نمیدونم شاید proxy های من مشکل دارننقل قول:
پینگ هم بهتر شده اومده رو 170
Printable View
نمیدونم شاید proxy های من مشکل دارننقل قول:
پینگ هم بهتر شده اومده رو 170
ببخشیدداستان این نامحدود مخابرات وتغییر ایپی وگروه و..چیه؟مگه شما نامحدودید؟ممنون میشم کامل توضیح بدید
چیز خاصی نیست دوست عزیز ! چند روز سیستم مخابرات خراب بود بعضی کاربرا مصرفشون آزاد شده بود ! :n15: در کل مخابرات خوزستان نامحدود نداره ! بازم در کل بدبخت شدی اگر مجبوری بیای خوزستان ! :n09: نتش یه روز ثابت نداره بی صاحاب ! محدود هم که هست ! :n21: سرعت دانلود خوبه اما پولی ... :n21::n34:نقل قول:
مگر این که دنبال وایرلس بری برای نامحدود ... :n39: بازم میگم سرعت دانلودش پایدار هست و خوبه ! ساعت شبانه هم 2 تا 6 هست ! تا سرویس 2 مگ هم بیشتر شبانه نداره ! هر شب میتونی 3 گیگ ( یکم بیشتر یا کمتر ) دانلود کنی رایگان ! :n21::n21::n34::n34::n32: پینگ هم نه خیلی بده نه خیلی خوب ! هر روز بالا و پایین میشه با توجه به آی پی که به شما تعلق میگره ! دیگه چی بگم ؟؟!! :n02:
بچه ها کسی میدونه آنتن وایرلس چنده الان ؟ :n37::n36:
به نظرم مخابرات خوزستان نسبت به بقیه استانها بهتره الان سرویس 2مگ ما 650کیلوبایت سرعت میده
مخابرات تبریز و خوزستان الان بهترین ها هستن تو کشور
من سوسنگردم همین مخابراتو دارم سرویس دومگ 8گیگ گرفتم قبل 3رور 3گیگ ازم دزدیدن 3ماه دگ میاییم اهواز میخوام برم شرکت خصوصی ونامحدودبگیرم حتی اگه سرعت دانلودش هفتادباشه خوبه حداقل 24ساعت 30روز نامحدود ودانلود داری.......تومخابرات ازصبح تاشب حتی از پیج عوض کردن هم میترسی با چن تاموبایل وای فای دار حجمت کم بشه....ولی نمیدونم بهترین شرکت خصوصی تواهوازکدومه؟ممنون ازت
سرعت خوب که داره ولی بدلیل سرعت زیاد پیجا رو زود برات اپلودمیکنه وحجمت یک ماه دووم نمیارهنقل قول:
دیگه بستگی به مصرف داره یدفعه میبینی یکی روزا خیلی مصرف داره و شبانه رایگان واسش مهم نیست دیگه گزینه ای غیر از وایرلس وجود نداره برا نامحدودنقل قول:
نامحدود چطوری و با چه قیمتی شارژ میکنید؟
نامحدود برداشته شدهنقل قول: