من ويندوزم رو عوض كردم حالا سي دي بازي رو ندارم اما بازي نصب شده اش هست مي خواستم فايل رجيستريش رو برام بزارين. ممنون
Printable View
من ويندوزم رو عوض كردم حالا سي دي بازي رو ندارم اما بازي نصب شده اش هست مي خواستم فايل رجيستريش رو برام بزارين. ممنون
سلام كراسر جان اقا اين پچ 1.40 چرا پس نصب نميشه من فايل اجرايي رو كليك ميكنم اما تا ميخواد نصب شروع بشه ميگه كه بايد از يه راه ديگه اي اين نرم افزار رو نصب كرد و خطا ميده لطف كنيد نحوه نصب اين پچ رو توضيح واموزش دقيق بديد ممنون ميشمنقل قول:
در ضمن كراسر جان اين پچ 24 مگابايتي چه جوري بايد نصب كرد من اين هارو اكسترنت كردم و كيت سرور بود توشون ايا درست انجام دادم يا نه ؟
اقا من بد جوري موندم تو نصب اين پچ ها لطفا يكي كمكم كنه از صبح مشغولشم ولي نصب نميشه هر كاري ميكنم
منم اين مشكلو داشتم . هرتز مانيتورتو عوض كن درست ميشه :11:نقل قول:
دوستان خطاشم خطاي هستشنقل قول:
حالا براي درست كردن و رفع اين خطا چيكار بايد كنمwindows installer
سلام من آپشن فایل نقل و انتقالات جدید رو میخوام حجم کم با تشکر پیشاپیش
http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
میشه اینو یه جای دیگه آپ کنید
برای من بازش نمیکنه
سلام عزیزنقل قول:
اگه موقع نصب به شما ارور ویندوز اینستالر میده شما باید این برنامه رو نصب کنید :
این هم نحوه نصب برنامه :کد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3914604&postcount=8475
باه درسته تو ی این فایل 24 مگی که اکستراکت می کنی کیت سرور هست شما باید اونو تو مسیر زیر کپی کنید :نقل قول:
E:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009
نقل قول:در مورد این هم که بالا توضیح دادم .نقل قول:
اگه سوالی بود ما در خدمتیم .
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من چک کردم کاملا درسته ...
ممکن سرعت نت شما کمه و نمی تونه پیج رو باز کنه .
شما باید فایل cv0f رو دانلود کنید فعلا این اخرین چیزی هست که اومده و ماله مهه مارس هست و حجمشم 35 مگ هست و از این پاینتر حجم نداریم .نقل قول:
این هم لینکش :
موفق باشید :40:کد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
تيمشو يادم نيست.چون بيشتر با پارامترهاي موردنظرم سرچ مي كنم بعد به ليست اضافه مي كنم موقع خريد هم يادم نيست تيمش چي بود.اما در مورد پيشرفتش من يه سيو داشتم كه بيشتر پارامترهاش تو اون رسيده بود بين 90 تا 95.نمودارش رو ببين چند سال اول پيشرفتش كمه اما يهو ميره بالا.تو اين سيو جديدم هم خريدمش.البته فعلا زياد پيشرفت نكرده.نقل قول:
راستي آيدي تيم ها رو براي مپ خودم پيدا كردم.:31:اما يه سوال ديگه:اون مشكل كيت تيمها تو CL رو تونستي كاري كني؟من با اين تيمها مشكل دارم:رئال كه از بازي مياد بيرون.بارسا كه انگار نه انگار(لباسش طوسي ميشه)و از همه خنده دارتر ليورپول كه از نزديك مثل شخصيتهاي gta ميشن.اينارو چكار كنم اگه بخوام با كيت سرور بهشون كيت بدم؟
برنامه جالبيه.چون براي ويرايش تيمهايي كه لباسشون رو نميشه تغيير داد بكار مياد.از اين برنامه ها اگه ديدي بازم بذار.فقط تكراري نباشه.:31:نقل قول:
با برنامه ی وین رار باز نکرد یه سره ارور میدادو یه برنامه ی دیگه دانلود کردم 7-Zip File Manager با این باز میکنه ولی پسوورد میخاد.پسووردش چیه؟
نقل قول:
با برنامه ی وین رار باز نکرد یه سره ارور میدادو یه برنامه ی دیگه دانلود کردم 7-Zip File Manager با این باز میکنه ولی پسوورد میخاد.پسووردش چیه؟
بفر ما دوست عزیزنقل قول:
matin هست ....
اولش مال منم همونطوري كه تو گفتي شده بود ولي حالا درست شده خود به خودنقل قول:
وقتی یه بازیکنی رو قرض میدی نمیشه تو قراردادش قید کرد که روبه روی تیم خودم نمیتونن ازش استفاده کنن ؟
دوستان یه فیس پک رئال مادرید آماده کردم که مو های رونالدو و فیس آلونسو کار خودمه
اما فعلا دایلآپم ... وقتی adsl رو شارژ کردم آپ میکنمش
فعلا ببینید تا کفتون ببره : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://-----.com/images/d12mefd274zue8nzfxel.gif
براي اينكه ّfifa pes روآنلاين بازي كنيم (مخصوصا با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها)بايد چيكار كنيم.درضمن براي اينكار قدرت سيستم بايد چقدر باشه واينترنت پر سرعت بايد داشته باشم يا نه؟با تشكر:20:
سلام عزیزان
چطوری این تکرار صحنه های مهم بازی رو وسط بازی کردن که اتوماتیک پخش می کنه حذف کنم
چون تمرکزم رو از بین می بزه
می خوام reply نیاد
جدیدترین اپشن بازی رو میخاستم
اسم تیما
اسم بازیکنا
نقل انتقالات
اگه ایرانو (فیس بازیکنا)درس شه عالیه
لیگ ایرانم داشته باشه خوبه!!!
یا علی
آيا ميشه همزمان از كيبورد و دسته استفاده كرد؟ اگه ميشه راه حلش چيه
سلام من عضو جدید هستم امیدوارم کمکم کنید من یک سوال خیلی خیلی خیلی تکراری دارم امیدوارم ببخشید منو و درک کنید 867 صفحه خیلیه واسه رسیدن به جواب . آقا آخر مشکل این save هایی که میسوزن یا میپرن بیرو از بازی حل شد یا که خیر.
سلامنقل قول:
اگه شما بخواین دو نفری بازی کنین باید از قسمت سیتینگ که بیرون بازی هست دسته رو روی 1 نفری بذارید و کیبورد رو هم تیکش رو بذارین یعنی اون رو هم 1 نفری کنین .
دستت درد نكنه بابت راهنمايي بسيار ممنون اينكارم كردم اما نميشه آخه كيبورد غير فعال شده
با سلام خدمت دوست گلمنقل قول:
اقا اين فايل 16 مگابيتي اينيستال اورجينال زيپ شده است و موقع اكسترنت كردن پاسورد مي خواد لطفا پاسوردشو هم بدين ممنون منتظرم
سلام به همه دوستان.
آخرین پچی که اومده و همه تیمها و پیراهن ها و نقل و انتقالات رو ردیف میکنه رو میخواستم. لینک لطفا... (ببخشید فرصت سرچ در تاپیک رو نداشتم اگه سوالم تکراریه)
اقا حله پيدا كردم پاسورد رو ممنون از شما
کلا PES خوبه یا FIFA؟؟؟
لطفا سوال منم جواب بديد(866)
:19:نقل قول:
فکر نمیکنم این امکان وجود داشته باشه پس بیخیالش شو یعنی روال فوتبال واقعیهم بر این اساسهنقل قول:
من دوتا مشکل دارم تو PES2009
1- یه مقدار که از بازی میگذره گزارشگر یا ساکت میشه یا صدای گزارشگر روی یه کلمه یه دفعه گیر میکنه و هی تکرار میکنه
2- سرعت بازی رو نمیشه زیاد کرد ؟ تو تنظیمات باسه سرعت بازی گزینه ای نداره ؟ خیلی آزار دهندس
منم مشكل شما رو داشتم با نصب مجدد كيت سرور حل شد البته با يه كيت ديگه. اميدوارم كه در مورد شما هم صدق كنه امتحان كن ضرر نداره
دوست عزیز میشه یه مقدار در مورد این كيت سرور توضیح بدین من خیلی مبتدی هستم :46:نقل قول:
نقل قول:
2- سرعت بازی رو نمیشه زیاد کرد ؟ تو تنظیمات باسه سرعت بازی گزینه ای نداره ؟ خیلی آزار دهندس
باید به سرعت بازی عادت کنی ،چون قراره تو 2010 سرعت از این هم کمتر بشه
منتظر جوابم هم اکنوننقل قول:
بالاخره تونستم یه برگردونی بزنم که به برگردون واقعی بخوره اونم با رونالدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیوش
[]کد:http://www.zshare.net/download/62893162a647a753/
سلام
دوستان replay های قشنگتون را بگذارید تا ما هم استفاده کنیم!!!!!!
اگه بقیه دوستان موافقت کنن گلای قشنگو همینجا میزرایم
اگرم نه که یه تاپیک جداگانه میزنیم چطوره؟
سلام و خسته نباشیدنقل قول:
من نمیتونم کیت سرور رو نصب کنم
میگه ستینگ فایل ناشناس می باشد
پی اس رو نصب میکنه ولی ستینگ رو نصب نمیکنه
رید انلی هم نیست
راهنمایی میکنید