ببین الان 3 یا 4 ماهه که سرویس 1 مگ 2 مگ که که میگیرم دانلود از 130 استارنت میخوره واسه 1 مگ بعد همین جوری میاد پیایین رو 60 اینا فیکس میشهنقل قول:
2 مگ هم که میکیرم از 240 استارت میخوره رو 100 فیکس میشه
یه خط در میون هم که تایم اوت دارم
Printable View
ببین الان 3 یا 4 ماهه که سرویس 1 مگ 2 مگ که که میگیرم دانلود از 130 استارنت میخوره واسه 1 مگ بعد همین جوری میاد پیایین رو 60 اینا فیکس میشهنقل قول:
2 مگ هم که میکیرم از 240 استارت میخوره رو 100 فیکس میشه
یه خط در میون هم که تایم اوت دارم
فعلا وضعیت اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا شما چرا انقدر قدر نشناسین! مگه یادتون نیست لنگر کشتیهای خلیج فارس کابلهای اینترنت رو پاره میکردن و این بنده خدا همیشه مجبور بود لنگ به کمر ببنده و پاچه هاشو بالا بزنه و بره سیمها رو وصل کنه، مدارکشم موجوده:نقل قول:
نمیدونم دوستان شما هم این مشل رو دارید یا نه ولی من اصلا نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
حالا که سرعت خوب شده هر فایلی رو برای دانلود میزارم به اخرش که میرسه دانلودش متوقف میشه و باید از اول شروع کنه:n03:
اگر دانلود روی 99 درصد متوقف میشه مشکل از isp هست...نقل قول:
تغییر ip بدی درست میشه!
نقل قول:مربوط به isp نیست که! همه جا میگن این مشکل به internet download manager برمیگرده. نسخه نرم افزار و ترجیحا کرکش رو عوض کن درست میشه.نقل قول:
خب به سلامتی ا ....ن کلا رفت پی کارش و باید ببینیم اینترنت این مملکت بهتر میشه یا نه! تو این هشت سال چه خون دل ها که نخوردیم !:n03:
به امید روزی که همه ی بچه های اینجا از وضعیت اینترنت راضی باشن!:n12:
من که به چنین مشکلی بر نخوردم اما دوستانی که اسیاتک بودن وقتی به چنین مشکلی برمیخوردن میگفتن با قندشکن دانلود کامل میشه!!نقل قول:
هم ممکنه از idm باشه و هم ممکنه از isp باشه بخصوص سرویسهایی که ساعات رایگان دارند در اون ساعات این مشکل بیشتر بوجود میاد.خودم این تجربه رو یه مدت با مبین نت و فقط در ساعات رایگان داشتم.نقل قول:
اما ابتدا باید از آخرین ورژن idm استفاده شود.
با مخابرات چنین مشکلی ندارم.
----------------------------
آیا دفعات تغییر طرح محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
چرا اینترنت اینجوری ده ؟!؟! نصف بیشتر سایتها رو نمیتونم باز کنم - فقط با فیل کش باز میشن !!
سلام. دوستان یه سوال داشتم، می خواستم بدونم اگر برای مثلا 10 روز از طریق اینترنت سرعت اینترنتم رو 1 مگ بکنم (الان 256 هست، قبلا 512 هم داشتم) نحوه محاسبه هزینش چجوری میشه؟ همین 10 روز رو 1 مگ حساب میکنن یا کل ماه رو؟ ممنون.
به احتمال زیاد همون یه ماه رو حساب میکنن!نقل قول:
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
سرور خارجی :
دیگه نتایج خودش توضیح کاملی بر وضع فعلیه !
البته این سوال خیلی وقته ذهن من رو هم مشغول کردهنقل قول:
متاسفانه دوستانی هم که تجربه تغییر پهنای باند رو داشتن هم توضیحی در این مورد ندادن
ولی قاعدتا هزینه باید نسبت به تعداد روزهای استفاده شده سنجیده بشه نه اینکه یک ماه یا دوره ی کامل رو حساب کنن !
که البته انصاف عزیزان محترم مخـابرات قبلا بارها به اثبات رسیده !
نقل قول:تا جایی که اطلاع دارم بعد از تغییر هر چند روزی که با سرعت قبلی داشتید محاسبه میشه و باقیش تا انتهای دوره سرعت جدید کل دوره رو با سرعت جدید حساب نمیکنن !نقل قول:
من یه بار از خود پشتیبانی پرسیدم گفت هر کدوم رو هر چقدر استفاده کنید همونقدر حساب میشه مثلا 10 روز سرعت 1 بعلاوه 20 روز سرعت 256، ولی از اونجایی که این پشتیبانی ها گاهی اوقات خیلی گیج میزنند خیلی اعتباری به این صحبتش نیست! گفتم شاید شما عملا تجربه کرده باشید ازتون بپرسم.
متوجه نشدم منظورتون رو.نقل قول:
همون 10 روز رو محاسبه میکنن من یه 10 روزی از 2m استفاده کردم دوباره تغییر دادم الان هم که هزینه اش اومده همون 10 روز حساب کردن
الان وضعیتتون چطوریه دوستانی که یه مگ دارن میتونن در روز پهنای باند 130 رو پر کنن ؟
اینم وضعیت 512 ما
نقل قول:
آره از صبح تا حالا با 130 دارم دان میکنم فعلا که وضعیت بهتر شده باید دید ادامه پیدا میکنه یا نه!
من دیروز تبدیل کردم به 1 مگ دیدم سرعت از 130 شروع میشد میرسید به 30 کیلو باید یه ساعت بعدش بردمش رو همون 512نقل قول:
سرعت دانلودش خوبه ولی پینگ خیلی بدی داره
باز دارن برای قند شکن یه خوابی میبنن که اینجوری شده
من با شاتل هیچ مشکلی ندارم تو ارتباط
ولی مخابرات تو بازی آنلاین بعد از یک دقیقه قطع میشه و time out میشه کلا
دوستان کسی نمیدونه دکتر محمود واعظی در مورد فیلترینگ و سرعت نت چیزی گفته یا نه؟ :n02:
ظاهرا بیشتر تو کار سیاست هستن تا مخابرات امیداورم وزارت ارتباطات سیاسی نشه :n13:
پیشنهاد میکنم به این تایپیک یه نظرسنجی در مورد رضایت کاربران اینترنت مخابرات اضافه بشه.
آیا دفعات تغییر طرح در یک دوره،محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
نه محدودیت ندارهنقل قول:
پینگ::n09:
:n19:کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=784ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=783ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=785ms TTL=53
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=788ms TTL=53
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 783ms, Maximum = 788ms, Average = 785ms
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=525ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=538ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=544ms TTL=44
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 525ms, Maximum = 544ms, Average = 535ms
یعنی هر دوره که هزینه میاد روی قبض هر تعداد روزی که با مثلا سرعت 512 باشه با تعرفه 512 محاسبه میشه و باقیش تا پایین دوره با 1 مگ !نقل قول:
متوجه نشدم منظورتون رو.
راستی چرا نام مخابرات کلا حذف شده ... ما از استان تهران اینترنت نمیگیریم! از شرکت مخابرات استان تهران (TCT) میگیریم !! :n10:
دقیقا با کیانوش جان 100% موافق ام اینجا اینترنت مخابرات تهرانه نه اینترنت استان نهران خواهشا مسولین انچمن پیگیری کنننقل قول:
اینم اینترنت 1 مگ ساعت 2:38 شب
نه اتفاقا وزیر ارتباطات تو ایران تنها کاری که باید خوب بلد باشه شنا کردن و پاچه شلوار بالا زدن و لنگ به کمر بستنه، همونجوری که میدونید لنگر های کشتیها توی خلیج فارس همیشه میخورن به کابلهای اینترنت (فقط هم به کابلهای ایرانا بقیه کشورا نه، فقط هم مواقع خاص ها مثلا نزدیک انتخاااا....و اینا) البته این کشتی ها مال شیطان بزرگ اند که میخوان مردم ما رو از داشتن اینترنت محروم کنند بالاخره اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه!، طفلک وزیر قبلی که انقدر رفت تو خلیج فارس این سیما رو بهم وصل کرد همیشه شلوراش خیس بود!نقل قول:
ولی از شوخی گذشته فکر کنم پهنای باند ها رو زیاد کنند اوایل البته، بعد یه مدت هم دوباره سرعتها به شدت بیاد پایین و به بهانه های مختلف(از قبیل افزایش قیمت پهنای باند بین المللی و حملات سایبری) سرعت اینترنت رو کند کنن و در عوض سرعت اینترانت داخلی رو خیلی خوب کنند جوری که اکثرا برن سمت اینترانت پر سرعت و ارزون و رفته رفته اینترنت ملی رو جا بندازند، ملت هم که کلا مچکریم
دوستان گوگل مپ رو زدن از کار انداختن ؟
نوین نت باز شد...نقل قول:
برا منم بار شدنقل قول:
بچه هایی که از مخابرات دارن یه تست بذارن ببینیم وضعیت در چه حاییه
برای ما که همچنان کنده و تغییری نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته یه هفته است که اینجوری شده. قبلش له بود.
گوگل مپز هم باز میشه.
512
داخلی:
خارجی:
البته تو استفاده به مراتب بدتره، تو هفته گذشته فقط چند ساعت خوب شد، البته خوب به معنی ارتباط داخلی، خارجی که بیشتر از یه ساله ترکیده.
توی کل روز اصلا افت ندارید ؟نقل قول:
سرویس 512 مخابرات کرج(فردیس شهید صدوقی)
سرور خارجی:
من تا هفته ی قبل سرعتم خوب بود ولی این هفته ترکید یهدفعه
وضعیت سرعت و پکت لاس بهتر شده ولی به جاش پینگ به طرز عجیبی رفته بالا (4.2.2.4 شده نزدیک 700!!)
اینا چکار میکن، خیلی باحالن، هر روز یه سیخی میزنن.:n02:
تا هفته پیش سرعتم ظهر به بعد به 10 کیلوبایت میرسید! ولی این یه هفته وضعیت قابل قبول بوده. (البته جمعه رو فاکتور گرفتم!)نقل قول:
اگر همیشه همینطور باشه من راضیم:n02: ولی فک نکم دائمی باشه...:n03:
اینم تست الآن :