فرقی نداره .. ترم تابستون هم همین موارد اعمال میشه . چون میان ترم نداریم باید حداقل ۷ بگیریم ...
انشالله این ترم سعادت شه :دی
Printable View
فرقی نداره .. ترم تابستون هم همین موارد اعمال میشه . چون میان ترم نداریم باید حداقل ۷ بگیریم ...
انشالله این ترم سعادت شه :دی
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ برای کلیه دوره های تحصیلی دانشگاه پیام نور به شرح زیر می باشد:
این تقویم به صورت رسمی از طرف سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور می باشد
برای مشاهده تصاویر زیر در سایز واقعی بر روی آنها کلیک کنید
نیمسال اول (ترم پاییز) سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمسال دوم ( ترم بهار) سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲
ترم تابستان سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲
دریافت کل تقویم دانشگاهی سال ۹۳-۱۳۹۲ تمامی مقاطع تحصلی پیام نور در یک فایل PDF : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پیام نور کارشناسی ناپیوسته نرم افزار نداره .شما باید از طریق سراسر یا فراگیر ثبت نام کنی بعد که قبول شدی درسای که خوندی تطبیق بازنی که البته چون کاردانی بودی بعید میدونم غیر درسای عمومی یا یکی دو درس تخصصی براتون تطبیق بزنننقل قول:
بالاخره يه امتحان آسون ديدم تو اين پيام نور! يعني ركورد آسون ترين امتحان تاريخ پيام نور رو شكست فكر كنم :دي فيكس 7 از 7 ميگيرم اونم تو 10 دقيقه همه رو زدم. تربيت بدني 2
ندونستیم بالاخره ترم تابستون چی میدن ؟ یه لیستی نیست ببینیم واسه نرم افزار چی ارائه میشه ؟نقل قول:
سلام
فردا امتحان جز 30 قرآن رو دارم تقلب ببرم اگر مراقب بفهمه در بدترین حالت چه اتفاقی می افته؟
با ثبت در پرونده اون درس رو 0/25 براتون وارد میکنننقل قول:
فردا امتحان جز 30 قرآن رو دارم تقلب ببرم اگر مراقب بفهمه در بدترین حالت چه اتفاقی می افته؟
ببخشید من نمره رو اشتباه دیدم. حرف شما تایید میشهنقل قول:
سلام ... بارها توی تاپیک گفته شده که درسی که میان ترم نداشته باشه رو باید در 10/7 ضرب کنی ... من ضرب کردم شد 9.32 ... یعنی متاسفانه افتادی ... حالا چطور اون دوستمون گفت قبولی نمیدونم !!!
شما برو توی اطلاعات جامع دانشجو نمره نهایی واسه اون درس رو ببین ... اگر 6.65 میشدی قبول بودی
.................................................. ..................
کسی امروز طراحی و پیاده سازی نداشت؟
سلام دوستان
1-کسی که 9.65 بگیره 10 میشه یا نه میافته؟ یا نه 9.75 میشه؟
2-کسی که (از برگه امتحان 3.15 گرفته و میان ترم 5.80 گرفته)ایا قبوله با نه؟
نقل قول:
سلام
1) 10 ثبت میشه
2 ) 3.15+5.80 = 8.95 >>> رد
یعنی میانترم را از شش نمره حساب نمیکنند در اینجور موارد؟نقل قول:
شما میگی 5.80 ثبت کرده .... خب چرا 6 حساب کنیم ؟نقل قول:
+
بالفرض هم 6 حساب کنیم بازم رد میشه : 6 + 3.15 = 9.15
خوب سوال اصلی منم همین بود که در چنین مواقعی از 6 حساب میشه یا نهنقل قول:
که شما هم پنجاه پنجاه گفتی اره!
یعنی قانون پیام نور چی میگی در این جور موارد؟
و یک سوال دیگه که چرا استاتید اصلا نمره را رندش نمیکنند که بیاد خارج از عرف نمره بده اونم میان ترم
نقل قول:
من که پنجاه پنجاه نگفتم ... میان ترم دست استاده و هرچی بخواد میتونه وارد کنه .... 5.80 همون 5.80 نه 6
مثال زدم که اگه 6 هم باشه توفیقی به حالتون نمیکنه ... چون در هر 2 صورت میفتین ...
درسی که شامل میان ترم میشه : میان ترم + پایانی 5.80+ 3.15 = 8.95 = رد
50 - 50 نداره ... میان ترم همونی هست که استاد گذاشته ... حالا چرا اینجوری میزاره باید از خود استاد بپرسی ... یکی با اختلاف 0.5 نمره 0.5 نمره میان ترم میده و یکی با اختلاف 1 نمره 1 نمره یکی هم مثل استاد شما اینجوری میان ترم دادهنقل قول:
قانونی در مورد میان ترم نیست ... فقط اگر مجموع تستی +تشریحی + میان ترم بشه 9.5 ، سیستم براتون 10 میکنه و قبول میشی ... البته یه عده میگن باید 9.51 بشی قبول بشی و یه عده میگن همون 9.5 کافیه
تشکر بابت توضیحات ....نقل قول:
9.51 درسته .... :n16:
^
پس در اینصورت چرا استاد برای درسی که نمیخاد میان ترم بده اصلا نمره رد نمیکنه
کلا میانترم یک درس هیچی وارد نکرده یعنی چینقل قول:
یعنی چرا عدد 0 را وارد نمره میان ترم از 6 نمره نمیکنن؟
خوب اگر نمره نمیده چرا 0 وارد نکنه؟ 0 از 6
اصلا دوستان این ایین نامه های پیام نور کجاست برای این امتحانات میگم بگیرم دان کنم و بخوانم ببینم جریان از چه قراره؟
دلیلی نداره صفر وارد کنه...نقل قول:
ماهیت پیام نور اینه که حالت غیر حضوری داره و کلاس ها اختیاریه ... ضمنا بعضی کارمند هستندو فرصت رفتن به کلاس و میان ترم رو ندارند ... اگه قرار باشه هر کی میان ترم حاضر نشه صفر بگیره که دیگه ....
هنوز توجیه نشدمنقل قول:
جواب بدید من بخشنامه را میخامنقل قول:
اصلا دوستان این ایین نامه های پیام نور کجاست برای این امتحانات میگم بگیرم دان کنم و بخوانم ببینم جریان از چه قراره؟
نقل قول:
آیین نامه ی آموزشی دانشگاه پیام نور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چه کنم که 9.33 شدم . یعنی ممکنه یه سؤال اشتباه طرح شده باشه نمره ش بره برا سؤالای دیگه ؟! اینجوری امکان قبولی دارم ؟!نقل قول:
ترم پیش یه سوال ریاضی2 ( مشتق سویی ) کاملا اشتباه بود و اون رو هنوز هم حذف نکردن ... بله ممکنه پیش بیاد و سوالی اشتباه بشه و نمره اش رو اضافه کنن به دانشجو ها ولی زیاد هم به اینجور چیزا نباید دل بستنقل قول:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : پذیرش بدون آزمون در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال تحصیلی 93-92 ویژه برگزیدگان علمی و استعدادهای درخشان دانشگاه ها در دانشگاه پیام نور آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دانشگاه پیام نور به منظور فراهم نمودن زمینه جذب برگزیدگان علمی و مستعد مقطع کارشناسی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور و در راستای اجرای بند ۲-۲ ماده ۲ آئین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های بالاتر به شماره ۲۲۳۵۴/و مورخ ۲ خرداد ۹۱ شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم تحقیقات و فناوری نسبت به پذیرش برگزیدگان علمی واجد شرایط اختصاصی و عمومی دوره های کارشناسی ارشد اقدام کرده است.همچنین دانشگاه پیام نور به استناد ماده ۸ آئین نامه شماره ۲۲۳۵۴/و مورخ ۲ خرداد ۹۱ شورای هدایت استعدادهای درخشان و شیوه نامه پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی دانشگاهها و موسسات عالی و پژوهشی کشور نسبت به پذیرش دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال چهارم مقطع کارشناسی ارشد بدون شرکت در آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری تخصصی در صورت احراز شرایط در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ اقدام کرده است.
چگونگی ثبت نام برای پذیرش بدون آزمون:۱- دریافت اطلاعیه ثبت نام از لینک زیر:۲- دریافت راهنمای رشته محل های مورد تقاضا برای پذیرش بدون آزمون از لینک زیر:۳- فرم ویژه کارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بدون آزمون از لینک زیر:۴- جهت شروع ثبت نام مراجعه کنید به لینک زیر:
نکات مهم و ضروری :تذکر مهم ۱ : شماره حساب شماره ۲۱۷۸۶۰۹۰۰۱۰۰۷ نزد بانک ملی ایران شعبه بنفشه تهران کد ۱۵۰۸ بنام دانشگاه پیام نورجهت واریز وجه ثبت نامتذکر مهم ۲ : پر کردن کلیه فیلد های ستاره (*) دار الزامیست در غیراینصورت فرم شما ثبت نمی شود.
تذکر مهم ۳ : در صورت عدم رویت پیام ثبت فرم(“فرم شما با موفقیت ثبت گردید”) و کلیه فیلدهای فرم را مجددا چک نموده و موارد قرمز رنگ را اصلاح نمایید.
تذکر مهم ۴ : حجم هر عکس میبایست کمتر از ۳۰۰ کیلو بایت و با فرمت (jpg) باشد.تذکر مهم ۵ : در انتهای ثبت نام کد رهگیری به شما ارائه خواهد شد. در صورت عدم مشاهده آن ثبت نام شما بدرستی انجام نگردیده است.
من یک مثال واقعی از خودم نشون میدم که خیالت راحت بشه.نقل قول:
دو ترم قبل یه استاد داشتیم، به قول خودش خیلی سخت گیر بود. سر کلاس هم گفت هر کی نیاد سر کلاس من میندازمش!
ما هم تو دلمون گفتیم آره وایسادیم تا تو بندازی.
درسش هم تمام تستی بود.
خلاصه میان ترم واسه من 0 گذاشت.
طبق اون حرف شما، اگه اعمال میشد، باید می شدم 10.50+0 = 10.50.
اما در عمل می بینیم که نتیجه طور دیگری رقم خورد. :n02:
خب شکر خدا امتحانات بچه های درس خون و گل پیام نور تموم شد :n01:
جا داره یه خسته نباشید به همشون بگم که تو این مدت زمان کم و فشرده حسابی خسته شدن ...
امیدوارم همشون موفق بوده باشن و درسهای ترمشون رو پاس کنن ... امشبه که همه یه نفس آزاد میکشن و راحت میخوابن :n02:
باید تا 15 تیر صبر کرد تا کل نتایج اعلام شه ... :n16:
خوب سوال من همین بود الان نمره میانترم شما را صفر رد کرده(عدد صفر تایپ شده)؟اما مال من سفید است هیچی تایپ نشده؟نقل قول:
همین برای من سوال بود
یادم نیست کجا ولی یه جایی خونده بودم که سیستم گلستان برای ثبت نمره نهایی یک بار بدون احتساب نمره میان ترمی که استاد داده نمره امتحان پایان ترم رو ضربدر 7/10 حساب میکنه و یک بار هم با نمره میان ترم جمع میکنه(در صورتی که میان ترم ثبت شده باشه) هر کدوم بالاتر بود اون رو تو سیستم به عنوان نمره نهایی ثبت میکنه
فکر کنم تو سایت pnuna خونده بودم
دقيقا همين اتفاق اين ترم براي من افتاد. قانون اساسي بهم ميان ترم 4.5 داده بود و خودم تو تستي 10.73 گرفتم.نقل قول:
اگه با ميان ترم جمع كني ميشه = 15.23
اگه ضربدر 10 و تقسيم بر 7 كني ميشه = 15.33
كه براي من 15.33 ثبت شده.
دوستان همگی خسته نباشید:n01:
تربیت بدنی رو عملی 16 شدم رو برگه 11.67 درمجموع 16.34 شدم حالا این که ضریب 1داره تو معدل چطوری حساب میکنن؟
نقل قول:
دوست من ... شما اگه به نمره ی پایانی این عزیز دقت کرده باشی میبینی که 15 ثبت شده .. به این معنی که نمره ی صفر میان ترم لحاظ نمیشه .... یعنی استاد چه به شما میان ترم صفر بده چه هیچی نده یعنی امتحان پایانی شما ضربدر 10 تقسیم 7 میشه .....
شما چه اصراری داری بهت صفر بده ؟ خب به این دوستمون صفر داده ولی فرقی با اینکه هیچی نده نداره ..... در هر 2صورت پایانی ضربدر 10 تقسیم بر 7 میشه
میبینی که پایانی 10.50 شده * 10 تقسیم بر 7 میشه = 15 که در عکس آخر مشخص که 15 ثبت شده ....
نمره ی پایانی شما همینجوری که گفتی 16.34 میشه ....نقل قول:
برای محاسبه در معدل ترم مثل درس های دیگه عمل میشه ...
یعنی تعداد واحد اون درس ضربدر نمره نهایی
تمامی درس های این ترم رو باید از همین طریق محاسبه کنی و عددهای بدست اومده رو باهم جمع کنی و تقسیم بر تعداد کل واحد این ترم کنی ..
معدل این ترمم افتضاح شد ! 11.55 !
مشروطم ؟! یا 12 میشه ؟ !!!! :(
مشروطی!!:n28:نقل قول:
معدل با نمره ترم فرق میکنه.شما برای اینکه 12بشی حداقل به 15 نمره شایدم بیشتر لازم داری تا معدلت 12 بشه.
سیستم معدل رند نمیکنه
سپاس . ضمناً من ترم 10 هستم !! یعنی ترم آینده میرم تو 11 ! و 12 هم که نهایتشه . ولی میرسم تمومش کنم ! اگر ترم آینده ( یعنی 11 رو ) 24 واحد اجازه بدن که بردارم .نقل قول:
اگر نامه نگاری چیزی نشه / یا امکانش نباشه که برام انجام بدن . 13 ترمه تموم می کنم !
فقط چیزی که الان کمی منو نگران کرده اینه که آیا اجازه ی ادامه ی تحصیل به پسر ها تا 14 ترم رو میدن یا نه ؟
البته وقتی میگم 14 ترم منظورم 2 ترم اضافی با نامه نگاری و سنوات هست . [ که تا جایی که میدونم اینطور هست ، یعنی اجازه ی ادامه ی تحصیل تا 14 ترم هستش ]
سپاس . دوستان اگه اطلاعاتی دارند در اختیارم بذارن .
خوب ترم تابستونم که برداری کمتر میشه بعد برای ترم پاییز بدون هیچی میزارن که همه واحدات برداری .اینجوری شاید موافقت نکنن بازم بری از مسئول گروه اموزشیت بپرسی بهتر راهنماییت میکنهنقل قول:
پسر عمو ــم این ترم فرجه آخرشه ( مهر ماه 92 میشه 6 سال ) و اون طور که میگه تموم نمیشه از یه طرف هم میخواد برای معافیت اقدام کنه این باید تا مهر ماه صبر کنه بعد بره دنبال معافیت یا از همین تابستون هم میتونه اقدام کنه ؟
صد در صد تایید میشه منم همین در همین سایت خونده بودمنقل قول:
نقل قول:
حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجویان دانشگاه پیام نور
حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور ۵ سال و برای کارشناسی پیوسته ۱۰ سال تعیین شده است و در صورتی که دانشجو نتواند در این مدت واحدهای دوره را تکمیل کند از دانشگاه اخراج میشود.
حداکثر مدت مجاز تحصیل برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند در دورههای کاردانی یا کارشناسی ناپیوسته ۳ سال و برای دورههای کارشناسی پیوسته ۶ سال است، در صورت عدم تکمیل سقف دوره در این مدت دانشجو به عنوان اخراجی به حوزه نظام وظیفه معرفی میشود و ادامه تحصیل و بازگشت وی به تحصیل با ارائه گواهی اشتغال به خدمت یا کارت پایان خدمت یا از طریق مدیریت دانشجویی (اداره مشمولین) و کمیسیون موارد خاص دانشگاه امکانپذیر است.
قائم مقام دانشگاه پیام نور اظهار داشت: دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند، اگر در مدت ۶ سال نتوانند دوره را تکمیل کنند فقط به عنوان دانشجوی اخراجی باید به خدمت نظام وظیفه معرفی شوند و نباید انصراف دهند.
+
کارشناسی ناپیوسته
دورهای است که پیشنیاز آن، مدرک کاردانی در رشته یا رشتههای دانشگاهی است. تعداد واحد دوره کارشناسی ناپیوسته بر حسب رشته، بین ۶۵ تا ۷۰ واحد درسی است و مدت تحصیل این دوره بهطور معمول دو سال است.
کارشناسی پیوسته
دورهای است که پیشنیاز آن، مدرک دیپلم یا پیشدانشگاهی است و پذیرفتهشدگان این دوره بر حسب رشته با گذراندن حداقل ۱۳۰ و حداکثر ۱۴۰ واحد به اخذ مدرک نائل میشوند. طول مدت تحصیل این دوره بهطور متوسط ۴ سال و سقف مجاز آن ۶ سال تعیین شده است.
هر چه زودتر اقدام کنه بهتره . از همین تابستون هم میتونه!!!نقل قول:
برای گرفتن پاسخ دقیق تر سوالت رو در لینک زیر بپرس :
نقل قول:
مخابره شده در تاریخ : ۱۵ / خرداد / ۱۳۹۲
افزایش سنوات تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور + بخشنامه
بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور ، افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان مقاطع کارشناس و کارشناسی ارشد این دانشگاه به مراکز دانشگاه پیام نور ابلاغ شد. بر اساس صورتجلسه چهلمین نشست عادی هیئت امنائ دانشگاه ( ۲۲ آذرماه ۱۳۹۱ ) به استناد بند ب ماده ۲۰ قانون برنامه پنجم توسعه، مقرر گردید : برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:
مقطع کارشناسی : پنج نیمسال تحصیلی ( علاوه بر سقف بیست نیمسال مجاز ) به سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی اضافه و شهریه ثابت (مصوب هیئت امنا) با ضریب ۱٫۲۵ برای نیمسالهای اضافه شده اخذ گردد. (جمعا ۲۵ نیمسال تحصیلی )
مقطع کارشناسی ارشد: سه نیمسال تحصیلی ( علاوه بر سقف ده نیمسال مجاز ) به سنوات تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد اضافه و شهریه ثابت (مصوب هیئت امنا) با ضریب ۱٫۲۵ برای نیمسالهای اضافه شده اخذ گردد. (جمعا ۱۳ نیمسال تحصیلی)
برای دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند سنوات تحصیلی به قرار زیر می باشد:
کارشناسی : سنوات تحصیلی برای ورودی های قبل از سال ۹۰ حداکثر ۶ سال (۱۲ نیمسال تحصیلی) و برای ورودی های ۹۰ و ۹۱ به بعد حداکثر ۵ سال (۱۰ نیسال تحصیلی) می باشد.
کارشناسی ارشد : سنوات تحصیلی حداکثر ۳ سال (۶ نیمسال تحصیلی) می باشد. این بخشنامه از تاریخ ابلاغ در کلیه مراکز پیام نور لازم اجرا می باشد.
نکته : منظور از کسانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند ، دانشجویانی مذکری هستند که به خدمت سربازی نرفته اند و فعلا از سربازی به دلیل تحصیل معاف هستند.
پس چرا این سایت گلستان بالا نمیاد؟؟ این مشکل همه ست؟