بله اگه ماهی ١٠ گیگی رو برای یکسال تمدید کنی میشه ١٢٠ گیگ :دینقل قول:
که محال هست به ٤ماه هم برسه و دوباره باید تمدید کنم
tapatalk
Printable View
بله اگه ماهی ١٠ گیگی رو برای یکسال تمدید کنی میشه ١٢٠ گیگ :دینقل قول:
که محال هست به ٤ماه هم برسه و دوباره باید تمدید کنم
tapatalk
پس مثل من پر مصرف هستی/////////////نقل قول:
تهرانم ! ولی وقتی وار حساب کاربریم میشم چیزی درباره ریز مصرف نمیبینم ! جز یه حجم کلی !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که با نا محدو زیاد حال نمیکنم چون سرعتش نسبت به محدود پایین تره
شما از quick task میری ؟ برای من رو میگه قابل استفاده برای شما نیست اجازه دسترسی ندارید !
واسه یوتیوب با 256 طلایی بعید میدونم بتونی تماشا کنی چون من 512 برنزی که دارم نمیتونم کامل تماشا کنم چون وسطش تیک میزنه باید صبر کنم لود بشه!!!!!نقل قول:
شما از داخل سایت ثبتنام کردید؟نقل قول:
من از نمایندگی ثبتنام کردم
بزنگ نمایندگی، درستش میکنن!!!نقل قول:
به نظر من کسی که دانلودش کمه، محدود خیلی به صرفه تره! چون که معطل یه دانلود کم نمیشی، به هر حال 128 محدود اونم 10 گیگ، در ماه اصلا انتخاب خوبی نیست!!! ماهی چقدر میشه؟ میشد مثلا با همین مبلغ 512 یا 256 گرفت بعدش یه مقداری از دانلود هارو به شب منتقل کرد!
اگه تعرفه نامحدود این باشه، من که میرم مخابرات نامحدود میگیرم، یا اینکه میرم صبانت با پینگ عالی حدود 140 محدود میگیرم نه به 350 دل خوش کنم! آسیاتک هیچ مزیتی نداره تو سرویس نامحدود با این قیمت جدید مخصوصا حالا که تخفیف یک ساله رو 24% کرده
برنزی های قدیم نقره ای های جدید:
کسی سرعتش بهتر شده سر این داستان؟
برای شبانه مثلا اگه مودم 12 شب روشن 2شب به بعد رایگان حساب میشه یا 2 شب باید مودم رو روشن کنم؟
باید از ساعت رایگان وصل شینقل قول:
من میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود بگیرم الان 128 مخابراتم درخواست 512 دادم اگه خوب نبود جمعش میکنم میام اسیاتک
محل کارم اسیاتک نامحدود دارم 1 مگ خیلی باحاله :n02:
اصلا سمت مخابرات نرین دیوونتون میکنه یه جیمیل سه روزه نتونستم باز کنم ولی اسیاتک باز میکنه
دیروز یاهو میل هم باز نمیکرد مخابرات
مخابرات یه محدودیتهایی بیشتر داره
به نظرتون قرار داد یک ساله نامحدود ببندم؟
دوستان خواهشا اطلاعات غلط ندیدن
رفیق مورد اول اینه که ساعات رایگان شبانه اسیا تک از ساعت 1 شروع میشه نه 2
مورد دوم هم اینه که شما میتونید مودمتون از قبل ساعت 1 روشن بزاری و وقتی ساعت 1 میشه دانلود شما به صورت اتوماتیک و خود به خودی میره روی دانلود رایگان و نیازی نیست مودم رو خاموش روشن کنید
شهرستانا 2 هست
دوستان من 7روزه 512 نامحدود برنزی فعال کردمالان بخوام بقیه مدت باقی مونده رو (23روز)سرویس 1024برنزی داشته باشم باید چیکار کنم؟؟؟چقد باید هزینه کنم حدودا؟؟؟
شبانه دیشب خوب بودا الان افتضاح هست ! نوسان در حد تیم ملی
دوستان کسی نمایندگی نانونت شنیده ؟؟؟ شنیدم تو اطراف کرج و شهریار و اندیشه سرویس میده ! کسی از اینجاها هست ؟؟
نقل قول:
رو جعبه مودمت نگاه کن ببین کدوم این ها است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:45 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:46 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:42 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:47 -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25-Feb-2013 13:45 -
هرکدوم که بود روش کلیک کن برو به صفحه دانلود و جدید ترین firmware شو دانلود کن و اگر بلدی نصب کن اگه نتونستی پخ بزن
قیمت طلایی کم شده!
128 با چند دانلود میکنه؟ خودشون که میگن تا 60 میره!
اما یکی از دوستان تو چند صفحه قبل گفت با سرعت 32 دانلود میکنه
جالبه ک ساپورت تهران هم از این داستان نقره و برنز خبر نداره ....
دوست عزیز اگه منظورت با من بوده من اسمی از ساعت رایگان که بگم از ساعت 1 شروع میشه یا نه چیزی نگفتم و در مورد دوم من از نمایندگی پرسیدم گفت به صورت اتوماتیک نمیره روی دانلود رایگان حالا دیگه درست و غلطش پای خودشوننقل قول:
تهران که از ساعت 1 شروع میشه و به صورت اتوماتیک میره روی رایگان
توی سایت نوشته
ولی تعجب میکنم این دوستمون میگه شهرستان از ساعت 2 شروع میشه رایگانش
بله شیراز هم از ساعت ٢ شروع میشه تا ٨ صبحنقل قول:
خودش هم اتوماتیک میره رو شبانه و نیاز به ریست نداره
tapatalk
1- ابتدا به پنل کاربریت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کننقل قول:
مراحل زیر را برو
3- الان سرویسی را که میخواهی از منوی آبشاری انتخاب کن ( که من توی تصویر سرویس 1 مگ برنزی را انتخاب کردم) و بعد از انتخاب روی # کلیک کن
4- در این مرحله مبلغ پرداختی به صورت خودکار توسط آسیاتک محاسبه و نمایش داده می شود، حال باید نوع پرداخت (آنلاین یا بانک مجازی) را انتخاب و مبلغ واریز گردد (بالافاصله پس از پرداخت سرویس فعال میشود)
به نظرتون تغییر بدم به 1024 ارزش داره؟؟سرعت دانلودم از 20 هست تا 50 با این سرویس 512-تهران-مرکز الغدیر
تعرفه ها چقدر عوض شده !!!!!!! :n04::n04:
این تعرفه های 256 ......
اینم تعرفه های 512
کاش میشد یه نظر سنجی گذاشت!
دوستانی که نامحدود میگیرن، شما آسیاتک با این تعرفه های جدید ترجیح میدین یا از یه شرکت دیگه سرویس میگیرید؟
دوستان سرعت دانلود سرویس های حجمی توی ساعات رایگان میشه همون سرعت اسمی قرارداد درسته ؟ مثلا 512 و 1 مگ سرعت دانلودشون توی ساعات رایگان چنده ؟ :n12:
اول از همه که سرعتت برای 512 پایین است، ابتدا با پشتیبانی تماس بگیر و پیگیری کن ببین مشکل از کجاست؟نقل قول:
خوب اگر سرعت سرویس یک مگ هم مثل سرویس 512 تون باشه احتمالا 80 تا سرعت دانلود میده که به نظر من اصلا جالب نیست و ارزش نداره
رایگانش 64 و 128 کیلوبایتنقل قول:
اما ساعات عادی فکر کنم هر دو 480-500
نقل قول:
سلام تو پنل کاربری که هنوز برنزی هست و همون قیمت های قبلی هست.من زنگ زدم پشتیبانی گفت میتونین طرح برنزی رو تمدید کنید و هیچگونه کاهش سرعتی هم نداره.:n16:
برنزی 1 مگ ثبت کردم :)))
چرا اینطوریه؟ یادشون رفت سرعتو کم کنن :)))
=============
کم کردن :|
دوستان پرسیدم که قیمتای جدید از کی اعمال میشه گفتن از شنبه. هر کس سرویس نامحدود میخواد بگیره الان وقتشه :دی
شبانه آسیاتک چطوره ؟
کسی هست از اصفهان ؟
اگر سرویس 256 نقره ای نامحدود سرعت 512 برنزی نامحدود را تو سرویس های جدید بده خوب میشه ...
که نمیشه! یعنی آسیا تک بیکار بود قیمت جدید تعیین کرد؟ میخواست 2 تومن گرون کنه همون برنزی رو میکردنقل قول:
من 2 مگ (کیمیا) دارم شبا حدود 5 گیگ دانلود میکنمنقل قول:
خبر دارید که رو DLC میدن یا نه ؟
1مگ نامحدود برنزی اسیاتک پینگ ترکیده :n09:
سلام بچه ها یه سوال داشتم میخواستم ببینم برای درخواست جمع اوری رانژه باید حضوری بریم نمایندگی یا از طریق سایت هم میشه.البته بگم که خونمون جلو نمایندگی هست و این برام راحت تره.:n16:
نمایندگی بهتره اگه جمع آوری نکردن یه نامه بده به تهران سریع جمع میکنن.نقل قول:
شما که تازه اومدین/کجا؟
سرعتت اومده پایین؟