سلام دوستان
من این ماه دینامیت گرفتم خطم هم رو 8مگ بسته شده
میخواستم بدونم اگه خطم رو 6 یا 4 مگ بسته شه پینگم کم میشه؟سرعتم چی؟
البته پینگ ping 4.2.2.4 -t منظورمه.
Printable View
سلام دوستان
من این ماه دینامیت گرفتم خطم هم رو 8مگ بسته شده
میخواستم بدونم اگه خطم رو 6 یا 4 مگ بسته شه پینگم کم میشه؟سرعتم چی؟
البته پینگ ping 4.2.2.4 -t منظورمه.
سلامنقل قول:
-پینگ کمتر نمیشه ولی بالطبع سرعتت کمتر میشه.
این وضعیت پینگ ما هست
خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخلی با سرور خود های وب
افتضاح
چقدر داغون شده بای وب ! 25% loss روی ip داخلینقل قول:
من حدود 1 هفته هست اومدم های وبنقل قول:
برای من روزانه بین 400 تا 500ــه. شبانه هم شب اول که اومده بودم های وب سرعت 250 بود ولی الان بالای 350 سرعت داره و شبا حدود 4 تا 4.5 گیگ دانلود میکنم
سرویست رو روی چند مگ بستن؟نقل قول:
یه عکس از استاتوس مودمت میزاری؟
شما مودمو شبا خاموش نکن تا تایم رایگانت مثل روزانه سرعت داشته باشه:n09:نقل قول:
مطمعنی؟نقل قول:
با این کار از حجم اصلی کم نمیکنه؟
ساعت 4رایگان میشه من 3:30روشن کنم میشه؟
سلام دوستان
های وب چه ساعاتی ترافیک رایگان میده؟ پارس انلاین 2 تا 8 بود شنیدم های وب کمتر میده ولی ساعتشو نمیدونم
با سپاس
2تا5نقل قول:
4تا7
و تو این تایم میشه 2.5گیگ دانلود کنی
زیاد کم نمیکنه در حد 30 مگ برا من بیشتر کم نمیکنه ولی بوده که یک گیگ هم کم کرده:n09:نقل قول:
قبلا کم نمیکرد اما یه مدتیه مشکل پیدا کردن ....نقل قول:
دفعه قبلی حجم هارو برگردوندند اما این دفعه اصلا زیر بار نرفتن ... :/
شما از نرم افزار ایرانی "بیدار" استفاده کن 1-2 دقیقه مونده به 4 مودم رو تنظیم کن ری استارت شه ....
سلام .
من با پشتیبانی حرف زدم خواستم خطم رو بیاره رو 6 مگ قبول نکرد که نکرد ! میگفت اصلش 3 مگ هست ما گذاشتیم 4 !!!!!!
اینجا فکر کنم از پشتیبانی یکی دو نفر بودن ، بهم پخ بدین شمارمو بدم . مرسی
سلام کدوم سرویس ها شبانه بهتری دارند 1 مگ یا 128>512
1مگ...................نقل قول:
مصوبه تخفیف اینترنت برای فروشندگان اصلاح شد/ اعمال تخفیف 25 درصدی برای همه به جای 35 درصد فقط برای ADSLها
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور گفت: مصوبه تخفیف 35 درصدی اینترنت برای ارائه دهندگان ADSL به 25 درصد تخفیف برای تمام فروشندگان این سرویس اصلاح شد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ناصر علی سعادت در یک نشست خبری از اصلاح مصوبه 181 کمیسیون تنظیم و مقررات ارتباطات در جلسه اخیر این کمیسیون خبر داد.
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای کشور افزود: در جلسه روز یکشنبه مصوبه 181 که در آن 35 درصد تخفیف برای شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت (PAP) روی اینترنت و تخفیف دیگری روی پاور در نظر گرفته شده بود به 25 درصد تخفیف برای تمام ارائه دهندگان اینترنت اصلاح شد.
وی توضیح داد: شکل قبلی مصوبه 181 در اعمال تخفیف برای بعضی فروشندگان اینترنت سبب ایجاد رانت در بازار میشد که اکنون با یکسانسازی تخفیف تمام ارائه دهندگان اینترنت از کوچک و بزرگ در شبکه یکسانی فعالیت خواهند کرد.
---------
به نظرتون فرقی به حال قیمت این شرکت ها میکنه؟
یک سوال سرح40 گیگ در 30 روز را فقط یه بار میشه استفاده کرد؟
چون 1هفته دیگه این طرحم تموم میشه میخواهم بدونم میشه تمدیدش کرد؟
این تعرفه موجود نیست که!!!!نقل قول:
فقط رو صفحه اول گذاشتن مردم رو فریب بدن بیان ثبت نام کنن وگرنه تموم شده وسه 1ماه پیش بود و نمیشه گرفت
این سرویس هم یه کد بهت میده که 1ماه 40گیگ بت میده و نمیشه تمدید کرد
نمیدونم
من الان چون این طرح برام فعاله نمیتونم بگیرم
اما اگه شما هم برات فعال نیست پس حتما تموم شد
بله سرویس های نامحدود رو که برداشتن ولی دوباره گفتن که تا اخر این ماه بر قرار میشن ولی isp مثل مخابرات میگه 1ماه سرعت 1مگ ماهانه 95 هزار تومان هست .
سرویس های حجم بالا که من داشتم 1ماه 20 گیگ اون رو هم برداشتم موقعه تمدید تماس گرفتم گفتن اینم برداشته شده سرویس بالای 10گیگ نداریم دیگه .
یه چند وقتیه این های وب بزور به PSN و EA کانکت میشه کسی این مشکلو داره؟:n03:
شما در هر سی روز یکبار میتونی بخری بعد از اتمام این سرویس مجدد می توانی بخری و برداشته نشده و خواهد ماندنقل قول:
سلام من اول 256 استفاده میکردم سرعت شبانش 250 بود . الان از 512 استفاده میکنم . با اینکه سرعت روزانش 450 هست اما شبا از 80 بالاتر نمیره . شما هم همین مشکلو دارید یا موقتیه ؟ :n03:
من چند جا شنیدم که 512 شبانه سرعت زیر 100kb میدهنقل قول:
از کجا باید فهمید که خط روی چند مگ بسته شده؟
دوستان الان های وب در چه وضعیتی هست؟
الان مثلا طرح دینامیتش 8M تعرفه زده تو سایت یک گیگ 9 هزار تومان بدون شبانه ، و فشفشه 15 گیگ 5 روزه 9 هزار تومان ، مثلا میتونم دینامیت 1 گیگ ماهانه سفارش بدم و بسته به مصرف ترافیک در طول ماه فشفه بگیرم و فعال کنم؟
سرعت به چه صورت هست؟
کلا دوستانی که سرویس دارند لطفا راهنمایی کنند :n02:
با سپاس
1:بله میتونی تا دلت بخوادنقل قول:
2:سرعت دینامیت 700kb تا 1مگ نوسان داره
ولی دانلود رایگان شبانه نداره
از طریق مودمتنقل قول:
قسمت استاتوس
سلام دوستان الان سرویس 256، شبانه سرعت دانلود چقدر هست؟ پارس آنلاین برای مثال تا 1MB/S هست. آیا اینجا هم همینطوره ؟ و آیا شرکتی میشناسید مثل پارس که سرعت دانلود به اون صورت باشه؟
و در آخر های وب الان راضی خوبه یا خیر..تشکر
512 همینه ! 1 مگ رو بگیر . اگه 2 دقیقه قبل 4 مودم رو ریست کنی سرعت همون 444 میمونهنقل قول:
دوستان برید تو پنل ببینین برای شما هم آپلود رو از حجمتون کم نکرده ؟
1 ماهی هست که کم نمیکنهنقل قول:
یعنی منظورتون اینه حجم اپلودی رو حساب و کم نمیکنه؟
دقیقا آپلود رایگانه هر چی دانلود داشته باشین از حجمتون کم میشهنقل قول:
اگر مصرف دانلود شبانه را نمی خواهینقل قول:
میتونی یکی از طرح های دینامین را بگیری
من خودم 6 ماه + 3 ماه هدیه +18 گیگ فشفشه 1روزه که کلا با مالیات شد 58 هزار توممن
در ماه حدودا 6500تومن هزینه اینترنت ماهانه ات میشه
بجای حجم همیشه فشفشه میخرم چون مصرفم بالاست بهریت روش همین بود
( امیدورام کیفیت های وب بد نشه ) وگرنه خیلی میسورم
چرا شرکت تو مرکز مخابراتی شهید چمران سرویس کلا ارائه نمیده ؟
دانلود دیشب من با سرویس 1 مگ :
نقل قول:
سرویست رو چند مگ بسته شده؟
سلام از کجا میشه فهمید سرویس رو چند بسته شده؟
اصطلاحا میگن خط روی چند مگ بسته شده . چون سرویس به همون مقدار خریداری شده تحویل داده میشه .نقل قول:
سرویس های های وب اکثرا روی 4 مگ بسته میشه و اگه هم بالاتر بسته بشه از طریق اکانتینگ محدود میشید . مثل من که خطم روی 8 مگ هست ولی بیشتر از 450 سرعت ندیدم .
لپ کلام اینکه اکثرا توی صفحه اول مودم اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته میشه .
اینم دانلود دیشب بنده .
معمولا هرچه به سمت صبح بریم سرعت بهتر میشه ! :n13: