داداش واقعا حال خوب نیست. طرحت شبانه نیم بهاس بعد میای میگی تو ساعت رایگان سرعتم بالاس . تا حالا متوجه نشده بودی که از 2 تا 5 نیم بهاهه:n41: شما 20 گیگ دانلود کن پول 10 گیگو میدی.نقل قول:
Printable View
داداش واقعا حال خوب نیست. طرحت شبانه نیم بهاس بعد میای میگی تو ساعت رایگان سرعتم بالاس . تا حالا متوجه نشده بودی که از 2 تا 5 نیم بهاهه:n41: شما 20 گیگ دانلود کن پول 10 گیگو میدی.نقل قول:
آخه کدوم ادم عاقل 150 گیگ نیم بها دان میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حتما چیزی هستش دیگه که میگم
با این حساب شما فقط 5 تا 8 صبح رایگان هستید بقیه که نیم بها حساب میشه من خودم چک کردم دقیقا توی ساعت رایگان سرعت دانلود محدود میشه یعنی شده من با speed test تست سرعت گرفتم زده 5و خورده ای مگابیت ولی سرعت دانلود 256نقل قول:
یک سوال داشتم سرور سایت tinymoviez داخلی محسوب می شه یا خارجی.سرعت دانلودش توی روز حرف نداره
خب پس لطف کن به کاربرایی که میان اینجا اینقدر امار غلط نده. شما از باگ استفاده میکنی در حالت عادی از این خبرا نیس.نقل قول:
خارج محسوب می شهنقل قول:
نقل قول:تاینی رو سرور آسیاتکهنقل قول:
جدی؟؟نقل قول:
فک نکنم سایتای فیلم های xx رو مجوز بده اصلا فرهنگ و ارشاد گیر میده
من که زیاد سردرنمیارم .... ولی یکی به من گفتن که سرور آسیاتکهنقل قول:
از اون گذشته سرعتش برای من بالاست ..... پس سرور ایران یا آسیاتکه
تاینی سرور داخله و اتفاقا روی هاست آسیاتکه. یه trace از سرور دانلودش بگیرین متوجه میشین
عجیبه این چیزی که میگی! با این حساب اگه تو ساعت نیم بها هم واست رایگانه پس باید کل روز رو بتونی رایگان دانلود کنی!! چون الان بحث فقط دور زدن سرعت نیست، پای حجم وسطه :n13:نقل قول: