جفتتون از خدا بترسیننقل قول:
:n19:
Printable View
جفتتون از خدا بترسیننقل قول:
:n19:
من الان نزدیک 10 روزه حجم باقی ماندم فریز شده! کسی این مشکل نداره ؟ نمیدونم چقدر مونده از حجمم
دیگه نمیدونم از دست مبین نت چیکار کنم یه بازی آنلاین که نمیشه انجام داد سرور ایرانی پینگ 130 همش هم لگ - قیمت ها خیلی گرون حجم اضافه هم گرون - الان مجبور شدم 128 مگابایت حجم گرفتم فقط شبا + روز ها تصاویر غیر فعال کردم حجم نبره.
تقریبا 3 هفتهای هست که برای من هم حجم و هم زمان باقیمانده یخ بسته.نقل قول:
واسه منم همین مشکلو داشت مودمو خاموش روشن کردم درست شد!!!!نقل قول:
بگیر نگیر داره. مثلا الآن زمان کم شده اما حجم کم نشده اصلا صفحش قاطی کرده. مثلا زمان باقیمانده زده 28 روز ولی نوار دایرهای شکلی که زیرشه تقریبا پر شده! یا قسمت «آخرین میزان ارسال و دریافت» هنوز خرداد رو نشون میده!نقل قول:
با سلام.
دوستان من چند روز پیش بعد از پایان تعرفه 1 مگابیت، طرح 2 مگابیت 6 ماهه را فعال کردم. اما سرعت دانلود من به شدت پائین اومده و در حد 30 ال 40 کیلو بایت در ثانیه رسیده !. در صورتیکه که قبلا با 1 مگ سرعت دانلود 128 کیلو را داشتم. با تماس با پشتیبانی به من گفتند سیگنال را تقویت کن. ولی من با همین وضعیت سیگنال با طرح قبلی سرعت بیشتری داشتم.
به نظر شما این طرحهای 2 مگ 6 ماهه 21 گیگ بین چندین نفر اشتراک شده است که این قدر افت سرعت دارد؟
با تشکر
فکر کنم بین 15نفری اشتراک داده باشن از اینا بعید نی به نظر من چون این شرکت بگیر نگیر داره نتش از همه بهتر اونه که ماهانه تمدیدش کنی نه 6 ماه 6 ماه منم همین چند وقت پیش وسوسه شدم که طرح 1ساله بگیرم ولی نگرفتمنقل قول:
تشکر. چون از تماس تلفنی با پشتیبانی نتیجه ای نگرفتم به بخش صدای مشتری و سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شکایت ارسال کردم.نقل قول:
512 داشتم شبی 1گیگ میگرفتم
رفتم 2مگ گرفتم 50 تومن دادم الان شبی 500 مگ میگیرم :|
بشکنه این دست که نمک نداره
هرچی بیشتر تو شکم مبین نت بریزیم بدتر میشه