60-70 درجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزيز بنده هم بندرعباس هستم گرماي اينجا هم دست كمي از اونجا نداره منم اوت دور دارم خيلي عالي جواب ميده
خداوكيلي با اين همه وضعيت خراب بودن وضع مبين نت كه تو اين بخش ميبينم من خيلي ازش راضيم
Printable View
60-70 درجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزيز بنده هم بندرعباس هستم گرماي اينجا هم دست كمي از اونجا نداره منم اوت دور دارم خيلي عالي جواب ميده
خداوكيلي با اين همه وضعيت خراب بودن وضع مبين نت كه تو اين بخش ميبينم من خيلي ازش راضيم
سلام دوستان.من پارسال سرویس یک ساله گرفتم 512.خوب بود شبی 1.5 گیگ دان می کردم.حالا مهر تموم میشه.دیگه اگه بخوام یه ساله بگیرم پول مودم هم اضافی دادم ولی می دونم اگه طرح رو عوض کنم خراب می کنه.تو طرح هاش نوشته همه 1 به 4 هستن. ولی می دونم که همون 1 به 8 قدیمش بهتر بودن.خوب الان بهترین طرح 512 کدوم هستش که ازیت نکنه.
ممنون.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
دیشب به مدت 6 ساعت قطع بود
چند روز بود اوضاعم خوب بود امروز بعد از قطعی دوباره انگاری داره حالش بد میشه !
من دیگه کاری به رئیس اون دم و دستگاه ندارم از جزء تا کل اونجا رو هر روز به اول تا آخرشون درود می فرستم برن حال کنند !
من 512 یک ماه 1/8 را 10 11 ماه دارم ساعتی 219 مگ میگیرم عملا شبی بالای یک (اگر از طرف سروری که دانلود میکنم مشکلی پیش نیاد)نقل قول:
شب 64 را ثابت میگیرم(البته بدون چیز پی ان)
متاسفانه شرایط در اهواز تغییری نکرده و هر روز بدتر هم میشه.
خیر مشکلی پیش نمیاد اما خرید مودم اوت دور توصیه نمیشه.نقل قول:
اگر اینطور باشد که دارند علناً کلاهبرداری/کمفروشی/دزدی(و...) میکنند. البته قبلاً این را در سرویس های نامحدود هم دیده بودیم.نقل قول:
سلام به بچه های گل! ممنونم بابت همه ی راهنمایی هاتون. 5 شنبه شب مودم طرح دار 512 گرفتم. 200 تومن پولش شد + 10 تومن مالیات کلا: 210. امروز صبح فعال شد. واقعا راضیم ازش 110 دانلود میده. بین 100 تا 110 دانلود میده: از نظر من که خیلی عالیه. فکر می کنم دوستانی که مشکل دارن به خاطر موقعیتشونه. خونه ی ما همه جاش 5 تا خط آنتن پر هست و به هیچ وجه نیاز نیست بذاری کنار پنجره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز ميشه دليلش رو بفرمائيدنقل قول:
اقا مبارکه:thumbsup:.دیدی گفتم خوبه.ایشالا چرخش برات بچرخه.نقل قول:
اینم تست من.512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب:
آقا ممنونم! دستت درد نکنه! یعنی واقعا عالیه! خیلی راضیم.نقل قول:
اینم تست من.512 نامحدود 8 صبح تا 8 شب:
دقت کردی رو دستت اومدم؟!؟!
756kbps!!!
والا پریروز که اینطوری شد زنگ زدم پشتیبانی گفت تا بعد از ظهر صبر کن درست میشه .نقل قول:
ولی تا الان درست نشده از صبح فکر کنم 1 ساعت تو انتظار موندم ولی کسی بر نمیداره .
مبارکه دوست عزیز.پهنای باند خوبی هم بهت دادن.فقط لطف کن برو تو تنظیمات مودم (192.168.1.1) و با یوزر و پسورد admin وارد شو.ببین downlink و uplink برای شما چند زده؟نقل قول:
برای من هم چند روزه اینجوریه.البته چون شبها خونم و اوج ترافیک پشتیبانیه منتظرم توی یک موقعیت مناسب بزنگم.نقل قول:
خوب بعد از 5 دقیقه بحث با بخش پشتیبانی به این نتیجه رسیدیم که dowlink و uplink تو مودم ربطی به سرویس خریداری شده شما نداره ، فقط سرعتی که مودم داره دریافت می کنه رو نشون میده !!!!
ایشون فرمودن احتمال داره به خاطر مشکلات فنی باشه که هنوز تموم نشده !!!
نتیجه این شد که فعلا معلوم نیست چی شده و باید صبر کنید ! درست شد که شد نشد هم نشد .
البته توضیحات زیادی داد که اکانت شما 1 به 4 هست و ... که من قبول نکردم و ... :دی
راستش چیزی پیدا نکردم با این نام. 2 تا مشابه بود: Upload Data Rate و Download Data Rate.نقل قول:
مبارکه دوست عزیز.پهنای باند خوبی هم بهت دادن.فقط لطف کن برو تو تنظیمات مودم (192.168.1.1) و با یوزر و پسورد admin وارد شو.ببین downlink و uplink برای شما چند زده؟
مدل CPE: bm632w
***1* راستی، نگاه کنید ببینید این مشخصه ها مناسبه؟
CINR Reuse1 30.19dB CINR Reuse3 32.18dB RSSI -53.98dBm
***2* چطور باید از میزان استفادمون مطلع شیم؟ من اصلا نتونستم وارد ecare شم. URI و Pass باید چی بدم؟
ممنونم.
سلام دوستان
ما یه غلطی کردیم الان بلانسبت خر عین خر تو گل موندیم
من الان 4-5ساعته وایمکسم وصل شده.سرویس B1102 سرعت1مگ ماهی4گیگ مودمDX350 و دوتا چراغش روشنه ولی با 50تا دانلود میکنه(از ساعت16تا الان ساعت23)
بدبختانه از یاهو پینگ گرفتم اون هم 350میلی ثانیه بود
این سرعتش همینجویه یا باید بالاتر باشه؟اگه قرارداد رو فسخ کنم مودم رو پس میگیرن؟بیرون مودم رو کسی میخره؟راستی من هزینه 2ماه رو ریختم اونو پس میدن؟
ممنون
1.وارد 192.168.1.1 بشید.یوزر و پسورد رو حتما admin بزن.در قسمت سمت چپ wimax status و از بالا status رو انتخاب کن.یه سری اطلاعات بهت نشون میده که در پایین اونها یک جدول هست.اعداد ستون max rate رو ببین و اینجا بنویس.نقل قول:
2.محض اطمینان از IE استفاده کن.(قبلا با مرورگرهای دیگه باز نمیشد) در قسمت uri همون ایمیلی که روی مودم نوشته شده و برای پسورد هم پسورد کنارش رو وارد کن.
بهتر بود از قبل شرط میکردی که پس بگیرند. الان هم هرچه سریع تر اقدام کنی بهتره.نقل قول:
سرعت سرویس یک مگابیت حداکثر 128 کیلوبایت و حداقل 32 است. قبلاً راحت 128 کیلوبایت میداد اما الان نوسان داره.
ای خراب بشی مبین نت...آتیش بگیری مبین نت...بری وسط گسل مبین نت...منفجر بشی مبین نت...
خدایا آخه این چه بلایی سر من اومده؟خدایا اون شاتلم رو به من برگردون...
الان با دایل آپ اومدم چراغای سیگنال مودم خاموش شده اون چراغ اولی خاموش روشن میشه ولی از اون رد نمیشه...این ینی قطع شده نه؟
دوستان به نظرتون من مبین بمونم یا نه؟من فقط شنیدم مبین پینگش از شاتل بهتره اومدم مبین که اونم دیدم خوب نبود.اگه کسی سراغ دارین خریدار مودمDX350 بهم میل و پ.خ بزنید
با آزوی اینترنت در حد کره جنوبی برای همه مون
دوباره قطعی ... بر همه ی کارمندای مبین نت از جزء تا کل لعنت ابدی ..
بله. براي من هم قطعه. از 00:40 تا الان قطعه. حيف... دانلود شب رو از دست داديم. ولي سرعتش خوبه!نقل قول:
منم الان حدود یکساله دارم .. تا چند ماه سرعتم عالی بود بعد آروم آروم مشکلات پیدا شدند . حالا امیدوارم برای شما این چنین نشه ..نقل قول:
دیشب هم همین موقع ها بود قطع شده ..
بله، ديشب هم با اينکه فعال نبودم ولي خط آنتنم کلا رفته بود.نقل قول:
راستي درست شد. دقيقا ۲ درست شد. سرعت من فوق العادست، ۵۱۲ دارم، بالا هم تست گذاشتم.
اين قطعي ها عاديه، فکر کنم تا چند وقت ديگه همين قطعي ها هم نباشه.
سلام
دوستان من مودم یکی قرض گرفتم اینجا انتن کم میداد با اینکه توی مرکز انتنیم !
2 الی 3 تا داد یکم کار کردم بعد رفتم خاموش کردم و روشن کردم که ببینم حجم چقدر رفته دیگه انتن نداد الان میادو هی میره انتن ! مودم که چیزیش نشد؟
--------------------
راستی این یه 128 میگ سرعت 128 داره برای تست یه 2گیگ هم 2mb داره چطور میشه بدو.ن تموم کردن اون تست بریم رو 2 گیگ
اگه میشه الان جواب بدید هرکی هست
ممنون
سگ ADSL شرف داره به این بی شرف ها دیگه صبح هم سرعتم کم شده فردا می رم مخابرات نامه ام گرفتم برای ADSL
با تغییرات جدید من که خیلی راضی ام، با سرویس 512 توی ساعت دانلود آزاد دارم با 100kb دانلود می کنم.
نمی دونم چرا برای شما اینطوره!
دوست عزیز . برادر گل . چرا تبلیغات علکی میکنی واسه این کلاه بردارا ؟ من حاظرم شرط ببندم 90% از کاربران مبین نت ناراضی هستن . الان جوری شده که مبین نت فقط داره همین جوری کاربر اضاف میکنن ولی هیچ تغییراتی رو انجام ندادن . والا من نمی دونم این مبین نت 4 تا مهندس نداره بیان این مشکل جدیدو حل کنن ؟ هر شب داره DC میشه از ساعت 6-7 بعد از ظهر . بعد از ساعت متوالی که زنگ به مبین بلاخره یه پیشتیبان جواب داد و گفت مشکل در کانکشن های auto هستن .نقل قول:
در کل هر کی پولش اضافی کرده مبین نت بهترین گزینه هست . قسم میخورم اگه روزی اینترنت من خوب شد بیام اینجا قبل شما تبلیغ مبین نت کنم . خلاصه امار غلط به چهار نفر که دنبال نت هستن ندین .
منم مبين نت داشتم.دو سال قبل خوب بود.ولي روزبه روز بدتر شد.adsl گرفتم.اين 10مين باره كه تو تاپيك اين حرفو ميزنم.
زنگ زدم كه سرعتم پايينه.هر چي ضرب و تقسيم كرد باز سرعتم پايين تر بود.بعد گفت باشه مرجوع ميكنيم.سه چهار ماهه هنوز خبري نشده.
اينا هنوز يه سايت درست و حسابي ندارن كه پرداخت رو اينترنتي انجام بدي.بايد پول بريزي به حساب بعد زنگ بزني.زنگ ميزني ٦٠ نفر پشت خطه.من هميشه صبح زود تماس ميگرفتم تا ترافيك كمتر باشه.اگه چار نفر تمديد نكنن حساب كار دستشون مياد
Sent from my iPad using Tapatalk
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.از کسانی که سرویس 512 دارن چه قدیم چه جدید لطفا بگید الان سرعت شما در روز و در ساعات رایگان شبانه حدودا چقدره؟تست های قبلی رو دیدم اما گاهی شرایط بالا پایین میشد لطف کنید شرایط الان رو بگید.اگه تست جدید هم بذارید بهتره.
سلامنقل قول:
من سرویس قدیم 1 ساله دارم(1به8) سرعتم تو روزا 64 الی 70 هست ولی شبا وقت نکردم تست کنم
روزاش خوبه
سلام دوست عزیز.واقعا نمی دونم چی بگم...من و چنتا از دوستای دیگه این مشکلات رو نداریم.نمی دونم چرا واسه خیلیا مثل شما این شکلیه.نقل قول:
منم مشكل دوستان رو ندارم سرعت يك مگابايت 1 به 4 دارم خيلي عالي جواب مي ده دانلودم رو 120 پينگم هم عالي
شايد از شانس خوب ما باشه:31:
من تعجب دارم:
کسایی که 512 با اشتراک 1به 4 دارن سرعتشون تا 100 هم میرسه اما کسایی که 1مگ با اشتراک 1به 4 دارن سرعتشون معمولی هست وافزایشی در سرعت وجود نداره!!!
بچه ها یکی کمکم کنه... این خوبه؟ من فعالش کنم؟ خیلی اذینم نکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین Rssi برای یک سرویس خوب چیزی بین -45 تا -70 میباشد!نقل قول:
گرچه زیاد تاثیری نداره!و اگر منطقتون خلوت باشه با همین سیگنال ضعیف میتوانید یک سرویس خوب دریافت کنید.
ولی اگر سرعتتون خوب نیست بهتره فعال نکنید!
چون به محض اینکه به مشکل بر بخورید و زنگ بزنید به پشتیانی مبین نت بهتون میگن مودمتون رو جابجا کنید تا سیگنال بهتری دریافت کنید(تنها بهونه ای که میتونن بگیرن و از گفتنش نمیتونن بگذرن)
نقل قول:
سلام داداش من خوبش اینکه من ساکن طهران نیستم ، من اهل استان گلستانم
منطقه منم خلوته...
دوتا چراغ dx350 از سه تا چراغش روشنه...
حالا خیلی افت سرعت پیدا میکنم؟
سلام . اینترنت من از صبح قطع شده . فقط دو چراغش روشنه . مشکل از کامپیوتر منه یا از مرکز قطعه .
ببینید افت سرعتتون به خلوت یا شلوغ بودن منطقتون ربط داره!(تجربه شخصی خودم)نقل قول:
من با Rssi -۹۶ هم که بقول خودمون اخرت بدی سیگنال بوده کار کردم اما به علت خلوت بودن منطقه سرعت معمولیم رو دریافت کردم...
حتی اگر بهترین سیگنال دریافتی رو داشته باشید منطقتون شلوغ باشه سرعتتون افتضاح میشه...
سعی کنید مودمو نزدیک پنجره بزارید تا سیگنال بهتری دریافت کنید...نقل قول: