.............
Printable View
.............
سلام دوستان من نامحدود دارم رفتم تو بلک لیست ترفندی هست بربند دس و کنکت کرد هر 3 min ممنون
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه میشود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه میپردازد.
به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویسهای ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه میپردازد.
همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راهحلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.
هم اکنون اغلب سرویسدهی شرکتها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرحهای سابق ADSL به طرح جدید تغییر میکند.
به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورتحساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه میشود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت حسابگیری شرکتهای خدمات دهنده داشت.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکتهای خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هماکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.
وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمیتوانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.
رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکتها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمنماه آغاز میشود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورتحسابگیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکتها نیز اعلام عمومی میکنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود میدهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
پاک شود (تکراری) :n01:
من 128 دارم و الان ساعت 2:55 دقیقه هست و دارم دانلود می کنم سرعت دانلود فیکس روی 30-35 هستش.
در حالی که در ساعات غیر رایگان تا 300 و خورده ای هم میره.
من فکر می کنم از قصد سرعت ها رو کم می کنند. چون هر وقت امتحان کردم وضعیت همینه. مگه چند درصد ملت هر شب دانلود شبانه دارند که اینقدر سرعت میاد پایین؟
دوستان بهترین نرم افزار برای اندازه گیری حجم مصرفی که با ویندوز 8 سازگاری داشته باشه چیه؟
ممنون
خیر سرعت شما باید همون 12 کیلو بایت باشه کلانقل قول:
سرعتت رو کلا زیاد می کنند که حجمت زود تموم بشه بری دوباره پول بدی....:n25:
اقا سرعت اینترنت من بد وضعی بود که روی 40 تا بود روی سرویس 128
یک ایمیل دادم شکایت کردم
خدا سر شاهده اینقدر از تهران تماس گرفتن خودم میخاستم برم بوسشون کنم !
اخر سر متجه شدیم سرعت اینترنت من تا 300 تا هم میره ! و نرمال رو ی 130 تاست که خوبه !
منتها مشکل از خونه ماست که سیم کشی ساختمونمون مشکل داره و باعث کندی میشه
نهایتا پشتیبانی پارس انلاین تا اینجای کار خوب عمل کرده
نقل قول:
اگه میشه یه درخواست هم بدین که سرویس 3 گیگ رو برگردونن. من همیشه از این سرویس استفاده میکردم ولی الان حذف شده.
مثل اینکه حرف شما رو خوب گوش میکنن.
الان پارس سرویسی مثل 512 30 گیگ رو رو چه سرعتی میبنده ؟