رو چه حساب میگین بهترین شاتله؟نقل قول:
من میخوام ۴ مگ بگیرم های وب و شاتل و پارس
هر سه ی مقدار حجم میدن میشه راهنماییم کنین کدومو بگیرم بهتره؟ پینگشم مهمه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Printable View
رو چه حساب میگین بهترین شاتله؟نقل قول:
من میخوام ۴ مگ بگیرم های وب و شاتل و پارس
هر سه ی مقدار حجم میدن میشه راهنماییم کنین کدومو بگیرم بهتره؟ پینگشم مهمه
برای تغییر سرویس به سیستم های جدید fair دو حالت هست که یکی با ترافیک تشویقی شبانه و یکی بدون آن!
فرق این دو چیه؟اختلاف قیمتی دارند با هم؟کدوم یکی بهتره؟سرعت شبانه محدود شده است؟
امکانش هست کسی از سیستم های fair (ترجیحا سرعت 8 مگ) تست بذاره؟
نقل قول:
دوستم تو شیراز مثل من آسیاتک داشت و وقتی رفت شاتل خیلی راضی بود. من تهرانم. برای کسایی که بازی میکنن، نت تایپ آسیاتک روی 3 هست و نت تایپ شاتل روی دو. خیلی مهمه برای گیمرها. از وقتی هم رفته شاتل، پینگش بهتر شده و سرعت دانلودشم 100 کیلوبایت رفته بالا تر. تو همین تاپیک هم چند نفری از شاتل تعریف کردن. 10 صفحه قبلی رو یه چک بکن. های وب هم خیلیا ناراضین میگن مدام افت سرعت داره. پارس آنلاین هم بد نیست. در نهایت انتخاب با خودتونه. خوبه که تحقیق میکنید و میخواید با چشم باز خرید کنید :n16:
10 هزارتومن ماهیانه برای شبانه رایگان شاتل!! چه خبره!! دانلودتم یکم بره بالا سرعتت انقدر محدود می کنه که از ساعت 1 تا 3 دیگه هیچ کاری با اینترنت نتونی بکنی. مگه حداقل بیان حد مصرف منصفانه تعریف کنن بدونیم چقدر دانلود کنیم. کسی در این مورد اطلاع داره که حد مصرف منصفانه شبانه شاتل بر چه اساسی حساب میشه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:فکر می کنم شاتل سرعت شما روی 16.000.000 بیت بسته باشه.. که با احتساب یک هشتم و تبدیل به مگابایت عددی نزدیک به همین به دست میاد.نقل قول:
شاد باشید
با سلام خدمت دوستان عزیز.
آقا عرض به خدمتتون که حدود 9 روزی میشه سرویس 16 مگ برام فعال شده.
سیگنال خطم برای سرعت 16 مگ به نظر میومد ضعیف باشه با اینکه کابل روکش دار اختصاصی هم برای مودم کشیدم که البته با اینکار وضعیت خیلی خیلی بهتر شد، اما بطور کامل عالی نشد.
خلاصه! سرویس وصل شد و در کمال تعجب دیدم که سرعت سینک شدن مودم هیچوقت زیر 16 مگ نمیاد(با توجه به سیگنال لحظه ای، سرعت سینک شدن هم متفاوت خواهد بود)، واقعا تعحب بر انگیزه! هرچند سیگنال روی 10 دسیبل هست و هر چند روز یک بار هم ممکنه قطع بشه، اما خیلی خیلی راضی کنندست.
لازم به ذکره که برای دریافت 16 مگابیت واقعی، خط باید با سرعت بالاتری سینک بشه که متاسفانه خط من فعلا کشش نداره، اما قطعا و حتما در چند روز آینده پیگیر میشم که این مورد رو هم کامل حل کنم.
بگذریم از این مسائل، هدف اصلی از این پست، اطلاع رسانی در مورد کیفیت سرویس شاتل هست.
من سالهای زیادی هست که مشترک شاتل هستم و بطور کلی نه تنها از کیفیت سرویس راضی هستم، بلکه از پشتیبانی این شرکت بطور فوق العاده زیادی راضی ام.
من چندتا ISP در گذشته های خیلی دور عوض کردم تا اینکه رسیدم به شاتل و اینو با اطمینان بهتون میگم شاتل واقعا از نظر پشتیبانی و کیفیت عالی عمل کرده، هرچند که دوستان در نظر داشته باشن کیفیت سرویس در همه جا فرق میکنه، اما مطمئنا پشتیبانی باید در یک حد و حدود باشه.
خلاصه...
آقا سرویس وصل شد منم خوشحال و خندان از سرعتی که دریافت میکنم، اما به گذر زمان(9 روز!:n02:) کیفیت سرویس چجوری بوده؟
باید بگم که من هر موقع سرعت دانلود رو چک کردم کاملا تطابق داشته با سرعتی که مودم سینک شده بوده و در اکثر مواقع هم سرعت تک کانکشن کاملا راضی کننده بود.
من شبانه رایگان رو هم گرفتم، هرچند دانلود زیادی ندارم توی اون زمان، اما سرعت دانلود توی اون ساعت هم در بالاترین حد بوده، حتی روی تک کانکشن.
حالا اینکه اگر با دانلود زیاد سرعت کم میشه یا نه رو متاسفانه نمیتونم پیش بینی کنم، اما فعلا با توجه به اینکه دانلودی نداشتم سرعت هیچ افتی نداشته.
برسیم به یه مسئله اساسی که من از روز اول باهاش مشکل دارم و همچنان هم مشکل دارم.
من همیشه از نرم افزار گذر از تحریم(!) به اسم سای(م)ون استفاده میکردم و هیچوقت هم هیچ مشکلی نداشتم و سرورهای این نرم افزار تا سرعت های خیلی بالا(حدود 50Mb) رو ساپورت میکنن(با اینترنت سرعت بالای دیگر شرکت ها بارها تست کردم)، اما با اینترنت شاتل متاسفانه نتونستم هیچوقت از سرعت حداکثر 8 مگابیت عبور کنم، فرقی نداره چه ساعتی باشه یا کدوم سرورر رو انتخاب کنم، سرعت هرگز بیشتر از 8 مگابیت نمیشه در بهترین حالت.
خوب 8 مگابیت هم خیلی بد نیست و واقعا برای من شخصا نه تنها قابل تحمله بلکه کاملا هم راضی کنندست، اما مشکل اساسی اینجاست که این بهترین حالتشه، تو ساعت های شلوغ، مثل عصر ها یا حدود ساعت 9 که دوستان هم قبلا اشاره کردن، سرعتم با استفاده از این نرم افزار ممکنه به 512Kb برسه! این فاجعست واقعا، چرا؟ چون عملا هیچ کاری نمیشه کرد، یا باید بشینم یه فایلی رو دانلود کنم و دانلود شدنش رو تماشا کنم و لذت ببرم، یا اینکه از اینترنت پرسرعت 512Kb با زجر لذت ببرم.:n02:
ممکنه بگید چه نیازی به استفاده از نرم افزار گذر از تحریم هست، خوب دلیل اصلیش اینه که سایت های مورد استفاده من مثل یو(ت)وب نیاز به این نرم افزار دارن و بطور کلی این نرم افزار همیشه در حال اجرا هست.
حالا 2 حالت وجود داره، یا اینکه شما زیاد به این نرم افزار احتیاجی ندارید که خوب در این حالت شما هیچ مشکلی ندارید، و یا اما ممکنه که با تغییر نوع نرم افزار سرعت هم بیشتر بشه که این باید تست بشه و اگر اینچنین بشه مشکل هم حله و منم کامل راضی خواهم بود.
اما گفتن این نکته رو لازم میدونم که قبلا با سرویس های قبلی شاتل وقتی سرعتم 2.5Mb بود، هیچوقت افت سرعت با نرم افزار گذر از تحریم رو تجربه نکردم، فرقی نداشت شب باشه، روز باشه، عصر باشه، همیشه اون 2.5 مگ رو کامل دریافت میکردم، حالا این رو با 512 کیلوبیت فعلی در ساعت های شلوغ مقایسه کنید، خیلی بد شده.
حالا این همه فلسفه چینی کردم که برسم به این نکته که بطور کاملا مشخص شاتل سرعت این نرم افزار رو بطور عمدی کاهش میده هر زمان که بخواد.
خلاصه اینطوری، اگه یه جمع بندی بخوام انجام بدم باید بگم بطور کلی راضی ام، مثل همیشه، مهمترین نکته کیفیت سرویس شاتل هست که در طول این سالها همیشه عالی بوده به علاوه پشتبانی خیلی خیلی خوب.
امروز هم متوجه شدم که حجم سرویس 16 از 160 گیگ شده 350 گیگ که بسی خوشنود و شاد شدم و در پوست خودم نمیگنجیدم که یهو یادم افتاد سایمون عزیز(گذر از تحریم) سرعتش افتضاح میشه که باعث شد در پوست خودم بگنجم دوباره!:n10:
اما در نهایت یه تست پینگ از سرور معروف گوگل گرفتم که دیگه بیشتر از این نمیشد ادامه داد، چون قبلی ها حذف میشدن که اون رو قرار میدم به علاوه 2 تا تست سرعت تک کانکشن از سرور مایکروسافت که در ساعت های 8 و 9:15 گرفته شدن و هر دو تست حدود 5 دقیقه ادمه داشته که فکر میکنم کافی باشه برای تست سرعت که نشون میده سرعت دریافتیم در حالت تک کانکشن حدود 14 مگابیت هست که با افزایش تعداد کانکشن سرعت به 15 مگابیت میرسه که با سرعت سینک شدن مودم که در حال حاضر دقیقا 16 مگابیت هست کاملا همخونی داره، چون همونطور که که قبلا گفتم برای دریافت کامل سرعت دانلود 16 مگابیت باید سرعت سینک شدن بیشتر از 17 مگابیت باشه که فعلا خط من کشش نداره، تا ببینیم بعد چی میشه.
ارادت.
پاورقی:اجازه آپلود عکس قابل مشاهاده به دلیل جدید بودن ندارم!:n14::n02:
کد:s9.picofile.com/file/8314774326/speedtest1.png
s8.picofile.com/file/8314774334/speedtest2.png
محتوای مخفی: 8.8.8.8 ping test
بله چون واقعا دردسر بزرگیه هی عوض کردن شرکتنقل قول:
پارس بد نیست
یعنی شما در مقابل پارس و شاتل بازم شاتل رو انتخاب میکنین درسته؟
نت تایپ خیلی با اهمیته مخصوصا وقتی افراد میخوان بهت جوین بشن
توی این سرویس رعایت مصرف منصفانه اعلام نشده و شما میتونید به راحتی استفاده کنید.. اما توی قرار دادی که به شما میدن اگر به روز نشده باشه اعلام شده که برای استفاده از سرویس طوری باشه که به مهندسی شبکه و دیگر کاربران فشاری وارد نشه... شما هر چقدر هم بخوای دانلود کنی میتونی .. اما این پیشنهاد رو الان همه داریم به همدیگه میکنیم که فایلی رو که نیاز دارید دانلود کنید.. موزیک و یا چیز های دیگه رو بصورت استریم استفاده کنید.. اینطوری هم فضایی از هارد شما اشغال نمیشه و هم خیالتون راحته که اتفاقی برای سرویستون نمیوفته...نقل قول:
من قدیم شاتل بودم . الان میخوام برم پارس آنلاین . چون به شدت محدود کردن شبانش آدمو دیوونه میکنه .
در مورد پارس آنلاین باید از مشترک های کنونیش بپرسید. من فقط از آسیاتک و شاتل خبر دارم و تفاوت هاشونم گفتم :n10: پارس آنلاین شرکت بزرگیه ولی متاسفانه چون نه خودم داشتم و نه رفیقام، چیزی در موردش نمیدونمنقل قول:
خیر دوست عزیزنقل قول:
سرعت دانلود ایشون حداکثر روی 1.93 مگابایت هست پس سرعت خطشون میشه 15.1 مگابیت
از من میشنوی فقط به خاطر شبانه ISP عوض نکن چون اونجام معلوم نیس خوب باشه یا اگه هست معلوم نیس خوب بمونهنقل قول:
خود من یه سیم کارت همراه اول گرفتم (5 تومن) + بسته شبانه نامحدود (14.5 تومن). بعد با سرعت 40 مگابیت می تونی شبی 50 گیگ دانلود کنی. مودمم نمی خواد میشه از هات اسپات گوشی استفاده کرد
البته به شرطی که 4G داشته باشی و گرنه با 3G دانلود کمتر میشه
سلام بسته شبانه نامحدود چند روزه گرفتین و اینکه کد فعال سازیش چیه ؟ از چه تایمی شروع میشهنقل قول:
پ.ن از هات اسپات گوشی دائم استفاده نکنین چون خیلی فشار به گوشی و باطری میاد و باعث خرابی آن میشه
من یک ماهه 2 تا 7 صبح گرفتم که سرعتشم در حالت 4.5G بین 4 تا 5 مگابایت هست و به 6 هم حتی میرسهنقل قول:
اینجا اطلاعاتش هست:
در مورد فشار به گوشی هم بله حق با شماست ولی هرشب که دانلود نداری، معمولا گوشی رو میزنم به شارژ، 100 درصد شارژ که شد اتصال باطری قطع میشه و گوشی مستقیم از جریان برق تغذیه می کنه. اینجوری فشاری به باطری نمیادکد:https://www.mci.ir/notrino-plans#alphaPack-4
نقل قول:
تشکر . من چند روز پیش از تایم رایگان جشنواره پاییزی ش استفاده کردم هر 1 دقیقه خودکار نت قطع میشد و مجبور بودم دستی نت رو قطع کنم و دوباره وصل کنم
شما همچین مشکلی ندارین یا بهش برنخوردین !!؟
اون مشکل راه حل دارهنقل قول:
اینجا ربطی به موضوع تاپیک نداره پیغام خصوصی کردم واستون
برای منم میشه پیغام خصوصی کنید؟ منم این مشکل رو دارم (نه هر 1 دقیقه ولی هر 2 ساعت اینا ...!)نقل قول:
استریم معادل دانلوده !!!نقل قول:
مطمئننا معادل دانلود هستش.. اما مفهوم حرف اینکه بهتر از این هست که مثلا 500تا فایل دانلود کنی اما فقط یکیشو استفاده کنی!!!نقل قول:
بچه ها سرویس من حجمیه
تا چند روز پیش ب مدت دوسال روی 16 بسته بودن ولی یدفعه اومدن روی 8 بستنش
حالا هرچی با پشتیبانی چ از طریق چت و چ تلفنی تماس میگیرم میگن شما سرویس یک مگ گرفتید و همین الانشم 8 برابر سرعتتون بهت دادیم
بعد با خیلی حرف زدن باهاشون ک آقا من سرویسم حجمیه و طبق قراردادی ک قبلا داشتم باید تا جایی ک خط کشش میده ک 16 مگ هست ببندید
بعدش ی بهانه های میارن ب من میگه شما 20 فروردین اومدی ب کارشناس ما گفتی ک آپلودت پایینه و ما از همون موقع دانلودت رو آوردیم پایین و آپاودت رو بردیم بالا
میگم برادر من الان 3 روزه اینطوری شده من همون موقع با توضیح کارشناستون منصرف شدم و گفتم روی همین 16 بمونه میگه ن از همون موقع روی 8 بستیمش
منطقشون رو ببین توروخدا
بعد روش کم شده میگه از مرکز خط رو روی 8 بستن و کاری از دست ما بر نمیاد :n04::n04::n04:
الان من فقط منتظرم این ده روز باقی مونده تموم بشه و تخلیه کنم مودم همراه اول بگیرم این همه درددسر و التماسم ب خودم ندم
ب خودشونم گفتم گفتم وقت تخلیه زنگ میزنید التماس ک چرا میخوای تخلیه کنی
جالبیش اینجاست چند روز پیش با کارشناس فروش استانمون صحبت کردم گفتم توی تعرفه هاتون سرویسی نیست ک من میخوام من میخوام روی 16 ببندم و حجم بالا هم نیازم نیست ک ماهی 80 هزینه بدم, اونم گفت هر موقع سرویس فعلیتون تموم شد تماس بگیرید اون چیزی ک میخواید رو براتون میبندیم, بعد ب تهرانی این موضوع رو گفتم گفت اسم اون کارشناس رو ب ما بده تا ی جورایی پدرش رو دربیاریم
دیگه خودتون بدونید تو شرکتی هستیم :n06:
آقا من سرویسم اکو 128 بود، طبق قانون مجبورن همین سرویس شما رو تا یک سال تمدید کنن. من چون قبلا سرویس شبانه هم داشتم الان واسم پیش فاکتور زده که تا یک سال آینده باید یکجا هزینه سرویس شبانه رو پرداخت کنی. حدود 110 تومن میشه. با پشتیبانی هم تماس گرفتم کفتن یا باید پولشو بدی یا هم که باید سرویس جدید انتخاب کنی. منم چون فعلا می خوام ببینم اوضاع چطوری میشه تا چند ماه آینده، نمی خوام فعلا سرویس های جدید انتخاب کنم. کسی مثل من این مشکل داره؟ به نظرم کارشون غیرمنطقیه. به زور میخوان یک ساله پول بگیرن از من در حالیکه من همیشه 3 ماهه تمدید میکردم.
طبق هیچ قانونی مجبور نیستن سرویس شما رو تمدید کنن، اتفاقا طبق قانون حق ندارن به شما دیگه سرویس حجمی بفروشن. منتها شاتل یه زرنگی انجام داد و بصورت رایگان تقریبا یه دوره نزدیک به یکسال رو بطور رایگان برای همه مشترکان حجمیش تمدید کرد این فقط شامل خود سرویس می شه و برای شاتللند و شبانه اگر در سرویس قبلیتون بود پولش رو باید جداگانه پرداخت کنید.نقل قول:
در جواب دوست قبلی هم اینکه شما قراردادتون 128 بوده و هر چیزی بالاتر از اون برای شما بستن (که در این مورد 16 مگ بوده) پروموشن حساب می شه و در واقع از نظر قانونی برای شما هیچ حقی ایجاد نمی کنه. بنابراین شما به هر جا هم شکایت کنید فایده ای نداره
پ.ن: البته اگه سرویس 16 مگ رو نخریده باشین
خب مشکل همینجاست چون حد مصرف منصفانه اعلام نشده، شما یه شب زیاد دانلود می کنی محدود میشی. کلا 30 گیگ هم یک ماه اجازه دانلود بدن بهم راضیم ، اما مشخص نبودنش اذیت می کنه. چند سال همین مشکل با شاتل دارم. کلا 1 تا 3 اینترنتم تعطیله همیشه. اگر نیاز ضروری داشته باشم از نت روزانه استفاده می کنم. شبانه واسه اینه که بتونی دانلودهای کم اهمیت تر هم انجام بدی دیگه.نقل قول:
من سرویس جدید ۲مگ برام از ۱۸آذر فعال شده و در لینک زیر که ۲۱ آذر گذاشتم توضیحات کامل رونوشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام موارد لینک بالا از اون موقع تا الان همچنان همون وضعیت رو دارن
یک مورد دیگه اینکه با تستی که کردم، در تصویر زیر نشون میده با سرویس ۲مگ تقریباً چقدر میشه شبانه دانلود کرد بدون وقفه:
من در جواب این حرف میگم الان دارن با ماهی 10 هزار تومن 512 میدن ک روی 16 مگ بسته شده, بعد سرویس من 1 مگ ماهی 25 تومن فک کنم بعد روی 8 بسته شدهنقل قول:
سرویس بنده حجمیه, و در ازای تموم شدن حجم پول میدم حجم میخرم دلیلی نداره سرعتمو محدود کنن هرچی سرعت من بالاتر باشه ب نفع اوناست, سرویس شبانه هم ک ندارم
دلیل کارشونو نمیدونم
این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:
اینم تعرفه های جدیده:
قبلا در آرت 8 سرعت 6 مگ رو با 350 گیگ حجم بین الملل می فروختن 400 هزار تومان!!!
ولی الان سرت 16 مگ رو با 350 گیگ حجم بین الملل می فروشن 80 هزار تومان!!
و در سرعت های پایین در آرت 1 سرعت 1 مگ رو با 16 گیگ حجم بین الملل می فروختن 28 هزار تومان
ولی الان سرعت 2 مگ رو با 32.5 گیگ حجم بین الملل می فروشن 25 هزار تومان
خودتون مقایسه کنید که بهتر شده یا بدتر!
اینم سرویس های اکوی سابق:
که در بهترین حالت حداکثر 6 گیگ حجم ماهانه میدادن و هر گیگ حجم اضافی 3 هزار تومان و برای اضافه کردن سرویس شبانه 10 تومن اضافه می گرفتن که در صورت دانلود زیاد سرعت شبانه محدود میشده
هنوز خبری از 195 نشد ... شاتل دزد هم پولمو خورده نه سرویس میده نه پولمو پس داده :n23:نقل قول:
کدوم شهر هستیدنقل قول:
[QUOTE=Mana5;9029825]این تعرفه های سرویس های سابق آرت شاتل هست که تا همین دو سه هفته پیش به ملت می فروختن:
و جالبه یه عده کمپین زدن و میرن تو اینستاگرام شاتل که همون سرویس های قبلی بهتر بود
در عجبم از این مردم...
طرف فقط داره سرعت رو نگاه میکنه نمیبینه که در سرویس های الان چقدر حجم بیشتری دارن بهش میدن فقط سرعت میخواد...
نمیدونم چرا این افراد نمیرن نت همراه بگیرن
سرعت زیاد و دو گیگ حجم همون چیزی که دنبالشن
نت ثابت یعنی حجم بالا دوستان عزیز
نقل قول:
عزیز من سرویسشو جدیدا دوباره گرفتم احتمالا شنبه وصل شه...
تو این چند وقتی که سرویس جدیدو گرفتی
شبانه محدودت کردن؟!!
یه عزیزی تست گذاشت گفت 4 گیگ دانلود کردم محدودم نکردن
از اون ور یکی دیگه گفت چون برا شبانه سقف نذاشتن هر وقت خواستن میتونن محدود کنن
خواستم ببینم شما تو این چند وقت چه طور دیدیش محدود شدی برا شبانه؟!:n12:
[QUOTE=mehrdad3x;9029852]شما نگاه به خودت میکنی که حتما پرمصرف هستی بله برای اونهایی که پرمصرف و دانلود کننده هستند شرایط فعلی بهتر شده اما اکثر کاربران شاید بالای هشتاد درصد اونها پر مصرف نیستند و یک اینترنت خوب پر سرعت رو برای وبگردی و استفاده معمول میخوان نهایت زیر ده گیگ در ماه نیاز دارند وبیش از ماهی ده پانزده نومن هم نمیخوان و نباید هم بابت اینترنت بدن. برای این گروه شرایط خیلی خیلی بدتر شده. قبلا یه 128 میگرفتی که روی 16 تا جایی خطت میکشید بسته میشد اما الان چی! یا باید ماهانه چهل تومن هشتاد تومن بدی که سرعت داشته باشی و کلی حجمی زورکی که بدردت هم نمیخوره یا سرعت دانلود 64 یا 128 که واقعا برای این روزها خنده داره چنين سرعت هایی...نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
شاتل که شبانشو محدود کنه آدم به کار های عادیش هم نمیتونه برسه .... جای خونه ما نه ایرانسل آنتن میده نه همراه اول ، از اینترنتشون نمیتونم استفاده کنم .نقل قول:
[QUOTE=arsinn;9029859]نه اتفاقا پر مصرف هم نیستمنقل قول:
یک خونواده معمولی که روزانه حداقل 3 گیگ مصرف میشه (4 تا گوشی 2 تا لپ تاپ)
دوست عزیز خود اپدیت ویندوز 10 با استورش در ماه 5 گیگ حجم میخوره بعد میگی 10 گیگ مصرف معموله؟
هفته یه فیلم ببینی و سه تا سریال 5 گیگ در هفته مصرف میشه حالا وبگردی و چند تا موزیک دانلود کنی و.. به کنار
مردم چون نت محدود بود و قیمت گرون مجبور بودن مصرف رو کنترل کنن وگرنه خیلی مصرف از این بالاتره
کجای دنیا ماه ده گیگ استفاده دارن ملت؟
یه فوتبال استریم کنی انلاین ببینی 2 گیگ حجم میره!!!
یه گیم بخوای دانلود کنی 50 گیگ حجمشه
یه نسخه بلو ری از یه فیلم 30 گیگ حجمشه
نرم افزار های سنگین مهندسی بالای 10 گیگ حجمشونه و...
