سرعت 128 صبانت چه سرعت دانلودی داره ؟
یکی بهم گفت سرعت 128 با 2 مگ فرقی نداره از نظر دانلود تو شرکت صبانت راست گفته ؟
پینگش چطوریه برای بازی انلاین ؟
صبانت بهتره یا شاتل ؟ :n13:
Printable View
سرعت 128 صبانت چه سرعت دانلودی داره ؟
یکی بهم گفت سرعت 128 با 2 مگ فرقی نداره از نظر دانلود تو شرکت صبانت راست گفته ؟
پینگش چطوریه برای بازی انلاین ؟
صبانت بهتره یا شاتل ؟ :n13:
طرف بد نگفته شانس داشته باشید ارزش 128 مسلما بیشتره!
..........
کسی جدیدا اینترنتی حسابشو شارژ کرده؟
من تو صفحه مربوطه میرم ولی قبلش از من مشخصات فردی میخواد ( اسم و فامیل و شماره موبایل و کد ملی ) !
باید این مشخصاتو وارد کنم یا نه ؟
اصلا کد ملی چه بدردشون میخوره؟؟!
صبانتی ها کجا رفتن؟؟
نقل قول:
من صبانت دارم :n22:
نه سرعت 128 یه چیزی بیشتر از 512 ولی کمتر از 1 مگ هست
سرعت دانلود معمولا 110هست
نمیدونم کدوم بهتره:n13:
منم چند روز پیش رفتم حسابمو چک کنم این اطلاعاتو ازم خواستنقل قول:
راستشو بخوای بهم بر خورد و اصلا قید چک کردنو زدمو صفحه رو بستم:n22:
1.5 گیگ هم شبانه دانلود کردم فکر کردم شبانه دانلود میکنم ، ولی بعد فهمیدم با این کلک صبانت از حساب روزانم کم میشه :n28:
خب نمیخوایین شبانه بدید مگه مجبورتون کردن لامصبا:grrr:
داره از صبانت بدم میاد تو فکرشم عوضش کنم:n14:
به نظر من شما هایی هم که صبا نت دارید در اعتراض به این کار زشتش که اطلاعات شخصی مارو میخواد سرویستونو عوض کنید
یا حداقل زنگ بزنید ، ایمیل بزنید و اعتراضتونو به گوششون برسونید:n24:
بله دیگه زمانی که این موضوع رو مطرح کردم آقایون منو مسخره کردن گذاشتن پای تبلیغ!! حالا بیاین جواب بدین!! رو چه جسابی اجازه ورود نمیدین بدون دادن اطلاعات؟:n08:نقل قول:
برای چک کردن حساب از این لینک برو راحت یوزر و پسورد میزنی وارد اکانتت میشی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برای شارژ کردن به صفحه زیر هدایت میشی که اونجا باید تمام اطلاعات شخصیتو براشون بفرستی تا بتونی شارژ کنی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من موندم اطلاعات واقعی بزنم یا نه؟:n13:
یعنی هیچ جوری راه نداره اینترنتی شارژ کرد؟ حتما باید اطلاعات شخصیمونو براشون بفرستیم؟نقل قول:
:n23:
تنها راهش اینه که زنگ بزنی ف.... بدی بهشوننقل قول:
فکر کنم دیگه از صبانت اینترنت نگیرم
اطلاعات الکی بزن برای اون دفعه باز میشه.منم مجبورم هر دفه بزنم!!! اصلا رو اعصابه:mad:نقل قول:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
عزیزان سرعت شبانه هم برای شما پایین اومده؟؟ خوب شده بوده باز برای من خراب شده:n29:
برای من مثل روزانسنقل قول:
همیشه بین 100 تا 120 دانلود میکنم
دوستان، امروز از ساعت12تا17 نت قطع نبود؟؟؟
برامن قطع بودش!!!
نت که سراسری قطع نمیشهنقل قول:
احتمالا مرکز مخابراتتون مشکل داشته
من می خوام از صبانت بگیرم
نظر شما چیه؟؟
من فقط پینگ پایین و ثابت برام مهمه
اگه میشه یک پینگ با اروپا بگیرین
سرویس 2 مگابیت بر ثانیه (~~4) صبانت؛ تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله ی بین هر دو خط عمودی = 1 دقیقه
باز حجم دزدی شبانه صبانت شروع شده دوستان مواظب باشید حجمتون غارت نشه ماله من که 1 گیگ پرید ! :grrr:
جدی؟ من اگه ببینم زنگ میزنم فوششون میدن.میتونن برن شکایت کنن منم شکایت میکنم حجم دزدی میکنن.:n09: ایران مهد دزدی!:n18:نقل قول:
ای بی شرفا فرم رو پر کردم دوباره برگشت به صفحه لاگین اینو میگه
متاسفانه ارتباط شبکه دچار اختلال می باشد. لطفا لحظاتی دیگر اقدام فرمایید
والا گوگل اینقدر اختلال نداره.بی شرفای دزد بی پدر مادر این همه پول میگیرید چه وضعیه آخه.
الان این یعنی چی؟ دیگه همینو کم داشتم فقط!!
کاربر گرامی : این پیغام خطا به علت عدم تطابق شماره تلفن در حال اتصال به شبکه صبانت با تلفن مورد نظری که قصد اصلاح یا مشاهده اطلاعات آن را دارید برای شما نمایش داده شده است و لذا برای دسترسی به این صفحه از شماره تلفن اصلی اقدام نمائید
عزیزان برای کد ملی اینو وارد کنید کدش معتبر هست که اون صفحه بی همه چیز نیاد :4709450552:n30:
برای من 28 و 29 ام از دانلود شبانه نزدیک 2 گیگ کم کردن :n04:
بیشرفها،برا منم تو این 2 شب 2 گیگ پرید،باز خوب شد هر دفعه 1 گیگ بیشتر نداشتم.قضیه چیه؟نقل قول:
قضیه دزدیه آقا دزد ! دزد که شاخو دم نداره !نقل قول:
من امشب موقع خواب قطع و وصل میکنم ببینم فردا کم میکنه اینطوری نیمشه فهمید ظاهرا برای پریشب نکرده ولی خوب از این موارد زیاد دیدیم:n13:
آقا من درست نفهمیدم چطور شده
با این داستان جدید دانلود شبانه دهنمونو صاف کرده
دیشب 2 بار تا ساعت 3 بیدار شدم ببینم ازم کم میشه یا نه
این چه وضعیتیه درست کردن ، اونم از گرفتن اطلاعات شخصی ، بازی یکی از بچه ها چند صفحه پیش یه لینک برای دیدن ریز مصر ف داد با اون دیگه اطلاعات شخصی رو نمیگیره ، ولی کلا کارشون خیلی زشته
کسی از سرویس های دیگه اطلاعاتی نداره، شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین ، های وب چطوره ؟ جدید اومده کسی ازش اطلاعاتی نداره؟
تو فکر اینم سرویسمو عوض کنم دیگه اینقدر حرص نخورم
در 3 شب گذشته از ساعت 2 تا 3 از حجمم کم کرده فعلا" برای جلوگیری از به یغما رفتن حجمتون دانلود رو از ساعت 3 به بعد بزارین :n24:
برا من از ساعت 1 شروع شد و ترافیکم رو خورد.
منم از 2 می زارم تا 7 این شده وضعم :
دوستان دیروز تازه سرویس گرفتم برای اولین باز مشکل نوسان پینگ دارم زنگ میزنم میگن مشکل از مخابراته میخواستم ببنیم شمام مشکل دارین؟
سلام دوستان من یوزر 7 ساله صبانتم و تا حالا 10 تا یوزر بیشتر معرفی کردم
همیشه سرویس 128 3 ماهه جمعا 9 گیگ و میخرم
و استفاده اینترنتم تو همیشه ثابته هیچوقت چیز جدیدی به کارم اضافه یا کم نشده چون این سیستم کاری و نه دانلود آهنگ و فیلم
همیشه وقتی این سرویسو میخریدم 2 ماه و 20 25 روز میکشید مصرفم تو این 7 سال
اما این دفعه سر 35 روز تموم شده تازه با توجه به اینکه 2 گیگ هم این دفعه هدیه گرفتم یعنی 11 گیگ در 35 روز
ریز مصرفو ک چک کردم دیدم مثلا 1 هفته همش مصرفم 0 بوده یه دفعه واسم 24 ساعت زدن و 1 گیگ احجم مصرفی رد کردم
زنگ زدم پشتیبانی میگه 100% تو همون 24 ساعت 1 گیگ مصرف کردین و تو اون هفته مصرف نداشتین
در صورتی که هرشب من سر کار میرم و گزارشات کاریم هست
خلاصه راهی هست که دنبال کنم یا نه ؟
بدجوری اعصابم خورده
اقا من امروز سرویس 3 ماهه 2 مگابایت 3 گیگ ویژه جشنواره رو ثبت نام کردم . طبق قول و قراری که با طرف داشتم حداقل سرعت دانلود رو 400 گفت به من و گفت از این پایین تر نمیاد :n13:
لی الان که این دو سه صحفه اخیر رو خوندم دیدم که دوستان برای دانلود شبانه مشکل داشتند و از حجمشون کم میشد که اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره اصلا .
حالا من موندم چیکار کنم برم تا دیر نشده سرویس رو عوض کنم و از مخابرات سرویس بگیرم یا بمونم با همین صبا نت ( به شرطی که این مشکل شارژ خوردن شبانه اش حل بشه ) چون من فقط به قصد دانلود شبانه این سوریس رو گرفتم تا شب ها بزارم دانلود فیلم وسریال و بازی :n02:
حالا در اخر ممنون میشم اگر از دوستان کسی در مورد ریزه کاری های این صبا نت کمی برام توضیح بده تا یه وقت متضرر نشم . مثلا ریزه کاری های در مورد نحوه مصرف حجم که بشه حجم کمتری استفاده کرد یا اینکه ساعت دانلود شبانه رو چطور تنظیم کنم تا از حجمم نخوره تو شبانه و ریزه کاری هایی مثل این :n16:
سرعت دانلود شبانه 2 مگ حجمی چقدره دوستان ؟
برای اطلاع دوستان :
من دیشب از ساعت 2 گذاشتم ببینم حجم محاسبه می شه که نشده :
از اونور هم تا خود 7 دانلود می کرده که بازم محاسبه نشده :
بنابراین اونایی که از 2 تا 7 بودن الانم از 2 تا 7 هستن . اما اتفاقی که چند شب پیش افتاد قابل تامله.
نکته ی دیگه سرعت دانلود بود که تا وقتی من بیدار بودم حداکثر به 70 می رسید که من در همین شرایط ماه پیش با 150 راحت دانلود می کردم.
الان وضعیت صبانت چطور هست ؟ آسیاتک که منهدم شد درخواست جمع آوری دادم آیا ارزش داره بیام صبانت یا اینم ترکیده :n02:
کسی تهران از مرکز قدس از صبانت هست؟
من از اول این ماه سرعت اینترنتم اومده پایین. از دو هفته ی پیش که دیگه خیلی داغون شده بود. گفتم حالا انتخاباته و دسته صبانت نیست. اما یه هفته هم از انتخابات گذشت بهتر نشد که هیچ، دو سه روزه که اصلا دیگه قابل استفاده نیست. دیروز صبح هم که کلا قطع شده بود تا شب. الان هم (11 صبح شنبه) که سرعت دانلودم که همیشه (غیر از شبانه) روی 120-140 بود شده 20 (در بهترین حالت). :n30:
کسه دیگه ای هم این مشکلو داره یا مشکل از منه؟ مشکل سراسریه یا از صبانته؟
من که چنین مشکلی که میفرمایید ندارمنقل قول:
ولی کلا سرعت از اینی هم که هست پایین تر خواهد اومد با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان ( البته در ساعات شبانه )
این وضع ساعتی دانلود دیشب
کلا یک ساعت،یک ساعت و نیم آخر سرعت میره روی 150-160 و وقتی به 10-15 دقیقه آخر میرسه سرعت میشه 300-400
البته بعضی شبا اینجوریه بعضی شبا که کلا تعطیل!