نقل قول:
آفرین . خوب بود. مرسی از توضیحاتت .
اما یه سوال : میدونستی آدمها همشون با هم فرق میکنن ؟
Printable View
نقل قول:
آفرین . خوب بود. مرسی از توضیحاتت .
اما یه سوال : میدونستی آدمها همشون با هم فرق میکنن ؟
راست میگن, اگر فکر میکنید که از پسش بر نمیاین, نباید روز آخر یا حتی یه هفته آخر رو درس بخونید. چون ممکنه با یه فرمول جدید که رو به رو میشید, کلا گیج بشید و هر چی یادتون هست رو از یاد ببرید.
امروز من از ساعت 7 تا همین الان داشتم هندسه تحلیلی رو دور میکردم. اصلا تست نزدم و فقط جزوه رو خوندم.
الان هم میخوام این آمار بی صاحاب رو بخونم. شب هم شیمی رو تموم کنم. انشا الله امشب همه درسهام تموم میشه :دی فردا باید یه دور خیلی سریع همه درسها رو بکنم. بعدش هم باید برم یه سر دانشگاه فردوسی, ببینم کجاست. تا حالا نرفتم. :دی
نقل قول:
نظرات متفاوته . یک سال موندن اصلا سخت نیست به نظر من . خوب خودت دیگه جواب دادی . اگه روحیه اش رو داری خوب میتونی بمونی . اگه نداری پس زورت رو بزن که بری . اگه میبینی رتبه خوب نمیاری پس چه روحیه داشته باشی یا نداشته باشی یکسال دیگه مهمون هستی :31: . البته اگه آنالیز ترکیبی شما خوب باشه میتونی تمام حالت ها رو حساب کنی :31: . آخه وقتی یکسال بمونی خونه مثل پیش دانشگاهی نیست که کلاس بری . هر چند پیش دانشگاهی هم 4 روز در هفته هست و زیاد وقت گیر نیست . عوضش دیگه باید کنکوری بخونی . ولی من خیلی خوشحال هستم که سوالات کنکور بیشتر به سمت مفهومی بودن میره تا این دانش آموزانی که بسنده کردن به فرمول و نکته بدونن که کنکور این نیست . دیگه مثل قدیم نیست که یه معادله درجه 2 بدن و بگن ریشه های این ومعادله کدوم گزینه هست و همه میرن سراغ مجموع ضرایب ریشه .دیگه همه چیز واسه طراحان سوالات رو شده
( جواب چی رو میخواستیم بدیم و از چی سر درآوردیم :31:)
البته امیر ( Amirdb ) راست میگه. اگه یه تفریحی و ورزش بزاری کنارش اصلا سخت نیست .
تا حالا کسی بهت گفته بود خیلی بداخلاقی؟!!!نقل قول:
بله 90 % آدما مثل همن و 10% متفاوت که شما توی اون 10% نیستی :46:. چون اون 10% هوشیاری درست حسابی ندارن.نقل قول:
انیشتن ، نیوتون و .... همگی توی بچگی کودن خطاب میشدن ، هوش همچین بالایی هم نداشتن ولی دلیل موفقیتشون غره نشدنشون به خودشون بود و همچنین خودشون رو مثل مردم میدونستن
چرا دور بریم ، همین دکتر حسابی خودمون.
--------------------------
راستی من با کسی سر جنگ ندارم
بچه ها یه سوال
این ثبت علاقه مندی غیر انتفاعی و پیام نور جریانش چیه ؟
من خودم 2ساله نیستم ولی زیاد میدیدمشون.
1- یکی بود توی کنکور اول رتبش شد 40 (اگه اشتباه نکنم) ، ولی خواست ثابت کنه که میتونه یک رقمی بشه و رفت واسه سال بعد ، رتبش توی ساله بعد 4 رقمی شد
2- یکی دیگه علوم تحقیقات قبول شد ولی نرفت ، گفتش الان دقیقا یک سال از زندگیش عقبه
3- یکی دیگه بود گفتش درصدای پارسال رو بزنم شاهکار کردم
ولی بعضی ها هم موفق بودن و راضی بودن
--------------------------------
راستی در همین راستا برای آقای nits باید بگم یکی بود 40 سالش بود ، نفر 11 هم کنکور انسانی شده بود. ذهن آدم 40 ساله از من 18 ساله ضعیف تره ، ولی اون طبق برنامش رفت جلو.
نقل قول:رو شدن نمیخواد امیر جان . من سومین بارمه دارم کنکور میدم از اینکه همون سال اول رشته پایین رو انتخاب نکردم خوشحالم . میانگین تراز سال اولم 5200 (رتبه 36هزار:31:) میانگین تراز سال دوم 6000 (سراسری رتبه 6150) سال سوم میانگین ترازم 6700 (نتایجش 1ماه دیگه معلوم میشه:46:) ولی هیچ وقت از اینکه یه بار دیگه تلاش کردم پشیمون نیستم . به قول محمد امین انیشتین و هابل آدمایی بودن که با تلاش شدن نماد فیزیک دنیانقل قول:
البته خیلیا رو هم دیدم که یه سال که موندن پشیمون شدن . صرفا یه سال پشت کنکور موفقیت نمیاره باید بدونی که یه سال که میمونی باید تلاشت رو چند برابر کنی وگرنه قرار باشه همون برنامه سال قبل رو پیاده کنی جز دل سردی و خستگی و رتبه بدتر نسبت به سال قبلش چیزی نصیبت نمیشه
بچه ها کسی لینک دانلود سامان رشته 88 رو نداره ؟؟؟؟
بیخیااال :31:نقل قول:
بابا حرفه ای تک رقمی و اینا ، از الان داری انتخاب رشته می کنی ؟ :31:
یا ابالفضل!نقل قول:
هم چنین بعضی از سؤالات ممکن است از پیچیدگی خاصی برخوردار باشد و نباید این موضوع در ابتدای آزمون داوطلبان را نگران کند.
خودشون وقتی بگن پیچیدست دیگه ببین چیه دیگه!:27:
(الان دارم استرس وارد میکنم؟!:31:)
الان جبران میکنم: اگه سخت باشه برا همه سخته!
میبینم که الکی الکی انقده گنده شدیم که 2روز دیگه باید کنکور بدیم!
انگار دیروز بود تو کوچه داشتیم خاک بازی میکردیم!:31:
هیییی روزگار.....
خوب دوستان...اوقات خوشی رو در کنار هم داشتیم! یک سال با هم خندیدیم و با هم اشک ریختیم!(کی همچین کاری کردیم؟!:31:)
یعنی میخوام بگم که آره دیگه...
محیط جالبی بود...ایشالا همه پس فردا این موقع خوشحال باشیم!
و در آخر جاداره از پدر و مادرم که میدونم الان دارن تصویرمو میبینن تشکر کنم!:31:
همتونو به خدای بزرگ میسپارم...(هر چند فردا هم برای آخرین بار همدیگرو میبینیم!)
(خداوکیلی ببخشید...من تو این تاپیک خیلی اسپم دادم!عذاب وجدان دارم!:31:)
:40::11:
نه بابا من خودم دانشجو هستم برای کسی دیگه می خوام از دوستان اگر کسی لینک دانلود سامان رشته 88 رو داره ممنون میشم بزارهنقل قول:
بچه ها من احساس دلتنگی می کنم چون امسال هیچ فرقی با سالای تحصیلی دیگه واسه من نداشته و فکر می کنم باید کار خاصی انجام می دادم که ندادم اما نمی دونم چه کاری؟!؟!!!! شما چی؟
بابا کجا برای آخرین بار حالا بمون واسه انتخاب رشته ، یه جوری می گی الان کنکور 90 ای ها فک می کنن سفر آخرته می بینی کنکور نود شرکت کننده اش نصف شدااا :31:نقل قول:
الان همه فک می کنن واقعا غوله یا می خورت یا ... :31: ( می خوریش ( غوله رو ) ) :31:
ولی جاتون خالی من امروز 88 داخل رو زدم یه کم ابسولوت شدم بعدش حواله کردم . گفتم بیخیال ته تهش اینه که روزانه تبریز قبول میشم .
امیدوارم همگی موفق بشیم . منم فردا ، می رم می گردم و یه کم کیف می کنم یه کم خرید می کنم بر می گردم می خوابم . خلاصه هیچی دیگه کنکورم رسید . بریم این غوله رو کله پا کنیم .:46:
آقا تو هم مشکل منو داری...نقل قول:
منم هرچی به خودم و اطرافم نیگا میکنم واقعا هیچ تفاوتی با کلاس دوم ندارم همونم فقط قیافم عوض شده :دی و در ضمن هیچ تلاشی هم نکردم (بازم :دی)
بابا کجا برای آخرین بار حالا بمون واسه انتخاب رشته ، یه جوری می گی الان کنکور 90 ای ها فک می کنن سفر آخرته می بینی کنکور نود شرکت کننده اش نصف شدااا :31:نقل قول:
الان همه فک می کنن واقعا غوله یا می خورت یا ... :31: ( می خوریش ( غوله رو ) ) :31:
ولی جاتون خالی من امروز 88 داخل رو زدم یه کم ابسولوت شدم بعدش حواله کردم . گفتم بیخیال ته تهش اینه که روزانه تبریز قبول میشم .
امیدوارم همگی موفق بشیم . منم فردا ، می رم می گردم و یه کم کیف می کنم یه کم خرید می کنم بر می گردم می خوابم . خلاصه هیچی دیگه کنکورم رسید . بریم این غوله رو کله پا کنیم .:46:
اونوقت دیگه همه یا خوابگاهی میشن و یه گوشه منزوی میشن :دی یا یه سری توی خونه تو تشک گرمو نرمشون میخواین.نقل قول:
آره خـیلی جمع خوبی بود اما حیف که نهایتا تا آخر شهریور همه با هم یک جا جمع نیستیم
دیگه بعدش سر چی بخوایم بحث کنیم؟سر چی دعوا کنیم؟ سر چی به هم متلک بندازیم؟کجا؟تو کدوم تاپیک؟
واقعا خیلی حیفه
در ضمن ما هم که دنبال ادا درآوردن استادها هستیم و مثل بقیه سر خودمو با واحد ، کلاس و ترم و اینا مشغول میکنیم.
(دوستان ببخشین من پا برهنه پریدم وسط و زودم پسر خاله شدم از اثرات کنکوره دیگه :دی)
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------
من شنیدم که مهندسی IT قبولیش راحته درسته؟؟؟
حالا راستشو بخوایی چرا من یه فرقی داشت امسالم با سالای قبل اونم اینه که تا پارسال دبیرا سر کلاس درس می پرسیدن من یه کم می شستم می خوندم ولی امسال که سپردن به خودمون همونم می شه گفت یه جورایی قطع شد و اینه که حالا احساس عذاب وجدان می کنم البته بابا می گه اینا همش وسواسه ولی من نمی دونم چرا یه جوری شدم انگار نمی خوام امسال تموم شه نه به خاطر اینکه بخوام وقتم بیشتر شه که مثلا رتبه بهتری بیارم فقط به خاطر اینکه احساس می کنم مسئولیتی که بر گردنم بوده درست انجام ندادم:41:نقل قول:
من وضعم بهتر از تو نیست ولی دیروز با خودم اتمام حجت کردم.نقل قول:
اینکه نه الان میشه درس خوند و نه میشه خود رو سرزنش کرد. باید فقط خودمو آروم کنم که همون درسهایی هم که خودنم هم بخاطر استرس زیاد از یادم نره. و بتونم حداقل نتیجه آرمونهای آزمایشی رو توی کنکور هم بیارم.
ولی خیلی هم استرس ندارم :دی
قبول نشدن کنکور چیزی از ارزشهاتون کم نمیکنهچی گفتممممممم
دوستان بیایید فعل خواستن رو صرف کنیم.
الان یه اهنگ از ونجلیس در ذهنتون تصور کنید در حالی که کنکورتون تموم شده و به صورت اسلو موشن از جلسه میایید بیرون.
جان من تصور کنید.حتی اگه تصور کردنش سخته:31:
اینو راست گفتی؟!:13:نقل قول:
دو کلام از من:
پارسال یکی اینجا بود رتبه قبلش رو دقیق نمیدونم ولی اینو میدونم که بد نبودش ولی چون بومی اومد نتونست قبول شه یه سال دیگه خوند فکر کنم 34 کشور شد برق شریف میخونه
نهایتا توی کلوپ هم دیگرو میبینیمونقل قول:
کدومو 2 ساله نبودنم یا داستان این آقا پسره ؟نقل قول:
------------------------------------------------------------
بچه های تهران اگه پا باشین (چه دختر و چه پسر) پاشیم بریم کوه. اگه آره اعلام آمادگی کنید تا برنامه ریزی کنیم
میدونی وجه اشتراک تمام آدما اینه که فکر میکنن با بقیه فرق دارننقل قول:
یکی از بچه ها در مورد دوساله پرسیده بود:
برای من که پارسال زیاد درس نمی خوندم امسال خوب بود
البته خیر سرم تا دوم دبرستان همیشه جزو 3 نفر اول بودم ولی سال سوم وقتی نتایج امتحان نهایی اومد یه 1 سالی رفتیم تو شوک:31::31::31::31: (البته اونجا هم سوم شدم)
راستشو بخوایی بستگی به خودت داره اگه از درس خوندنت لذت می بری 10 بار دیگه هم میتونی کنکور بدی اما اگه از درس خوندن خوشت نمیاد که نه(ممکنه دلیلش نفهمیدن درس ها باشه که حداکثر با معلم خوب میتونه رفع بشه)
بچه ها با شمشیر های آخته به سمت کنکور نرید :31: اول یکم صیقلش بدید با یه سنگ بزرگ تا نورش اهریمن کنکور رو کور کنه بعد دل و رودشو بریزین بیرون در ضمن هر چی آرومتر اینکارو انجام بدید بهتره با عجله فقط لذت زجرکش کردنشو از دست میدید
تاپیک خوبیه ها...یعنی از پارسال خیلی بهتره!!!همه دارن به هم روحیه میدن...به به...
پارسال این روزای اخر 10 دیقه که نمیومدی 10 صفه اضافه میشد...همش اسپم...هرکی هر چرت و پرتی به ذهنش میومد میگفت...
اگه واسه بعد کنکورم همینطوری بمونه خیلی خوبه...نبندینش تا موقع انتخاب رشته،حیفه!!!:27:
اونی که گقتی یکی دو رقمی شد سال دیگش 4 رقمینقل قول:
فکر کنم فقط خودمو خودت بیایم:31:نقل قول:
بچه های تهران اگه پا باشین (چه دختر و چه پسر) پاشیم بریم کوه. اگه آره اعلام آمادگی کنید تا برنامه ریزی کنیم
البته بهترین جا فعلا همین همایش امیرکبیر هست که بچه ها می تونن بیان .
من که 9000% هستم
منو باش دارم چی میگم!!!!!!:دی قرار کوهنوردی میزارین اینجا!!!باریکلا!!!!!!:27:نقل قول:
مگه چیه ؟ توی دانشگاها تریپ دانشجویی پا میشن میرن. چه پسر چه دختر. ما هم توی موسسه زبان گروهی میرفتیم
حالا اگه خواستید بگید. فعلا که BossX پایه هست. مابقی هم درخدمت هستیم :دی
بگید که سریعا خرج ها و وسایل تقسیم بشه :دی:دی:دی
حاجی این صوبتا رو بزارین تو گروه
اینجا سوتی ندین منم نمیزارم تو شهریور بسته شه :دی
مثل پارسال تا آخر تابستون تاپیک بازه
+
میگم اون جا روی کارت نوشته امضا امضا کنیم !؟
انگشت بزنیم ؟ :دی
سلام ...
این وضیعیت منه در مراحل مختلف قبل و بعد کنکور !
همین الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا :
صبح امتحان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرجلسه :
بعد از امتحان : ( 1 - 2 ماه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریافت نتیجه ی آزمون :
و در آخر :
اینم میزنن به دیوار اتاقم برای عبرت دیگران :
:31:
بابا مگه چه مشکلی داره ؟ مگه میخوایم دزدی کنیم که تاپیکو ببندن
کلی خندیدم سر این شکلکها مخصوصا آخری
می بینم که همه پرچم هاشون بالاست.
من پس فردا کنکور هنر دارم اما یک بدشانسی خفن اوردم نمی دونم چی خوردم مصموم شدم و از صبح انواع چای نبات . عرق نعنا و...... دارم می خورم (خدا شانس بده) امما هنوز کمی مشکل دارم:d
راستی من هم پایم و هم موافقم با هم بریم کوه فقط بعد از کنکور ازاد
من نمیگم بده خیلی هم امر پسندیده ای هست اصلا اگه یادت باشه خودم بهت پیشنهاد کوه رو دادم اگه یادت نیست برو پروفایلت رو بخوننقل قول:
ولی خوب برای اولین بار کوه یه جوریه ... من خودم اگه بیام 2-3 تا کلت و چاقو ضامن دار با خودم میارم:31:
اونی که شما میگی میرن ، درسته ولی اونا همدیگر رو میشناسن ولی اینجا که اینجوری نیست ...
ولی اولین بار امیرکبیر باشه بهتره اینجوری جمعیت زیادی هم میاد یهو دیدی 40 میلیون اومدن میدونی 40 میلیون یعنی چی؟ یعنی مشارکت 85 درصدی!
موافقم ، چطوره بحث رو به گروه منتقل کنیم؟ یکی تاپیکش رو بزنهنقل قول:
حاجی این صوبتا رو بزارین تو گروه
اینجا سوتی ندین منم نمیزارم تو شهریور بسته شه
مثل پارسال تا آخر تابستون تاپیک بازه
+
میگم اون جا روی کارت نوشته امضا امضا کنیم !؟
انگشت بزنیم ؟
البته اونجوری دیگه عضو جدید کمتر میاد :13:
-------
hossein question، دمت گرم کلی حال کردیم:27:
ایشاالله خوب میشی. راستی شما که کرج میشینی ، سخت نیست برات ؟؟؟؟نقل قول:
راستی اون خانمه چیه توی آواتارت ، چرا پیرهنش داره میره بالا بجای پایین ؟
-------------
آره راست میگی :دی پس همون امیرکبیر:دی
منم دیروز دقیقا همینطوری شده بودم رفتم دکتر گفت از استرس زیاده یه سرم داد و چندتا قرص الان خدارو شکر خوبه خوبم حتما برو دکتر الکی ریسک نکننقل قول:
خداییش این جملتو خوندم ترکیدم از خنده . تصور کن همه با حالت شک و تردید دور هم جمع میشیم آماده حمله (دفاع از خود) هستیم یکی از طنزای مهران مدیری نشون میداد چندنفر میخواستن معامله کنن. یکیشون عطسه کرد بادی گاردای طرف مقابل نزدیک بود ببندنش به رگبار :39:نقل قول:
واقعا این جامعه داره به سمت چه قهقرایی میره
شبکه 3 برنامه جام جهانی نماینده سازمان سنجش رو آوردن:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
فکر کنم فردا خیلیا دوباره بیان مثل آرش ، پیمان ، محسن و...
بچه ها دکتر توکلی الان اومده بود برای بازی امشب صحبت کنه! ولی برا کنکور!
چند ساعت نبودم چه همه تاپیک رفت جلو!!!!! مای گاد!!
من می خوام فردا دین و زندگی 2 بخونم.
آخ استرس گرفتم باز ، خدا رحم کنه :دی
بازی امشب رو میخوام ببینم از طرفی هم دارم بیهوش میشم :19:
شب عاشقا جون (shabeashegha ) - شرمنده اسمت رو نمیدونم - واقعا الان سومین بارت هست که کنکور میدی ؟ من فکر کردم شما اولین بار که داری کنکور میدی ؟ پس ایشااله به اون چیزی که میخوای برسی .من شخصا برات دعا میکنم چون خیلی پسر گلی هستی. جدی میگم .
در ضمن امیر خان من اصلا هم عصبانی نیستم . ولی حال تو یکی رو میگیرم ( Amirdb )
بچه ها اگه موافق باشین بعد از کنکور یا هر وقت که میخوایین تاپیک جدید رو بزنیم . خودم میزنم دیگه. اول یه مشورتی با مدیران بخش میکنم بعدا . حالا اسمش رو چی بزاریم ؟ کنکوری های عقب مانده خوبه ؟ :31: ( یه وقت ناراحت نشید.منظورم از عقب مانده همون جامانده هستش نه اینکه عقب مانده ذهنی )