
نظر شما چیه؟
راستی این ایپی ها که گذاشتن تو سایت چیه ؟چطوری میشه گرفت؟
ای تو روح اینا ! دوباره سرعت ما از دیشب کم شده !
نامردا 1 هفته پیش sms زدن که به علت ارتقا تجهیزات اینترنت شما 33 ساعت قطعه ! بعد دو روز نیم قطع بود !
با سلام.
دوستان بیاید همه به پارس آنلاین ایمیل بزنیم که هدیه عید امسال رو به صورت 13 روز ترافیک رایگان قرار بده(مثل دو سال پیش).
اگه تعداد زیادی درخواست داشته باشن ممکنه اقدام کنن.
با تشکر.
خواستی بهت یاد بدم شگرد حرف زدن با اینارو که هم مودبانه باشه هم دهن یارو چفت بشه :)نقل قول:
در مورد 16 و 128 بگو بله اگر من 16 می خواستم می رفتم نامحدود مخابرات می گرفتم که حداقل 12 رو بهم میده کلام رو هم مینداختم هوا که نامحدود دارم.
بهش بگو حق با شماست منم سر این قضیه با شما بحثی ندارم اما سرعت که این نباید باشه !! درسته که هرچه تعرفه بالاتر بگیریم کشش از Burst هم بالاتر میره اما من دیگه باید 80-90 رو دانلود کنم !
اینطوری باهاش حرف بزن.
بعد اگر گفت Peak Time هست بگو که با این پنل های کم حجم 1 گیگ و 2 گیگ مزخرفی که تو سایت دارید کسی نمیشینه اصلا در روز دانلود کنه !!! حتی اگر 100 نفر شیر باشند و از این حرفا...
اولش هم که سر مشکلی زنگ می زنی همه پارامتر هارو تست کن. هم اسپید تست بگیر هم لینک دانلود itunes رو از اپل با IDM چک کن بعد زنگ بزن. اولش هم روضه بخون بدونند گاو نیستی می دونی پینگ چیه..
این که وی پی ان یا ------ آن نیست..آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از این شر و ور ها.
یه بار بهش گفتم آقا این چه وضعشه اینترنت 2 ساعت قطع بود من از Dota 2 بن شدم..
گفت ما گیم ساچورت نمیکنیم. گفتم آقا مگه سبزی خوردنه که ساپورت نمیکنی ؟ مگه سرویس خاصیه !!؟ چه ربطی داره ؟ من که n تومن پول نمیدم ماهی که ایمیل چک کنم و تو چت روم سایت مخزن چت کنم و برم یاهو مسنجر !
اگر فقط یاهو مسنجر ساپورت می کنید که به ما هم بگید !
یه بار وی پی ان کار نمیکرد گفت ما وی پی ان ساپورت نمیکنیم. بهش بگو سایت گوگل رو ساپورت می کنید ؟ ( آخه وی پی ان 3 تا پورت داره.واصلا سرویس ساپورتی نیست ! پورتا هم بازه مگر مخابرات در بعضی روزای بحرانی ببنده.. ربطی به پارس نداره. چون از پورتا برای گردو شکستن که فقط استفاده نمیشه ! اینارو می گن که کاربرای خنگ باور کنن )
من اینقدر همینطوری چفت کردم که نگو =))
دوستان من 1-2 روزه خطم رانژه شده و چراغ لینک مودمم روشن میشه و داون استریم و اپ استریم نمایش داده میشن تو پنل مودم. الان مشکل اینه که من زنگ زدم نمایندگی میگه مخابرات باید اوکی بده تو پرتال ما باید بیاد میگم خطم رانژست دیگه یوزر پس بده بعد خلاصه گفت چند روز دیگه زنگ میزنیم خودمون. میخوام بدونم من زنگ بزنم پارس انلاین تهران میتونن خودشون یوز پس بهم بدن؟
طرح بسیار عالی هست.فقط میشه ایمیل رو بدید؟نقل قول: