من فقط اطلاع دارم برا کسانی که تخلف میکنن یا اکانت -- کردن وضعیتشون قفل میشه و لینک دیگه ثابت نمیشه. باید زنگ بزنی بهشون بگی وضعیتت رو بررسی کنن و پیگیر باشی تا این مساله حل شهنقل قول:
Printable View
من فقط اطلاع دارم برا کسانی که تخلف میکنن یا اکانت -- کردن وضعیتشون قفل میشه و لینک دیگه ثابت نمیشه. باید زنگ بزنی بهشون بگی وضعیتت رو بررسی کنن و پیگیر باشی تا این مساله حل شهنقل قول:
من كه خودم درخواست تخليه دادم
زنگ نزدی براشون؟ بپرس ببین چرا اکانتت قفل شدهنقل قول:
پولی که دادم بابت شارژ به مخابرا ت حرومشون
یه چند روز دیگه هم تخلیه میکنم و خطمو از رانژه مخابرات در میارم
بابا دیگه نظر نمیخواد بپرسینقل قول:
1 مگم یه آشغال مثه بقیست
به نظر من کلا تخلیه کن برو
فرشاد میخوای کلا" از مخابرات بری ؟؟؟؟؟نقل قول:
من اسیر دانلود شبانه شدم و گرنه تا الان میرفتم پارس
تا الان دو سه بار از دانشگاه نامه گرفتم ولی پشیمون شدم :n28:
سروش جان ال اي ديت مبارك!نقل قول:
يعني پست اسپم در حد تيم ملي:n02:
آشغاله لعنتی
تف به این نت
دوستان سرویس 1 مگ سرعتش این روزا چنده؟ دانلود شبانه مخابرات از چه ساعتی تا چه ساعتی هست و اینکه تو دانلود شبانه سرعت رو کم نمیکنه؟
امروز ضحی ثبت نام کردم اما دو ساعت بعد از طرف پارس انلاین واسم sms اومد 2ماه اینترنت 1مگ با 6گیگ با نصب و راه اندازی رایگان 23000تومن اینقدر پشیمون شدم که چرا نرفتم پارس :n27:اگه مسیج 2ساعت زودتر میومد الان پارس انلاین ثبت نام کرده بودم نمیدونم کار درستی کردم که ضحی ثبت نام کردم یا نه؟:n28:نقل قول:
اگه مطمئن بودم پارس انلاین سرعت شبانش بهتر از مخابراته بی درنگ میرفتم پارس انلاین اما مشکل اینجاست که هر کسی یه حرفی میزنه یکی میگه شبانش همون سرعت روزانس یکی میگه شبا خیلی افت داره و ادم نمیدونه چیکار کنه
حالا باید صبر کنم تا خطم رانژه بشه ببینم چطوره
عه؟ داداش شما از کجا فهمیدی؟ :n02:نقل قول:
فقط اون نبود که :n10:
ایشاا... خودت n اینچش رو بخری :n16:
اینترنت از عصر تا حدود ساعت 8 به شدت افتضاح و قطع بود :n15: ولی بعدش درست شد... خدا رو شکر آدم شده، بعد از قطعی، مستقیم میفتیم رو گیت وی 8 :n19:
من امتحان دارم یکی بگه تمدید ماناماد عوض شده ؟ :n03:
زنگ می زنم کسی جواب نمی ده
چطوری شده تمدیدش ؟
تف به این نت
تست سایت دانشگاه جندی شاپور :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیت وی: 78.39.195.1 ... :n13:
خوب یاری رسید و یه مگ شارژ کردیم دوباره؛ شب تستش رو میذارم دوباره
دوستان بنظرتون خرید اینترنت ماهانه بصرفه یا اینکه هر چند ماه یکبار شارژکنیم؟
فقط یکماهه...نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
*مهم
بدلیل اینکه سیستم اکانتینگ مخابرات حدودا 32 روز پیش به سیستم جدید ارتقا پیدا کرده - تعدادی از دوستان و حتی خودم موفق نمیشن آی پی رو تغییر بدن و توی سیستم اکانتینگ قدیمی موندن.
یکی از نشانه های سیستم اکانتینگ قدیمی اینه که وقتی وارد سایت IBS میشید تاریخ انقضا سرویستون فرا رسیده اما اینترنت رو دارید (یعنی تاریخ الکیه) یکی دیگه از نشانه ها اینه که وقتی میاید توی قسمتی که ببینید مثلا امروز چند مگابایت یا چند گیگ توی این ماه مصرف کردید همه اعداد رو صفر میزنه. و آخرین نشانه اینه که آی پی به هیچ وجه تغییر نمیکنه.
تلفن خونه دو روره قطعه هرچی با 117 تماس میگرم میگه شما ره مورد نظر در حال طی کردن روند اداری می باشد .وقای هم وارد اکانتم میشم تاریخ انقضا را مال یه ماه پیش میزنه!کسی میدونه روند اداری یعنی چی اصلا چه ربطی به قطعی تلفن داره؟نقل قول:
لا دوشواری...
بعد از تمدید دوباره ی سرویس 1مگ نامحدود، گیت وی 89...
درود فراوان.
بچه ها یه مودم 4پورت وای فای دار (ترجیحاً 5db) با قیمت مناسب بهم معرفی کنین.
بنظرم همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوبهنقل قول:
قیمتش هم حدود 77 تومن
به نظرم فقط d-link 2730u از مودماي گرونتر از خودش خيلي سرتره قيمتش هم 80-100تومننقل قول:
دو ساله اين مودمو دارم اون موقع 50تومن خريدمش24ساعته هم واو فاي روشنه بردش هم 3db مدل 2750 همونه فقط 6db.
asus dsl n10نقل قول:
من 2 ساله دارمش یکسالی هم میشه خاموش نشده مگر مواقعی که مسافرتم :n02:
من 2750u-D-link دارم بینظیر - بینظظظظظظیر
قیمتش 125 - 130 هستش ولی توپه - 2تاآنتن 5 دی بی داره
فقط tp link w8961
عالی از همه لحاظ
از وقتی که از ماناماد تخلیه کردم خطم pcm شد الان دیگه نمیتونم adsl بگیرم :n27:بیشرفا اخر زهر خودشونو ریختن
خطط که قفل شده بود مشکلش چطوری حل شد ؟نقل قول:
ماناماد قفلش كرده بود اما ضحي گفت يوزر جديد بايد ساخت كه با pcm شدن خط همه چي بهم خوردنقل قول:
ماناماد قفلش كرده بود اما ضحي گفت يوزر جديد بايد ساخت كه با pcm شدن خط همه چي بهم خوردنقل قول:
PCM چی بود دیگه ؟؟؟ از شرکتای غیر از مخابرات هم نمیتونی سرویس بگیری ؟نقل قول:
[QUOTE=saminem;7997840]PCM چی بود دیگه ؟؟؟ از شرکتای غیر از مخابرات هم نمیتونی سرویس بگیری ؟[/QUOT
يعني اينكه يه خط تلفنو به چند خط تقسيم ميكنن و ديگه نميشه رو اون خط adsl نصب كرد
[QUOTE=farshad0123;7997860]:n29:نقل قول:
فرشاد ، برای پسرعموی من 2-3 سال پیش همین مشکل پیش اومد .
از پارس آنلاین میخواست بگیره ، بهش گفتن خطط PCM امکانش نیست
ولی اومد از مخابرات گرفت خیلی راحت و سریع خطش رانژه شد و کانکت شد :n04:
البته اون زمان گُــــهـــ مانامادی وجود نداشت:n21:
میگم اگر ضروریه برو همین گُــــهـــ ماناماد بگو میخوام از خودتون سرویس بگیرم ببین حلش کردن شاید .
اونا هم قصدشون همینه وقتی رفتم برا تخلیه خودش گفت اما فعلا نمیرم ماناماد چون ضحی به مخابرات نامه داد که درستش کنن ولی نمیدونم چرا مخابرات قبول نمیکنه:n03:مثل اینکه رابطه ماناماد و مخابرات خیلی خوبه چون مخابرات کارای مانامادو خیلی سریعتر راه میندازهنقل قول:
دقیقا همینطوره ، ماناماد معلوم نیست زیرمجموعه کدوم ارگان هستن یا چه پارتی دارن و به کجا وصل هستن ، از شکایت کوچکترین ترسی ندارننقل قول:
چندبار پیش اومد ، خیلی راحت میگن برو هر جا میخوای شکایت کن .
ببخشید اما عجب بی شرفای حروم زاده ای هستن.اینو بهش میگن کلاهبرداری یا همون مافیا.چیزی که تو خوزستان در حال نهادینه شدن است.به سازمان تنطیم مقررات و بازرسی کل شکایت کن مخصوصا بازرسی کل حتما این کار را بکن.نقل قول:
دوستان عزیز الان دقیقا چه شرکت هایی در اهواز ADSL مخابرات میدن؟
میتونید اسم و شماره تماس و آدرس لطف کنید؟
من میخوام ثبت نام کنم ولی هیچ جایی اطلاعاتی ندیدم!
2020 هم که وحشتناک شلوغه!