سلامنقل قول:
اگر روزی 4-5 ساعت وبگردی کنی حدود زیر 100 مگ میشه ولی اگر روزانه بین 10 تا 15 وب گردی کنی حداقل 200 مگ در روز و 6-7 گیگ در ماه مصرف میشه. مگر اینکه نمایش عکس و فلش رو در مرورگر غیرفعال کنی یا اینکه از مرورگر اپرا استفاده کنی
Printable View
سلامنقل قول:
اگر روزی 4-5 ساعت وبگردی کنی حدود زیر 100 مگ میشه ولی اگر روزانه بین 10 تا 15 وب گردی کنی حداقل 200 مگ در روز و 6-7 گیگ در ماه مصرف میشه. مگر اینکه نمایش عکس و فلش رو در مرورگر غیرفعال کنی یا اینکه از مرورگر اپرا استفاده کنی
سلامنقل قول:
من تجربه شاتل رو دارم و میگم ازش استفاده نکن
سلامنقل قول:
بله میده . من خودم با کارت دانشجویی 256 گرفتم . باید بری بگی دانشجویی و کارت داری . اگر قبول نکردم بگو گواهی تحصیلی میاری . اگر بازم قبول نکرد میتونی به مخابرات استان شکایت کنی.
512 به آدم عادی نمیدن . فقط پارتی میخاد
خب حالا که داری از ما میشنوی . برو یه سر به تاپیک شاتل بزن خودت ببین . مشتری های چندین ساله دارن ازش میان بیرون (نمونش خود من)نقل قول:
سلام اگه یه سری به تایپیک شاتل بزنی از همه چیز آگاه می شی!!!:32:نقل قول:
دوستان من بارها گفتم بدترین سرویس دهنده حال ایران شاتل هستش دوستان سرعت دانلود شبانه 3 کیلو بایت!! وهیچ پیجی باز نمیشه خودتونو با شاتل بدبخت نکنید
من از آسیا تک راضیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شاتلم میخوام برم پارس انلاین بنظرم بهترین isp باشه
شاتل می خوای!:13:نقل قول:
گرفتن شاتل =بدبختی+پیری زود رس +بیماری فشار خون
سلام.برای راهنمایی شاتل ممنون .ولی من امشب از یک صاحب کافی نت پرسیدم در مورد این مطلب های شما که نوشتید:بدترین
isp در ایران و گرفتن شاتل =بدبختی+پیری زود رس +بیماری فشار خون.به من گفت اوایل که از ساعت 1 تا 7 صبح شاتل
دانلود رایگان قرار داده بود چون همه دانلود میکردند وسرعت پایین میومد ولی الان این مشکل برطرف شده است.حالا
پیشنهاد شما برای من چیه؟ چون من دانلود زیاد دارم و فایل هام شاید از 80 mg به 300 برسه چه ای اس پی بهتره!
سلام دوستان بنده از اینترنت 256 استفاده می کنم حداکثر سرعت دانلودم 500 هست اما نرم افزار DU METER سرعت دانلودم را به صورت زیر نشان می دهد این سرعت نشاندهنده چیست؟
فقط مخابرات بگیرین.:31::27::27:
مخابرات کجاست؟؟نقل قول:
ماهی چند میدی؟؟ همیشه با این سرعته؟؟:18:
مخابرات شهر شهید پرور ساری هست. اره همیشه بین 350 تا 480 دانلود دارم. بعضی وقتا لحظهایی تا 520 هم میره. ماهی 13 تومن میدم با ترافیک 8گیگ در ماه
شما كه ميگي مخابارت بگير تو شهر خودت و منطقه خودت بايد پيشنهاد بدي نه براي همه جا. مخابرات دارم افتضاحه و اشغاله. يه عكس ميخوام باز كنم حجمش 6 مگ هست 10 بار ريفرش ميكنم. الان رفتم وايمكس گرفتم خيال خودم راحت كردم. ADSL هم قديمي شده و ورچيده شده اينجا تازه رو سرعت زير 1 مگ مانور ميكنن. الان سازمان ملل هم افتاده دنبال اينترنت كمتر از 4 مگ نبايد باشه و براي همه كشورها تا 2015 بايد به اين حد برسن. شركتهاي پپ هم كه تا سال ديگه رد صلاحيت ميشن و چيزي كه دست مخابارت باشه بايد گل گرفت. شما حالشو ببر فعلا كه ميتوني :46:نقل قول:
دوستان من اصلا دیگه نمیتونم با وی پی ان کار کنم سرعت من اینقدر کم شده یا واقعا فلکشو بستن؟؟؟ چه وضعشه اخه واقعا بد بختیم ...خواهشا جواب درست بهم بدید ایا راهی هست که بهتر شه سرعتم؟؟
وایمکس شما در چه حاله؟نقل قول:
در کل هر چیزی شانس میخواد حالا اینترنت باشه مخابرات باشه وایمکس باشه یه موقع واسه یکی میشه دیگه... :دی
ما که از دار دنیا یه مثقال شانس نیاوردیم...
دوستان کدوم شرکت ها برای شهر پردیس خدمات ADSL دارند ؟ و خدماتشون هم خوب هستش ؟
مودم وایرلس خوب چی هست قیمت حدود 60 تومن؟
tp-linkنقل قول:
zyxel
asus
خودم از زایکسل و ایسوس استفاده میکنم حرف ندارن ولی اگه یکم بیشتر پول بزاری Linksys بگیری عالیه
درودنقل قول:
اتفاقا من هم میخوام بگیرم مودم وایرلس البته ارزونتر از قیمت میخوام :41: فقط لپتاپمو میخوام وصل کنم همین خواسته حرفه ای ندارم
دوستان هم جواب این دوستمون رو بدن هم به ما :10: میدونم این تاپیک این سوال نبود ولی کم ربطی به این تاپیک هم نداره:31:
کسی جوابی نداره ؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من از شهراد سرویس میگیرم با اتصال bridge سرعتم حدودا تا 400 کیلوبایت میره اما با pppoe سرعتم کمتر از 100 میشه
آیا تنظیمات خاصی داره؟ چون 2 تا لپ تاپ و یک تبلت بهش وصل میشه باید pppoe باشه
مودم من tp-link 8901g
ممنون که جواب میدین
یلام مخابرات شهید زارعی جز شاتل چه شرکتی سرویس خوبه.
با تشکر
شاتل که اصلاً خوب نیست بقیه رو نمیدونم
سلام
دیگه مخابرات ترکوند
مازندران -نکا -----256----------8 GIG
13 تومن
کسی میدونه مخابرات دانلود شبانه رایگان داره یا نه؟:19:
اگه واسه هر شهری فرق میکنه من اردبیلم
سلام نه دانلود رایگان شبانه نداره
مخابرات مگر فقط نامحدود نمیفروشه!!!!
نه کی گفته نامحدود هست محدودیت داره مثل بقیه دیگهنقل قول:
دوستان سیم تلفن خونه ما از دمه در خراب شده و انگار بارون زده و پوسیده شده و...قراره چند روز دیگه سیم کشی عوض بشه.
شما پیشنهادی ندارین که مثلا با تغییر چیزی پینگم بهتر بشه یا هر پیشنهاد دیگه ای.
سلام
حدود یک هفته است که اشتراک ADSL پارس آنلاین گرفتم. وقتی کانکت میشم و برای مدتی هیچ صفحه ای رو باز نمی کنم ( کلا هیچ استفاده ای نمی کنم )بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه دیسکانکت میشه!!! کسی میدونه علتش چیه؟؟ مربوط به کانکشن میشه یا ISP؟؟
سلام ميشه بگيد شاتل تويه چه شهرهايي نمايندگي داره ؟؟
نامحدود داره من الان 128 نامحدود دارم تا اونجایی هم که اطلاع دارم این سیاست مخابرات برای ایجاد رقابت و تعدیل قیمت اینترنتنقل قول:
فک کنم واسه تهران نامحدوده من که خریدم نامحدود نیست دانلود شبانه ام نداره (البته دانلود شبانه فقط یه حرفه چون سرعت شبا میاد پایین قابل استفاده نیست)نقل قول:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
شاتل انگار همه جا گند زده اما خوشبختانه برای من و دوستانم که به پیشنهاد من از شاتل سرویس گرفتند اوضاع بهتر از اونی هست که باید باشه و روز به روز بهتر میشه الان حدود 4 ماهی میشه که وضعیت من به غیر از ساعات رایگان اینجوری البته شبانه هم خوبه رو 70 هست من 128 ECO دارم.
سلامنقل قول:
من قزوینم حدود 10ماهه که از مخابرات نامحدود 256 دارم استفاده میکنم.:8:
تو اردبیل محدوده :2:دانلود شبانه ام نداره:2: (ولی بازم از شاتل بهتره)نقل قول:
شما سرعتت دانلودت چقدره؟
خوشبختانه اینجا ترافیک نداره :8:نقل قول:
سرعت دانلودش مثل بقیه نیست اما بابای مخابراتو درآوردم اینقد دان کردم :31:
بین 30 تا 50 هست.معمولا 35k
یه مدت فیکس 50k دان میکرد ولی یه ماهی میشه رو 35k تقریبا