اینترنت باید با حجم بالا باشه همینطور سرعت بالا
این بسته های الان خیلی خوبتر از قبل شدن
الان واسه شما انتخاب هست نت همراه! td-lte وایمکس اینا همه سرعت بالا دارن و حجم کم
واسه کسی که مصرف زیاده قبلا چه انتخابی بود؟ هیچی هیچ انتخابی نبود باید خدا تومن پول گیگ میداد
امیدوارم یه بسته دو گیگ و سرعت باز واسه شماها هم بزارن همه راضی شن
[QUOTE=arsinn;9029859][QUOTE=mehrdad3x;9029852]
شما نگاه به خودت میکنی که حتما پرمصرف هستی بله برای اونهایی که پرمصرف و دانلود کننده هستند شرایط فعلی بهتر شده اما اکثر کاربران شاید بالای هشتاد درصد اونها پر مصرف نیستند و یک اینترنت خوب پر سرعت رو برای وبگردی و استفاده معمول میخوان نهایت زیر ده گیگ در ماه نیاز دارند وبیش از ماهی ده پانزده نومن هم نمیخوان و نباید هم بابت اینترنت بدن. برای این گروه شرایط خیلی خیلی بدتر شده. قبلا یه 128 میگرفتی که روی 16 تا جایی خطت میکشید بسته میشد اما الان چی! یا باید ماهانه چهل تومن هشتاد تومن بدی که سرعت داشته باشی و کلی حجمی زورکی که بدردت هم نمیخوره یا سرعت دانلود 64 یا 128 که واقعا برای این روزها خنده داره چنين سرعت هایی...
شما چطور این حرف رو میزنید وقتیکه فقط 2 3 نفر ناراضی هستن از این وضع اونم بخاطر اینکه فقط اوایل فروش این سیستم هستیم؟ یکم صبر کنید اگر اجازه داشته باشن حتما سرویس های دیگه هم میفروشن..
تا دیروز همه ناراضی بودن از این مدل سیستم که نمیشه استفاده کرد و خیلی سریع حجم داره تموم میشه خسته شدیم از این موضوع...حالا که راه باز تر شده..هنوز خبری نشده.. برعکس شد همه چیز...
در ضمن اگر شما سرویس قبلی شاتل رو داشته باشید.. و سرویس شبانه هم داشته باشید..میتونید اون رو به مدت یکسال تمدید کنید و با خیال راحت استفاده کنید پس مشکلی وجود نداره..
بعدشم.. اگر شما میخوای ماهی 5 گیگ مصرف کنید یکی از بهترین راه های استفاده از اینترنت LTE , 3G گوشی هست که میتونید از اون برای وبگردی بسیار سادتون استفاده کنید و یا بصورت هات اسپات کنید تا بقیه هم بتونن مصرف کنن..
دوستان تجربتون از سرویس شبانه نامحدود شاتل بگین. چقدر می تونین دانلود کنین بدون اینکه محدود بشین و اینکه مثلا با چه فاصله زمانی دانلود انجام بدیم. من همیشه مشکل محدود شدن داشتم تا به الان.
[QUOTE=mehrdad3x;9029874]حرف دل منو زدینقل قول:
واقعا یه خانواده مثلا سه نفره هرچقدرم کم مصرف باشن دیگه حداقل ماهی ۳۰ گیگو لازم دارن
منم امیدوارم بسته دو گیگ بیست تومن سابق رو دوباره بزاره چون اینطور که معلومه خیلیا تو این سایت دوست دارن هر گیگابایتو ده هزارتومن بخرن
Sent from my LG-M320 using Tapatalk
سلام
دوستان اینکه میگن ترافیک ایران نصف حساب میشه منظور همون 500 سایت هست یا کل سایت های داخلی؟
درودهمون سایتهایی که خود هر شرکت معرفی کرده فقط داخلی محسوب میشه.نقل قول:
وزیر گفته تمام سایت های داخلی که هاستشون داخلیه ولی شرکت ها همچنان دارن روی همون 500 تا سایت، داخلی حساب میکنن که جز چندتاشون بقیشون فوق العاده آشغال و بلااستفاده هستننقل قول:
[QUOTE=Antonio1991;9029899]نه عزیز نه قربون شکلت منه کم مصرف هم دوست ندارم گیگی 10000 تومان به قول شما پول بدم.خیلی هم خوشحالم که پرمصرفها براشون سرویسهای خوبی اومده که درستش هم همینه.نقل قول:
ما فقط میگیم حالا یکسری بسته های ویژه کم مصرفها با سرعت بالا و حجم کم و هزینه کم هم بزارید. آ قربون دستتون.طرحهای بقیه رو هم اصلا دست نزنید.الانم صبر می کنیم تا ایشالله درست بشه:n06:
شاد و پیروز باشید:n02::n16:
نقل قول:
چرا به جای 7 ساعت 6 ساعت و 15 دقیقه دانلود داشتی؟ از ترس اینکه نکنه حجم اصلی رو کم کنه با تاخیر شروع می کنی و زودتر هم تموم می کنی؟