[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره هرکی به زبون خودش شکایت بنویسه
بجای فهش دادن سعی کنید مشکلی که پیش اومده رو دقیق توضیح بدید!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بهتره هرکی به زبون خودش شکایت بنویسه
بجای فهش دادن سعی کنید مشکلی که پیش اومده رو دقیق توضیح بدید!
پی روز زنگ زدم2020 گفتم سرعت خرابه گفت مال همه خرابه برام خرابی رد کرد تو پنل هم هم اعتراض کردم ولی بنظرم اب در هاونگ کوبیدنه هیچ خبری هم نشد
کی گفته حالا بیشتر از حقت بخوای؟!نقل قول:
استاندارد رو اونوقت چطوری تعیین کردید؟! بر اساس قانون مسخره 1 به 8 ــی که هست؟!!
استاندارد رو بر اساس هزینه و کیفیت سرویس ها در سطوح بین المللی میسنجن..راه دوری هم نمیریم..همین ترکیه و مالزی و اخیرا هم کشور دوست و برادر افغانستان!
چیزی به اسم بیشتر از حق اینجا معنی نداره...با فرضا 20 هزار تومن هزینه کردن در ماه باید سرویس با کیفیت و مناسبی در اختیار داشته باشید (بی منت و هزار جور حرف و حدیث و تبصره و ماده اضافی)
جالب اینه،هیشه همه سرعتشون از پایین کم کم می ره بالا،واسه ما از 20 مگ شد 8 کیلو :n08:
سلام دوستان
به نظر من سرعت وبگردي حتي همون 2 ، 3 ماه پيش كه اوضاع خوب بود هم چنگي به دل نميزد؛ فقط سرعت دانلود سرويس هاي اين شركت به نوعي كم نظير بود كه حالا كه اين هم برداشته شد ديگه دليلي براي تمديد نمي بينم. همچنين با توجه به مسائلي كه تو اين ايام در مخابرات اتفاق افتاد مطمئنا اين شركت سياستهاي جديدي اتخاذ مي كنه تا ديگه پهناي باندشو كنترل كنه. چون مشخصا اين مشكل به مخابرات مازندران مربوط نميشه بلكه به ردههاي بالاتر بر مي گرده.
به هر حال بنده با اتمام سرويسم از اين شركت ميرم به يه شركت مناسب، ولي اگه يه روز سرعت مثل قبل شد كه بعيد مي دونم، اگه شد دوباره بر مي گردم (چون كار دانلود كم انجام نمي دم؛ اهل فيلم و سريالم شديد) ولي اگر هم نه كه ما رو به خير و شما رو به سلامت.
بدرود
ممکنه از مک باشهنقل قول:
تماس بگیرید ببینید مک رو قفل کردن یا نه
سلام دوستان . به آقای ذهابیان زنگ زدم گفت که به ظرفیت پهنای باند افزوده شده و منتظرن که اعمال بشه . حالا منتظر چی هستن خدا میدونه . اون دفعه شمارشو گذاشتم و این آقای مثلا درزی که من خوب میشناسمش گزارش داد و نظرمو پاک کردن . اگه خواستید بگید بزارم ! در ضمن این درزی که همیشه می گفت بلدم بلدم همیشه نظرای بچه هارو می خونه اما به عنوان مهمان . میترسه بیاد . اون دوستمونم که تند صحبت کرده بود فقط می تونم بگم که بابلیه . این درزی هم چون منو میشناسه با من لجه و منتظره تا من نظر بدم بعد سر و کلش پیدا شه بیاد بگه من دروغ میگم و خودش فقط حقیقتو می گه مثه پیامبرا . در ضمن این آقای مثلا درزی چند تا نام کاربری داره و فقط می خواد بگه منم منم منم .
:n07: (بخر درزی اینتام ته)
من هم خاک پایه همه ی شما هستم . دوستان یه نمه برین تو کار مازنی . حیف نیست لهجه و گویش به این خوبی از بین بره . :n15:
دقیقا من شماره همراه و ایمیل مدیر عامل باباجانی رو گذاشتم بهم پیام داد که حذف کن منم حالشو گرتم گفتم اینجا انجمن تمام دوستان شماره های همه مسئولین رو دارن و منم پستم رو ویرایش نمیکنم ساکت شد
این یارویی که اومده بود خونمون یعنی دو نفر یکیش میگفت 155مگابیت اضافه شده یکی دیگه هم میگفت 320 مگ قراره اضافه بشه.
اینا دارن کاری میکنن که کارابرایی که پر مصرف هستن کوچ کنن و برن دوباره همپذیرششون نکنه که خیال مخابرات راحت بشه.مگه میشه پهنای باند نداشته باشه؟
هرکی هرچی بخواد بگه یعنی چی؟
این فرومم یک سری قوانین داره
تحت قوانین می تونید فعالیت کنید
اگر هم فکر می کنید کسی داره خلاف قوانین عمل می کنه
باید تخلف رو اعلام کنید تا مدیران تصمیم بگیرن
با تشکر
سلام.من دیگه حالم بد شدش با این وضعه اینترنت. میخوام الان یه سرویسه دیگه بخرم. بنظرتون چه سرویسی بخرم که حداقل سرعته دانلود 30باشه. دوستان پیشنهاد بدین کدوم؟
256محدود؟ 512محدود؟ :n27:
سلام دوست عزیز اصلا چیزی معلوم نیست شاید 512 بگیری سرعتش 8 باشه شایدم 50 ولی در کل هیچی معلوم نیستنقل قول:
512 من داشتم نامحدود سرعت تا 50 جواب میده. 1 مگابیت 64 .نقل قول:
پاسخ شرم آور و تاسف بار بازرسی مخابرات ایران که طی 3 شکایت قبلی پاسخی جزء "این موضوع در حال پیگیری است " نداشتند، در پاسخ به شکایت چهارم اینگونه پاسخ میدهند!
واقعا دست مریزاد به این پاسخهای سروپا دلسوزانه.بنده واقعا عرق شرم رو پیشونیم سرازیر شد!
ببنید آقایون مسئولی که 60 روز فقط مارو دنبال نخود سیاه فرستادید اگر 100روز هم بگذره بازهم همین بساطه
ما دیگه بیخیال مشکل خودمون شدیم.
فقط میخواییم بدونیم شماها خسته نمی شید که انقدر پیگیری میکنید و مشکلات مارو حل میکنید؟ما با چه زبونی میتونیم از شما تشکر کنیم زبون ما که قاصر از این همه پیگیری و دلسوزی شماست.
انشاله که اینترنت خودتونم همین شکلی میشه
پاسخ:
باسلام
متشکرم
پیامی که بهشون دادم به پیامهای دیگم پاسخ داده نشد
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۲۶ 12:00:01 عنوان پیام درج شده: :( متن پیام: سلام آقا به اون خدایی که میپرستی صفحه باز نمیشه با هزار زحمت وارد پنل شدم و دارم پیام میدم خواهشا بررسی کنید خدار رو خوش نمیاد اینجوری با کاربرا تا کنید امیدوارم بررسی کنید یا ی جواب درست و حسابی بهم بدین :(
پاسخی که به شکایت من دادن
:|نقل قول:
باسلام
بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.
عین همینو برای من هم فرستادن!نقل قول:
منظر جوابشون بودم به سازمان مقررات بزنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این پیغامو میده :
كاربر گرامي مهلت اپراتور براي پاسخگويي به شكايت شما به اتمام نرسيده است.
چطوری باید بفرستم؟!
دوستان عزیز در حال حاضر سرویس 256نامحدود سرعتش چنده؟؟؟ میخوام امروز شارژ کنم:whistle:
8 تا 30 متغیره البته بسته به شانسته :n27:نقل قول:
من خودم اکانت 256 نامحدود دوستمو گرفتم امتحان کردم.نقل قول:
سرعت حداکثر 32. همون سرعت واقعی.
حالا این سرویس های بالا مثلا همین 256 نامحدود در مقایسه با 128 نامحدود در باز کردن صفحات وب بهترن یا هیچ فرقی ندارن و تفاوت ها فقط در سرعت دانلود هستش؟؟؟نقل قول:
الان با این وضعیت فقط سرویس نامحدود 256 میصرفه که سرعتش .واقعی هست.
چون 128 چه محدود و نامحدود سرعتش 8
512هم 35 تا 40
1مگ هم که محدود خودم دارم رو 60 تا 70
2 مگ هم که رو 1 مگ هست
256 نامحدود سرعت نوسان داره بین22 تا 32اعصاب ادم خورد میشه البته من زیاد دان ندارم همون جس مثقال هم که میکنم دوست دارم سرعت خوب باشهنقل قول:
تو این سامانه 2020 هم یکسری طوطی سخنگو گذاشتند فقط بلد بگن مشکل همین هفته حل میشه ، چیز تازه ای واسه گفتن ندارن!
تو باز کردن صفحات هم تاثیر داره.نقل قول:
من چند روز دیگه سرویسم تمو میشه.
میخوام 256 نامحدود بگیرم.
512 که اصلا نمیصرفه . قیمتش زیاد و سرعت کم.
من 3-4 روز پیش سرویسمو تمدید کردم ولی سرعتش خیلی کم بود . دیگه کلاقه شده بودم .نقل قول:
با توجه به اطلاعاتی که دادین رفتم 256 نامحدود گرفتم . خدا رو شکر حرف شما درست بود سرعتش واقعیه .
من سیم کارت رایتل رو امروز تست کردم.
سرویس1 مگ.
تا 120 میرفت.
چه حالی میداد.
البته از تو همون گوشی تست کردم.
صفحات رو خیلی سریع باز میکرد.
یاد اون قدیما افتادم.با سرعت 900 دان میکردم.الان با سرعت 8.
بچه ها نگاه کنید تو هر چند ثانیه شباموقع دانلود رایگان نتمو قطع میکنن.
واسه اینکه لینکام مشکل پیدا کننو دانلود نشن.اینا تو این مورد دیگه روی شاتلو سفید کردن.
یه چیز دیگه هم اینه که من حدود 20-30 مگ از نتم مونده بود دیشب نتمو از ساعت 1:20 رو دانلود گذاشتم و 6:40 قطع کردم در کمال ناباوری امروز دیدم نتم تمام شده.بازم اینا روی شاتلو سفید کردن.
به قول هادی عامل خسته نباشی پهلوان.خسته نباشی دلاور
بچه ها یافتم نگاه کنید تو ساعت 5:04 که تو ساعات رایگان هستم از نتم کم کردند.بابا اینا دیگه کی هستن.
هر شب همینطوریه یا فقط دیشب اینطوری شده؟نقل قول:
اخه دیشب تنها شبی بود که برای من پیج باز کردن خیلی کند شد (البته بعد گرفتن سرویس2 مگ محدود میگم)
اگه منظورت قطع و وصل کردنه نته الان چند ماهه کارشون اینه.از ساعت 1 شب شروع میکنن تا 7.
اگه حجم خوری منظورته بازم من از وقتی یادم اوضاع اینطوریه همیشه یه چند ده مگی از نتم کم میشد.ولی امروز تازه به عینه دیدم.
آقا واسه ما از 5شنبه تا الان قطعه
adsl فیبر نوری مجبوری از مخابرات معلم گرفتیم چون جا دیگه نداره
حوصله پیگیری ندارم
از طریق سازمان بازرسی کل کشور فرم شکایت پر کردم.. امروز جوابش اومد
هفت خان رستم که میگن یعنی این !!!
شده یه پرونده ی جنایی که باید واسش دنبال مستندات بگردم !!!!نقل قول:
شهروند گرامي!
مشخصات شما:
نام: - نام خانوادگي: -- كد ملي: -- تاريخ ثبت شكايت: 1392/05/23
موضوع شكايت شما با وظايف و اختيارات قانوني سازمان بازرسي كل كشور منطبق دانسته شد. مقتضي است براي رسيدگيهاي بعدي نسبت به ارسال فايل اسكن از شكايت خود و مدارك و مستندات احتمالي به شرح ذيل اقدام نماييد. عدم ارسال فايل اسكن از متن شكايت بمنزله انصراف از طرح شكايت تلقي ميشود.
چگونگي ارسال فايل اسكن از شكايت و مستندات:
- با كمك گزينه چاپ متن شكايت از فرم تكميل شده شكايت چاپ بگيريد.
- محل مربوط به امضا و اثر انگشت را تكميل نماييد.
- از اين فرم تكميل شده يك فايل الكترونيكي اسكن سياه و سفيد با dpi= 100 تهيه نماييد.
- فايل الكترونيكي اسكن را در محل "فايل اسكن فرم تكميل شده شكايت " ارسال كنيد.
- در صورت داشتن مدارك و مستندات كه ارسال آن را براي رسيدگي مفيد مي دانيد با تهيه اسكن با مشخصات فوق فايل مربوطه را ارسال نماييد.
- كليد تاييد را كليك نماييد.
- پس از سپري كردن مراحل فوق پيغام ارسا ل موفق فايلهاي مدارك و مستندات را مشاهده خواهيد كرد.
دانلود شبانه از ساعت چند تا چند هست
تایم رایگان از 1تا 6 هستش:)نقل قول:
نقل قول:
نه خیر دوست عزیز.برای من که تو طرح جدیدم از 1-7 هست.
مثل اینکه الان من 5 ماهه دارم دانلود میکنم یعنی هنوز نفهمیدم دانلود از چند تا چنده؟:n23:
اصلا من کاری ندارم دانلود تا چنده.ساعت 5 که جزوه ساعات رایگانه چرا ازم حجم کم شده؟
اگه تو عکسی که گذاشتم مشاهده بفرمائید تا ساعت 6:36 فک کنم البته رایگان زده.:)
من طرح قدیم دارم 1تا6 هستش برای شما طرح جدید هستش فرق داره!نقل قول:
منم تا 2 ماه قبل که محدود داشتم ساعات رایگان 1 تا 7 بود.
ولی اکثر اوقات از حجمم کم میشد. من اخر نفهمیدم چجوری کم میشد وقتی تو ساعات رایگان دان میکنم.
جالب اینه که تو اون زمان ریزمصرفشون هم دیگه مشکل پیدا کرده بود و اصلا ثبت نمیکرد و تنها کاری که میکرد کم کردن حجم بود.
شب میزاشتم دانلود صبح بلند میشدم میرفتم حجمم رو میدیدم دپرس میشدم.
یه زمان کلا کارم همین شده بود.
امروز تعرفه های آسیاتک رو میدیدم
سرویس 256 ده گیگ میده 25 تومن ..
گزارشهای رسیده از دوستان میگه سرعت دانلودش تا 250 میره .. دوستان تایید میکنید ؟!
نا محدود آسیاتک چطور ؟! کسی تاحالا گرفته ؟!
منم از این برنامه ها داشتم طوری که تو 2 شب 4 گیگ از حجم کم کرد.ه چقدر هم پیگیری کردم برنگشت که نگشت .مخابرات دیگه باید هر ماه یه داستان باهاش داشته باشیم .نقل قول:
دوست عزیز اسیاتک هم به شدت با کمبود پهنای باند دست و پنجه نرم می کنه با این حال بله 256 این شرکت این سرعت رو می ده و تو مازندران هم فکر کنم رو 4 مگ هم ببندن ولی یه مساله هست اونم اینه که در ساعات رایگان سرعت شما فیکس 32 هست و درواقع واقعی میشه تمام سرویس های اسیاتک به این شکل هست روزانه رو رو سرعت بالا می بندن ولی شبانه سرعت واقعی میشه البته این اواخر اگه یه سر به تاپیک اسیاتک بزنید می بینید که در روز هم سرویس های اسیاتک با مشکل روبرو شده و پینگش بالاستنقل قول: