[quote=MEHDI SH1;1833675]سلام ابتدا روی گزینه ترایب بالای صفحه کلید کن بعد سمت راست صفحه باز شدLEAVE TRIBE را بزن
کدوم ورد هستی
Printable View
[quote=MEHDI SH1;1833675]سلام ابتدا روی گزینه ترایب بالای صفحه کلید کن بعد سمت راست صفحه باز شدLEAVE TRIBE را بزن
کدوم ورد هستی
مهدی آقا به خدا اگه یه بار دیگه دو تا پست به بدی به مدیریت میگم
کدوم ورد هستینقل قول:
حجت جان من فقط روی نقل قول می زنم مگه غیر از اینه راهنماییم کن داداش ناشیمنقل قول:
نوشته شده توسط hojjat-game-carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین نباید پست های پشت سر هم بزنی
یه بار دیگه بزنی به بابک میگم بنت کنه ها
لطفا قوانینیو بخون و ...
وضعیت من توی ورلد 6:
Village Headquarters (Level 15)
Barracks (Level 6)
Stable (Level 4)
Workshop (Level 2)
Smithy (Level 12)
Rally point (Level 1)
Statue (Level 1)
Market (Level 1)
Timber camp (Level 19)
Clay pit (Level 19)
Iron mine (Level 15)
Farm (Level 11)
Warehouse (Level 12)
Hiding place (Level 4)
Wall (Level 11)
Production
Wood 683 per Hour
Clay 683 per Hour
Iron 373 per Hour
Units
56 Spear fighters
101 Swordsmen
55 Axemen
75 Archers
55 Scouts
14 Light cavalry
5 Rams
Paladin
کم مونده بودم سکته رو بزنم
اخه این دیگه چجورشه
اولین باج گیریم را دارم شروع میکنم. :31:
برام دعا کنید. اگه کمک خواستم میگم. :11:
سلام حجت جاننقل قول:
نوشته شده توسط hojjat-game-carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه بازی نکن دیگه :10:
خب مهدی تازه وارده
خب یاد میگیره
من خودم تازه واردم ولی خوب کم کم دارم یاد میگیرم
این کارا خوبیت نداره عزیزم
خب یه کم بگذره خوب میشه مثل خودم :31:
ببین من تو اون وردم بانام EMPIRE*EARTHبه من میل بزن من اونجا مثل اینجای شما رفتار نمی کنم حداقل کمی راهنماییم می کردی (:40:35000)نقل قول:
اقا جريان اين "دوتا بست بشت سر هم ندين" جيه ؟:34:نقل قول:
جه مشكلي بيش مياى اكه يه نفر اين كارو بكنه ؟:23:
ممنوننقل قول:
میشه شما منو راهنمایی بکنی
[quote=MEHDI SH1;1833682]مهدی جاننقل قول:
رو امضام ادرس هر دو ورلد هست
W11برات دعوت نامه فرستادمنقل قول:
اقا مهدی منظورشون اینه که تند تند و کوتاه تایپک نندازی و به قول کمال باید بیشتر بخونی تا بنویسی:46:نقل قول:
البته اگه کسی مشکل داره که میتونی جواب بدی خب جواب بده ایرادی نداره
بعدش هم اگه سوالی داشتی بپرسی و منتظر جواب بمونی و دیگه تکرارش نکنی
البته در مورد تو یکی یه کم هم سختگیری میکنن ولی خب به دل نگیر
ممنوننقل قول:
برای همه تازه واردا سخت می گیرند؟
مگه نباید من نقل قول را بزنم
ما اعضای ایرانی ترایب فایت به خوبی داریم پیشرفت می کنیم فکر کنم تمام اعضای ایرانی در ورد10 جزو 40 نفر اول کانتینت 73 باشند!
سلام ولف جاننقل قول:
میشه به من هم باج گیری رو یاد بدی ؟
یه راهنمایی کامل بکن تا من هم بتونم خودم رو تامین کنم
مرسی:40:
به نظر من نباید دیوارت رو تا 11 اپگرید می کردی اونم تو این امتیاز . بجاش می تونستی مارکت یا فارم یا منابع ات را ا پگرید کنی که خیلی بیشتر به دردت می خورن . من خودم هر روز از مارکت یه چیزی حدود 2 تا 3 k ریسورس سود می کنم .حیف از اون همه وقتی که روی دیوارت گذاشتینقل قول:
راستی رم به چه درد می خوره؟ اگه برای خراب کردن دیوار طرفه catapult بهتر نیست.؟
می شه بگی چه جوری از مارکتت سود می کنی؟نقل قول:
دوستان این اولین طئمه من خواهد بود برای نوبل کردن
ببینین خوبه؟
Village: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Quantity:3003000000000 Losses:000000000
Espionage
Resources scouted: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9.253 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.937 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.294 Buildings: Village Headquarters (Level 19)
Barracks (Level 10)
Stable (Level 10)
Workshop (Level 10)
Smithy (Level 10)
Rally point (Level 1)
Market (Level 10)
Timber camp (Level 17)
Clay pit (Level 17)
Iron mine (Level 16)
Farm (Level 15)
Warehouse (Level 15)
Hiding place (Level 10)
Wall (Level 15
از همین امشب حمله هامو شروع کردم....
فارمش رو کامل خراب میکنم...
به این دلیل این شهر رو انتخاب کردم...
چون نیروی نظامی کمی داره و راحت میتونم کلیر نگه اش دارم برای نوبل کردن طی 2 روز آینده
منم دفعه ی اولمه.نقل قول:
اول مطمئن شدم ترایبم پشت سرمه. نیروهامم بد نیست، پیشرفته هم هستند. یه بنده خدای تو مایه های خودم را پیدا کردم، یه کم ضعیفتر؛ که ترایبش هم زیاد قوی نیست. متوجه هم شدم تازه وارد ترایبش شده. بهش گفتم یا 7K از همه چیز بهم میدی یا با ترایب و ally و اینا از روت رد میشم. چون تازه هم وارد ترایبش شده هم گروهیاش فکر میکنند مشکل از قبله و طرف پناهندست و احتمال غیرتی شدنشون کمتره!!!!
اگه هم پشتش بودند، منم ترایبم که قویتره و خودم کلفتترم پشت منند! از پس جنگ احتمالی بر میام!
اگه داد که داد ... اگه نداد میریزیم رو سرش :21:
به اندازه امتیازت بساز.نقل قول:
شدیدا در اشتباهی.نقل قول:
در اولین فرصت دیوار باید به لول 20 برسه.
دیوار لول 20 به اندازه 107 درصد قدرت دفاعی رو افزایش میده.
مثلا اگر 300 شمشیرزن و دیوار لول 20 داشته باشی به اندازه 621 شمشیرزن عمل می کنه.
.مناسبترین گزینه برای خراب کردن دیوار رم هستش.
من الان هیچ منجنیقی در 13 روستام ندارم.
احتیاجی هم پیدا نکردم.
منجنیق برای خراب کردن ساختمون های دشمنه.
دوستان خواهشا راهنمایی کنید منو!
من الان 90 تا رم دارم و 35 تا catapolt
این 90 تا رم میتونن کل دیوار رو بیارن پایین تو بار اول یا نه؟!
میخوام بدونم که اگه نمیتونن... به کاتاپولت هام هم بگم که دیوار رو بزنن
چکار کنم؟!!!
توی سیمولاتور امتحان کن.نقل قول:
Buildings [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Village Headquarters (Level 11) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Barracks (Level 7) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stable (Level 2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Smithy (Level 6) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rally point (Level 1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Market (Level 2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Timber camp (Level 20) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clay pit (Level 18) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iron mine (Level 15) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Farm (Level 10) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Warehouse (Level 19) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hiding place (Level 6) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wall (Level 8)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Production [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wood1059 per Hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clay783 per Hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iron498 per Hour
Units [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 30 Swordsmen
اگه اینطوره یه نظر هم در مورد روستای من بدین
البته این پیشرفت در طول 4 روزه
سلام دوستان
احتياج مبرم clay از دوستان نزديك
الان دوستمون mstf666 داره ارسال ميكنه ولي 7 ساعت ديگه ميرسه
اگر كسي نزديك به من هست و مدت كمتر ميتوانه بفرست ممنون ميشم زياد نمي خوام 800فقط
:31:نقل قول:
چرا من اینو هی یادم میره؟!
آقا ایول!
25 هزارتا ریسورس از دست میدم... اما عوضش تو حمله اول دیوارش که میریزه هیچ.. تمام ارتشش میمیره... فارمشم 3 لول کم میشه
تا فردا فارمش رو میکنم زیر 5:27:
كمال جان سعي كن هيچ وقت به غير از ديوار چيزه ديگه اي رو خراب نكنينقل قول:
چون بعدا خودت بايد جبرانش كني . مخصوصا Farm كه خيلي مهمه و اصلا نبايد تخريبش كني
میشه بگین این نوبل چیه؟
( با خودتون نگین این یارو چه اوسکوله)
من با تجربهی ناقصم اصلا به workshop و نیروی نطامی آن شامل ram و Catapult اعتقاد ندارم !
اگه دیوار طرف لول 20 هم باشد خیلی خیلی گه نیرو از دست بدی حدود 10 نفر خواهد شد که اگر بخواهی یک دهکده رو نوبل کنی خیلی بشه 50 نفر نیرو به توسط دیوار از دست خواهد رفت :) اصلا" ارزششو نداره این رم ! :)
نوبلمن یک نیرو هستش که برای گرفتن روستای دیگران به کار میره.نقل قول:
نقل قول:
نه صفا جان
میدونی برای چی میخوام تا فردا اینو خراب کنم؟!
چون ...
من قراره پسفردا نوبل من بسازم و اینو نوبل کنم
باید یه کاری کنم که فعلا دستش بند شه؟
خوب... چه بهتر که مجبور شه کاری که من منظورمه رو انجام بده!
وقتی من فارمش رو بزنم... مجبور میشه دوباره بسازتش... درسته؟!
کاری میکنم که 2 روزه دیگه... یه شهر مثل همینی که الان بهش حمله کردم رو بهم بده :31:
مال من چرا اینطوری افتاد
کپی کردم و بعد هم پست کردم ولی همش قاطی شد و هیچیش معلوم نیست
میشه یکی بهم بگه چطوری باید ساختمونا و لیولاشون رو کپی پست کنم که اونطوری قاطی نشن ؟
هورا ! هورا ! :26:
اولين دهكده 116 امتيازي رو غارت كردم و 2500 تا ريسورس بدست اوردم... :27:كم كم داره از اين بازي خوشم مياد.
كسي بهم تبريك نميكه ؟:34:
سلامنقل قول:
نوبل کردن یعنی اینکه به روستایی حمله بکنی و از دست طرف درش بیاری و مال خودت بکنی:20:البته من خودم هم بلد نیستم
ولی من اعتقاد دارم.نقل قول:
توی یک روستای تهاجمی 200-300 تا رم مفیده.
خوب خودت بهتر ميدونينقل قول:
حتما شرايط و كامل سنجيدي كه اين حرف و ميزي
اميدوارم اولين دهكدت و راحت نوبل كني
سلام شبتون به خیر اقا مصطفی .صفا جان و بهزاد عزیز
میشه یه نگاه به روستای من بندازین و بگین کدوما رو فعلا باید اپگریتشون کنم ؟
بخاطر اينكه وقتي اينجوري كپي ميكني همه لينك ها هم باهاش كپي ميشهنقل قول:
خوب لينك ها اينجا فعال نيست
بعد اينجوري ميشه كه ديدي:31:
خوبه به جمع غارتگر هاخوش اومدينقل قول: