مستر لیگ pes و we همیشه اینطوری بوده وقتی یه بازیکن بازنشسته میشه یه بازیکن دیگه از همون کشور با همون نام ولی اسکیل های کمتربه عنوان جانشین جاش میادنقل قول:
Printable View
مستر لیگ pes و we همیشه اینطوری بوده وقتی یه بازیکن بازنشسته میشه یه بازیکن دیگه از همون کشور با همون نام ولی اسکیل های کمتربه عنوان جانشین جاش میادنقل قول:
یکی کمک کنه وا جبه ممنون میشمنقل قول:
چطور نصب کنم؟
یکی به من بگه توپ گرفتن تو این بازی از حریف چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون من با همون دکمه پاس توپو می گیرم ولی با یکی بازی می کنم نمیدونم بازیکناش به طرز وحشتناکی به توپ حمله می کنند و توپ رو می گیرن مثلا کوردوبا به راحتی از پشت کریس میاد و توپ می گیره ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
خوب به نظرم اینجوری با ضربدر سخت توپ گرفتن.من که خودم با آنالوگ میرم سمت یار حریف و اصلا کاری به ضربدر ندارم.
یعنی بدون زدن دکمه توپ میگیری ؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
دوستان من windows رو عوض کردم
الان که میخوام بازی رو اجرا کردم میگه not installed
میخواستم بدونم راهی هست برای اجراش ؟
اخه بازیش الان دستم نیست
یادمه یکی از دوستان گفته بود یک فایلی هست برای اجرای بازی بعد از نصب windows
سلام
من پچ pes edit 6 رو نصب کردم ولی وقتی تو منو بازی زیاد ور میرم یهو عکس پشت زمینه منو میاد همونجا گیر می کنه و هیچی نماد ولی آهنگ بازی پخش میشه.ولی تو بازی هیچ ذمشکلی ندارم .فکر کنم pes من به کیت سرور حساسیت داره چون پچ pes edit هم کیت سرور رو نصب میکنه. و من وقتی کیت سرور رو remove می کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد راستی من کرک هم نریختم ممکن مشکل از کرک باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا جواب بدید.
میتونی تو استراتژی بازی بازیکنای حریف رو مارک کنینقل قول:
سلام
من وقتی میخوام از طریق سیستم ستینگ دانلود بکنم communication error میده
مشکل چیه؟
مودم من وایرلس با کابل لن هستش و 24ساعت آنلاینم
با استفاده از این نرم افزاری که دوستمون تو این پست معرفی کردن مشکلم حل شدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4454423&postcount=8628
مرسی از این آپدیتنقل قول:
من این رو هم دانلود کردم ولی در نصبش دو دل هستم یعنی ارزش داره دست 2 انگلیس رو جایگزین دسته 2 آلمان کنم؟
نظرتون چیه؟
و بخواهم یه بازیکن معروف را بگیرم چه کار کنم؟
کسی مارو نمیبینه؟
نقل قول:
دوستان یه مشکل...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ترکیب تیم liverpool رو به 4.4.2 تغییر دادم ولی وچنتا بازیکن رو هم از
نیمکت ذخیره آوردم تو تیم ترکیبو کنف یکون کردم و save کردم حالا وقتی
load میکنم ترکیب جدیدمو هیچ کدوم از بازیکنا سر جای خودشون نیستن
فقط ترکیب 442 هست و باید بازیکنارو همش ارنج کنم . چرا اینجوریه ؟
چی کار کنم درست بشه؟
باید منتظر بشی تا بازیکنانت رشد کنن و قوی بشن اگه بازیکنان ضعیفی به لحاظ Overal داشته باشی نمی تونی به سادگی بازیکن بگیری به مرور که بازیکنان قوی توی تیم اضافه میشه به تیمت بعدش خیلی راحت می تونی مسی رونالدو دیه گو و ... رو بیاری توی تیم مثل سابق نیست که به بازیکنان خوب کلی پول بدی و راضی کنی که بیان توی تیمت سخت شدهنقل قول:
شما احتمالا Asisted کردی اون ترکیب چینی و لاین آپ رو اون رو بذار روی صفر ببین حل میشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:اول باید با برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 شماره صدای هر تیمو که میخواید این صدا جای اون قرار بگیره پیدا کنید که من بلد نیستم بعد با برنامه AFS Explorer فایل dt01.img رو از محل نصب بازی باز میکنی و جایگزین صداها می کنیدنقل قول:
ویرایش شد حذف شود
آقا من assist نکردم . شما چجوری save میکنید ؟نقل قول:
شما احتمالا Asisted کردی اون ترکیب چینی و لاین آپ رو اون رو بذار روی صفر ببین حل میشه
بابا یکی جواب منو بدهنقل قول:
.................................................. .............نقل قول:
اگه تو لیگ بخوای این کار رو کنی باید بریو بازیکن بخری که با توجه به بودجه تیمت می تونی این کار رو بکنی ............مثلا من روبینیو رو به رئال مادرید اوردم و چند تا بازیکن دیگه هم از تیم استعداد یابیش در باشگاه اوردم که 32 تا بازیکنم پر شد و وقتی یکی از بازیکنام رو فروختم همه از دستم عصبانی شدن.............
در کل تو لیگ که باید بازیکن رو جست و جو کنی و بعد بخری که پول زیدی هم بعضیهاشون می خوان و ممکه که همه پولت رو بدی و در وسط لیگ موقع پرداخت پول بازیکنان پول کم بیاری و ورشکست بشی که در واقع گیم اور می شی تو لیگ روش پول در آوردن در مثلا مستر لیگ هم اینه که اول هر لیگ یه سری اسپانسر برای تیم میاد و به تیم در قبال برد های داخل خانه پول میدهد و جایزه ای هم به بردن جام ها اختصاص می دهند که اگه یه لیگ رو چند با بازی کنی چندیت اسپانسر می تونی پیدا کنی و حسابی پول در بیاری ....... وگرنه قبل از شروع کردن به بازی با مثلا مستر لیگ باید بازکن رو در تیم مورد نظرت ادیت کنی.........
نقل قول:
یکی از دوستان نوشته بود تو این سایت نرین که ویروس فعال داره
من دو تا پچ کونامی رو گرفتم ولی هیچ کودوم نصب نمیشه ... میگه فایل مورد نیاز برای آپدیتو پیدا نمیکنه ...
از Game Copy world هم کرک 1.02 گرفتم فول ویروس بود !
سلام
لطفا بهترین سیستمی رو که با رئال مادرید در حالت پروفشنال میتونم داشته باشم بگین
رفقا گيم پد من تو بازي كار نميكنه . درايورش رو هم نصب كردم اما فقط تو اين بازي كار نميكنه .
واســه GTA iV , GTA sa , RE5 كار ميكنه اما تو اين نــه .
چـــكار كنم ؟
ویژگی های جدید این ویرایش:
اضافه کردن لیگ دسته دوم انگلیس (18 تیم)
قابلیت بازی با تیم های سری B و همچنین دسته دوی انگلیس در مسترلیگ، BAL و بازی دوستانه و قابلیت ویرایش آن ها در بخش ادیت
اضافه کردن تیم Flamengo
اضافه کردن GDB کامل سری B
لوگوی جدید برای تیم های ملی
GDB بیشتری از تیم های ملی
رفع اساسی مشکلات پچ قبلی
و تمام امکانات پچ قبلی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://downloads.moddingway.com/file/1334.html
نقل قول:
برای دانلود این پچ باید پچ های قبلی رو هم داشته باشیم یا نه
نه، احتیاجی به پچ های قبلی نداره.نقل قول:
سلام
تکنیکی هست که بتونه ضربه ایستگاهیا رو از روی سر مدافعین رد کنه و تو چارچوب باشه؟هر کار میکنم نمیتونم ضربه ایستگاهی گل کنم.
اقا این با قبلیه فرق میکنه.همین الان گرفتمش اونم 3.7 بود:41:نقل قول:
نقل قول:
هنوز روشی پیدا نشده که 100 % ضربه ایستگاهی گل بشه ولی میتونی با R2 رو بگیری و یه نفر دیگه میاد کنارت و با اون پاس بده و شوت کن احتمال گل شدنش بالاست
همون بود خیالم راحت شد:31:.ممنون داداش اونو اصلاح کرده بودی؟:46:
پست حذف شد
دوستان بنظر شما این گله یا نه؟؟
کیت ها رو با چه برنامه ای میشه تو بازی ریخت
اگه میشه یه برنامه معرفی کنین که کار باهاش ساده باشه
طییعتاً گله!!!! چون بیش از نصف توپ از خط رد شدهنقل قول:
نقل قول:
نمیخوام اسپم بدم ولی
من فکر کنم گل نیست چون همه ی توپ از خط رد نشده
دوستان لطفا دیگه جواب ندن که بحث طولانی نشه
کو چیک شما
طبق آخرین قوانین فیفا نمی تونه گل باشه؛ چون توپ باید به صورت کامل از خط رد بشه.نقل قول:
منبع:
کد:http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lawsofthegameen.pdf
با سلام.
دوستان منهمهی فایل های Setup بازیو رو هارد کپی کردم .(بعد از نصب). حالا که ویندوزو عوض کردم زمانی که روی فایل 365 کیلوبایتی setup کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم ."xxx.exe is not a valid Win32 application
حالا اگه میشه این فایل setup 365 کیلوبایتی رو واسه ما آپلود کنید تا ما دانلود کنیم . مرسی
من یه کیت سرور ریختم که gdb رو ساپورت میکنه
ولی این لباس های ترینیگ که گذاشته بودید رو نمیدونم کجا باید بریزم
یه پوشه هم داره به نام gdb
کمک
باید به آدرس زیر بریزید:نقل قول:
"kitserver\GDB\uni\Other\Training\"
بعد هم در فایل متنی map موجود در پوشه ی uni متن زیر را کپی کنید.
کد:#Other
#Training
315, "Other/Training/1"
316, "Other/Training/2"
317, "Other/Training/3"
318, "Other/Training/4"
319, "Other/Training/5"
320, "Other/Training/6"
321, "Other/Training/7"
322, "Other/Training/8"
323, "Other/Training/9"
324, "Other/Training/10"