نه آپدیت Data Base نرم افزار رو به روز میکنه. شما باید نسخه جدید رو از سایت کسپرسکی دانلود کنید.نقل قول:
Printable View
نه آپدیت Data Base نرم افزار رو به روز میکنه. شما باید نسخه جدید رو از سایت کسپرسکی دانلود کنید.نقل قول:
نسخه جدید حداکثر 6mb دانلود میکنه.مثل قبلی نیست.
نقل قول:
متوجه نشدید.
منظورم این بود که در نسخه کنونی از فایلهای آپدیت شده یک backup می گیرم (توسط خود kis). آیا از این update ها میتونم برای update ورژن جدید KIS استفاده کنم؟!
درود.نقل قول:
دوست عزیز.
بله شما میتوانید نسخه جدید را با
این اپدیت ها.
بروز رسانی کنید.
موفق باشید.
ببخشید متوجه نشده بودم. بله میتونید ولی بهتره که این کار رو نکنید چون این نسخه 50-60 مگ آپدیت داره ولی نسخه جدید را اگر دانلود کنید خودش تا حدود 1 ماه پیش آپدیت داره و نرم افزار رو اگر آپدیت گنید شاید 10 مگ آپدیت داشته باشه تا الان که اگر تا الان از آپدیت های نسخه فعلی Backup نگرفته باشید باید 100 و خورده ای مگ حجم آپدیت هاش میشه ولی اگر Backup این نسخه را دارید مشکلی نداره با همین آپدیت کنید و دوباره آپدیت را بزنید که اگر آپدیت جدیدتری اومده بود اون ها رو هم دانلود کنه.نقل قول:
موفق باشید...
چطور میشه که بر روی دو کامپیوتر KIS نصب باشه (ورژن 11.0.1.400) و هر دو کامپیوتر هم آپدیت باشند (یک تاریخ) اما یکی از کامپیوتر ها یک فایل را ویروسی تشخیص می دهد و دیگری نه (نام ویروس Trojan.Win32.Autoit.ci)
سلام دوست عزیز .نقل قول:
اول لازمه که از اینکه اینقدر پیگیر مشکل بنده بودید کمال تشکر را داشته باشم .
مساله جالب اینجاست که بنده از کی استفاده کردم و فعال شد . 2 شب بعد کی بلاک شد . من کی را حذف کردم و مجددا برای گرفتن تریال تلاش کردم که این دفعه انجام شد و تریال 30 روزه به من داد .
بنده قصد داشتم کارهای بالا را انجام بدهم ولی خوشبختانه بدون این کارها خود بخود مشکل حل شد . ظاهرا مشکل از سرور بوده ولی بنده یک هفته تلاش می کردم ولی نمی شد .
در هر صورت هم عجیب و هم جالب بود :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جایی برای وارد کردن سریال جدید ندارم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شما سریال بلوک شده را حذف کنید و بعد سریال جدید را بهش بدیدنقل قول:
چه طوری حذفش کنم ؟نقل قول:
وارد لایسنس شو.نقل قول:
وهمون لایسنس ها را اگر باهمین کلیک که میره سریال جدید را که اکتیو هست نشونت میده
رویکی باید علامت ضربدر قرمز باشه بزن و ریموش کن و کی یا سریال جدید را بهش بده.
سلام دوستان .
لطفا یه Activation Code فعال برا KIS 2010 به من بدید . سیستمم ازین ویروسه، تروجانه...همون که تو هر جا میریم یه New Folder ول میده ، گرفته و میخوام نابودش کنم . کیس ۱۰ رو گرفتم و لنگ کد فعالسازیش هستم .
ممنون :11:.
.
شما کی ها را در تایپیک کرک کسپر دانلود کنید وطبق این روش عمل کنید.نقل قول:
سلام شما روي license کليک کن وبه صفحه بد ميري ودر صفحه بعدي دوتا گزينه پايين است که روي دوميش کليک کن.يادت باشه بايد اينترنت شما کامل قطع باشه.
ودر صفحه بعدي اين کد را در کادر مسطيل شکل وارد کن AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 را وارد و NEXT را بزن که يک ارور مياد که به اينترنت وصل نشد و بروي OK کليک کن و بعدش روي BROWSE و مسير کي هايي که بانام KIS است را بده وبعد OPEN را بزن وبعدش NEXT رابزن ودر اخر FINISH
کی ها با ارم kav میشود برای انتی ویروس وکی ها با نمادkis برای اینترنت سکیوریتی.
سلام دوستان
چطور ميشه اينترنت سكيوريتي كاسپر رو طوري تنظيم كرد كه هنگام اسكن هر فايل مخرب رو خودش پاك كنه و نيازي به اينكه دستي پاك كنيم نداشته باشه ؟
دوستان سلام می خواستم بدونم چه فرقی بین اینترنت سکیوریتی کسپرسکی و آنتی ویروس کسپرسکی
و بهترینش برای ویندوز سون کدومه ؟
اگر هم میشه اخرین نسخه از این نرم افزار هم بزارید :11:
سلام دوستان
دیروز یوهو کامپیوترم هنگ کرد (در زمان اتصال به اینترنت) و وقتی ریستارتش کردم یوزرم مثل قبل نبود و محیط ویندوز تغییر کرده بود. یه سری چیزا کاملا غیر فعال شده و کاملا مشخصه که مشکلی پیش اومده. حالا من کسپر 2010 دارم و آپدیتم هستش. وقتی فول اسکن هم کردم در این حالت چیزی رو تغییر نداد. با تون آپ هم ریجستری رو اسکن کردم ولی بازم تغییری حاصل نشد. حالا میخوام ببینک آیا دوستان در مورد این مشکل میتونن کمکم کنن و یا اینکه باید ویندوز رو عوض کنم. حالا به فرض اینکه مجبور به تغییر ویندوز بشم، آیا میتونم آپدیتای کسپر رو بعد از نصب دوباره کسپر روی ویندوز جدید داشته باشم؟ به عبارت دیگه آدرس پوشه ای که کسپر آپدیتاشو اونجا دخیره میکنه رو میخوام.
پیشاپشی ممنون!
اینترنت فایروال داره.نقل قول:
[HTML]http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206915167[/HTML]
نقل قول:
این چی بید !!!
لینک دانلود اینترنت سکیوریتی
من می خواستم بدونم کدوم یکی برای ویندوز 7 بهتره و چرا !!!
الان هم دارم انتی ویروس رو دان می کنم یعنی کنسلش کنم !!!
دوستان بهتربن تنظیمات کسپر چیه؟
یک جا دیدم دکتر هنیبال بهترین تنظیمات رو گذاشته بود ولی پیداش نکردم،ممنون
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3188305&postcount=183
حذف.شود........
سلام .
توی kis 10 کرک بازی shank رو بعنوان تروجان شناخته و دیگه چراغ کسپر قرمز شده . چجوری میتونم بش بگم این کرک رو بیخیال شه و ویروس نیس که دوباره چراغش سبز شه .هرچی هم که Disinfect و Neutralize رو میزنم اثری نداره .
ممنون میشم بازم راهنماییم کنید .
ضمنا کرک رو به این ویروس میشناسه . HEUR:Trojan.Win32.Generic . خطرناک که نیس ؟ چون تا اونجا که من شنیدن آنتی ویروس ها به همه نوع کرکی گیر میدن . خطرناکه ؟
ممنون .
.
کرک رو تو سایتنقل قول:
virustotal.com
آپلود کن ، بعد ببین آنتی ویروسای دیگه هم ویروس میشناسنش؟؟؟
اگه دکتر وب شناختش باید بی خیال کرک شی ....
اخر یکی جواب ما رو نداد :13:
برای ویندوز سون اینترنت سکیوریتی بهتره یا آنتی ویروس کسپرسکی !! و چرا ؟
خوب معلومه،اینترنت سکوریتی بهتره،نقل قول:
آنتی ویروس به هیچ وجه به تنهایی نمی تونه جلوی حملات رو بگیره،آنتی ویروس یه پروسه داره که باید ابتدا مخرب تو دیتابیس ریجستر بشه و بعد....
و اکثر مخرب ها هم می تونن تا یک و نیم ماه بدون شناسایی شدن هر کاری بکنن،یعنی زمانی آنتی ویروس ها می توانند بدافزار را شناسایی کنند که کار از کار گذشته...
در مورد برند هم از هر کدوم که دوست داشتید می تونید استفاده کنید،مهم نوع کانفیگ کردن شماست،
×××چون الان در تاپیک کاسپراسکی هستم،نمی تونم پیشنهادی در این زمینه براتون بدم....
میشه هر دوتا دانلود و نصب کنم !!نقل قول:
این کانفیگ چیه !!
خوب پ خ کن :46:
ببینید،نقل قول:
اینترنت سکوریتی=آنتی ویروس+فایروال+ai defense
هست،یعنی وقتی سویت اینترنت سکوریتی رو نصب می کنید،آنتی ویروس هم نصب یشه+ابزارهای دیگه
خوب اگه می خواین از یه فایروال دیگه استفاده کنین،شما تنها آنتی ویروس رو نصب کنید و گرنه اینترنت سکوریتی رو نصب کنید،
کانفیگ=پیکربندی و تنظیم
سلام
من الان برای اولین هست که کسپر رو نصب کردم و هیچ چیزی راجع بهش نمیدونم.
راستش 867 صفحه رو که نمیشد خوند (البته یک چیزایی همون اول بود ولی اونام گیج کننده بودند)
حالا سوال اینکه که کسپر کرک میشه؟ کد داره (ظاهرا اینجوریه)؟ یا راه دیگه ای داره؟
اگه کد داره از کجا باید بیاریم کدش رو؟
ورژن 2011 رو هم نصب کردم
ممنون میشم کمک کنید
راه اول:خریدن لایسنس اوریجینال و استفاده قانونی و بی دردسرنقل قول:
راه دوم:استفاده از کی های که هر روز در تاپیک زیر معرفی می شوند....
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946
انگار این کسپر من با وی p این مشکل داره. چطوری می تونم حل کنم؟
کسپر من رفته تو حالت fix it now برای اپدیت ولی هر چی اپدیت می کنم درست نمیشه !!!!!!!
خوب میشه یک عکس از قسمت statusنقل قول:
بگذارید تا ببینم عیب از کجاست.
موفق وپیروز باشید.
من از KIS 11.02.556 استفاده میکنم.
همین حالا متوجه شدم که وقتی فایلی را به عنوان فایل آلوده به ویروس شناسایی میکند، خودش فایل را حذف میکند و بعدش همه چیز به حال عادی بر می گردد. خوب این خیلی خوب هست که به ویروس اجازه هیچ فعالیتی داده نمیشه. اما بدیش این هست که وقتی کاربر جلو سیستم نباشد و فایل ویروسی شناسایی و حذف شود کاربر نمیفهمه چه بلایی سر فایلش اومده و نمیدونه فایل کجا هست و باید به دنبال فایل بگرده تا اینکه متوجه بشه توسط آنتی ویروس پاک شده.
راه حل چی هست؟
نقل قول:
حقیقتا من و کاربر ask_bl و چند نفر دیگه این موضوع رو مطرح کردیم ولی راه حلی پیدا نشد که بتونیم ip رو طوری تنظیم کنیم که به مشکل نخوره و خود ما هم مجبور شدیم از کاسپر کوچ کنیم و بریم سمت نرم افزار های دیگه مثل Nod و Norton و ...
من قبلا کسپر داشتم با چیز پی ان مشکل نداشتمنقل قول:
باید حتما روشی براش باشه
این مهران عزیز کجاست چند وقت نیست همه کارشون لنگه
دکتر هم بعد چند روز تازه امروز دیدیمشون یه چند جا
امیدوارم راه حلش پیدا بشه
من شاید با ویندوز عوض کردن بعدی باز از کومودو به کسپر کوچ کنم باورتون نمیشه چقدر دلم براش تنگ شده
خیلی محشره این کسپر
:40:
مشکل وی پ ان نیست. مشکل شبکه شدن سیستم بدون دردسره.نقل قول:
نقل قول از مهران:نقل قول:
نقل قول:
اما دوستانی که با این مشکل مواجه شده بودننقل قول:
دلیلش مشکل از سرور کسپرسکی بوده.
فولدری که آپدیتا رو توش میریزه پیدا کردم. و کپی کردمش. بعد از عوض کردن ویندوز و نصب دوباره کسپر، انو دوباره همونجا کپی کردم. اما قبول نکرده و داره دوباره آپدیت میشه. کسی از دوستان راهی سراغ داره؟!نقل قول: