من بندعباس خریدم با مموری 8 گیگ 257 شد تازه بدون گارانتی / ممنوننقل قول:
من بندعباس خریدم با مموری 8 گیگ 257 شد تازه بدون گارانتی / ممنوننقل قول:
بچه ها من بین canon sx30 و panasonic fz100 گیر کردم. میخواستم بدونم صرفنظر از امکانات جانبی و فیلمبرداری کیفیت عکسبرداری کدومش بهتره؟ مخصوصا توی شب. و اینکه آیا sx30 هم توی شب به اندازه fz100 نویز داره یا نویزش کمتره؟
و این نکته ره هم بگم که من خودم fz100 رو بیشتر دوست دارم و اونو ترجیح میدم لطفا اینو هم بهم بگین اگه کیفیت عکس sx30 بهتره تفاوتشون در حدی هست که بیخیال fz100 بشم(آخه اگه کیفیت sx30 یه کم بیشتر باشه بازم fz100 رو بیشتر دوست دارم و ترجیحش میدم)
خودت کیفیت ها رو ببینید و تصمیم بگیر:نقل قول:
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ100/outdoor_resolution.shtml
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ100/high_ISO_noise.shtml
بچه ها اینو یادم رفت بپرسم اگه یه نیمه حرفه ای خوب دیگه هم سراغ دارید لطفا راهنماییم کنید.
بعد از کیفیت عکسبرداری زوم هم برام مهمه.
خودت کیفیت ها رو ببینید و تصمیم بگیر:
کد:
کد:کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ100/outdoor_resolution.shtml
__________________کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Lumix_DMC_FZ100/high_ISO_noise.shtml
راستش من خودم زیاد تو سایتای مختلف نگاه کردم ولی نتونستم تصمیم بگیرم میخواستم نظر یه حرفه ای رو بدونم.
لطفا نظر خودتونو بگید.
اگر دوربین نیمه حرفه ای با بالاترین کیفیت عکس مد نظرتون هست Panasonic LX5 , Canon G12 بهترین انتخاب هست.نقل قول:
اگر دوربین با زوم بالا ولی با کیفیت عکس کمتر می خواین به نظر من Panasonic FZ45 , Canon SX30 بهترین انتخاب هست.
اگر زوم بالا با کیفیت عکس باز هم پایین تر ولی فیلم برداری بهتر می خواین Panasonic FZ100 انتخاب خوبی است.
باسلام خدمت دوستان
من چند صفحه قبل سوال پرسیدم یه دوربین میخوام حدود 700000 تومن که دوست عزیز fz100 رو معرفی کرد من به عکاسی علا قه دارم کاربر معمولی هستم زوم برام مهم نیست.هرجا میخونم همش ازfz100 بد گفته چیزی که برام مهمه کیفیت عکس و فیلم هر دو خیلی بالا باشه دراین زمینه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.اگه دوستان میدونن به زودی میخواد دوربین قوی تری بیاد حاضرم صبر هم کنم
با تشکر
احتمالا fz100 رو برای فیلمبرداریش معرفی کردندنقل قول:
ولی به نظر من اگه شما می خوای کیفیت عکست بالا باشه باید بری سراغ دوربین هایی که سنسور بزرگی دارند مثل Panasonic LX5 و Canon G12 و Canon S95 .من بهتون Panasonic LX5 رو پیشنهاد می کنم.کیفیت عکس هاش خیلی خوبه :10:
سلام کسی هست بدونه بهترین تنظیمات sx130 برای گرفتن عکس های زیبا چیه ؟؟؟؟؟
من وقتی عکس میگیرم و فوکس میکنه یدونه بوق بیشتر نمیزنه و نشانگر به رنگ نارنجی روشن و خاموش شود
و یه چیزی مثل دوربین تو مانیتور چشمک میزنه ممون میشم کسی که داره راهنمایی کنه
ببخشید ....نقل قول:
ولی بهتره این سوال رو تو بخش سوالات فنی بپ
احتمالا سوال و جواب زیاد بخواد ... اینجوری بخش خرید بیخودی شلوغ میشه
متشکرم
من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم. خواهش می کنم یکی از دوستان متخصص راهنمایی کنه و به تفصیل توضیح بده. ممنوننقل قول:
اگر دوربین نیمه حرفه ای با بالاترین کیفیت عکس مد نظرتون هست Panasonic LX5 , Canon G12 بهترین انتخاب هست.نقل قول:
اگر دوربین با زوم بالا ولی با کیفیت عکس کمتر می خواین به نظر من Panasonic FZ45 , Canon SX30 بهترین انتخاب هست.
اگر زوم بالا با کیفیت عکس باز هم پایین تر ولی فیلم برداری بهتر می خواین Panasonic FZ100 انتخاب خوبی است.
سال نوتون مبارک
راهی هست که اطمینان داشته باشیم باتری و شارژری که فروشنده میده اصله؟
تو جمهوری بعضی مغازه ها قیمت بالاتر میدن ولی میگن باتری و ... اصل میدیم؛ اون مغازه هایی ام که ارزونتر میدن میگن تو فاکتور شرط میکنیم که اصل میدیم، مثلا مغازه دارا قسم میخورنd3100 خریدش 735 تومنه درضورتیکه بعضی جاها 720 تومنم میدن!
راستی قیمتم بدون وسایل جانبی پرسیدم:)
ممنون
شاید خبر دست اول نباشه ولی canon kiss x5 ام تو جمهوری دیدم، میداد 1200.
دوست عزیز از پاسخ شما ممنونم.ولی fz100 مگه عکساش چطورن که اینقدر میگن بده.من عکس برام خیلی مهمه ولی فیلمبرداری هم به همون اندازه ظاهرا fz100 فیلمبرداریش خوبه.دوربین جدید بهتری در راه نیست منتظرش باشم؟اصلا تفاوت یه دوربین حرفه ای و نیم حرفه ای و کامکت در چیه؟نقل قول:
کیفیت به نسبت گفته میشه ، مثلا کیفیت FZ100 نسبت به G12 کمتره ، نه اینکه کیفیت بدی داشته باشه.
نقل قول:
من برام زوم بالا و فرمت RAW مهم هستش اما فیلم برام مهم نیست. درحقیقت یه دوربین برای شروع عکاسی دیجیتال می خوام و بعد از یه مدت می خوام دوربین حرفه ای بگیرم. حالا با این شرایط کدوم رو انتخاب کنم. ای کاش SX30 فرمت RAW داشت یا G12 زومش یک کم بالاتر بود.:20:
سلامنقل قول:
من خودم FZ35 دارم. برای عکاسی خیلی خوبه.کار باهاش خیلی راحته
امکاناتشم خیلی زیاده
فکر کنم FZ40 برای شما گزینه خوبی باشه ... فقط کمی نویز داره که البته خیلی زیاد نیست ... به امکاناتش می ارزه :10:
نمی خواید برید سراغ SLR ؟
سلام، ممنوننقل قول:
شرمنده که دیر جواب میدم، این مدت درست نشد به سایت سربزنم.
توی زوم های مختلف مشکلی نداره و راحت فوکوس میکنه، حتی تو 12x
در کل به نظر من که خوبه و راضی ام :46:
خیلی ممنون، حدودا این مدلی که من گرفتم چنده؟ (sandist 8gig class 6) من قیمت درست مموری رو نداشتم و دیگه همونجا که دوربینو گرفتم اینم خریدم.نقل قول:
نه هیچ دوربینی مموری روش نداه و شما جدا باید بگیرید.نقل قول:
من از جمهوری و از یه مغازه تو پاساژ ایرانیان خریدم.
نقل قول:
ممنون از راهنماییتان. راستش اول می خواستم برم سراغ SLR ولی من تا حالا دوربین دیجیتال نداشتم. قدیمترها ( منظورم 13-14 سال پیشه خوب این مدت برای تکنولوژی خیلی قدیمیه دیگه) دوربین آنالوگ داشتم و عکسهای عالی باهاش می گرفتم. حالا برای شروع کار دیجیتال ترجیح می دم با یه نیمه حرفه ای شروع کنم.نظر شما چیه؟
از طرفی همه دوربین های SLR برای زوم بالا لنز میخوان که هزینه رو افزایش می ده البته می تونم هزینه اش رو بدم اما به شرطی که مطمئن باشم برام بدرد بخور هستش. فعلاً دنبال یه دوربین نیمه حرفه ای برای شروع هستم.
یه سوال در مورد لنز دوربین ها دارم نمی دونم جاش توی این بخش هست یا نه.
کاتالوگ کامل لنزهای کانن و نیکون رو دانلود کردم که خودش به چندین دسته لنز تقسیم می شد مثل لنرهای زوم و تله و .... اما نمی دونم چطور میشه فهمید هر لنز چقدر زوم داره منظورم 24X یا 30X یا .. هست.
هیچ جا توی کاتالوگ مستقیماً به این موضوع اشاره نشده اما خیلی دیگر از پارامترهای هر لنز رو گفته که من دقیقاً نمی دونم چیه. کسی هست در این مورد راهنمایی کنه؟
دوست من ، الزاما همه لنزها زوم نیستند !! لنزهای پرایم هم برای کنن و نیکون زیاد و متنوع هستند که اصلا زوم ندارند .
برای لنزهای دوربین های DSLR هم هیچوقت از عبارت چند ایکس زوم استفاده نمیشه ... بلکه رنج یا فاصله کانونی لنز بیان میشه مثلا برای لنز زوم میشه لنز 18-55 رو مثال زد ( برای رند بودن این مثال رو میزنم ) که با تقسیم بیشترین فوکال یعنی 55 به کمترین یا همون وایدترین فوکال یعنی 18 که حاصلش 3 میشه ، مقدار زوم بدست میاد . برای خیلی لنزها این عدد رند نیست .
برای لنزهای پرایم هم مثلا 50 اف 1.8 یا 85 اف 1.8 یا . . . که اصلا زوم نداریم و فقط همون فاصله کانونی قابل ارائه ست .
موفق باشید .
سلام خدمت همه دوستان عزیز ، وقت همتون به خیر و سال نو مبارک عزیزان:11:
غرض از مزاحمت ، بنده در مورد عکس و دوربینهای عکاسی کاملا بی تجربه هستم و هیچی نمیدونم ، بنابراین تصمیم گرفتم مثل همیشه مزاحم شما عزیزان بشم و ازتون بخوام در این مورد راهنماییم کنید،
پیشاپیش سپاسگذارم:11:
1.لطفا یک یا چند دوربینی رو به بنده معرفی کنید بین قیمت 250 تا 280 هزار تومان ، که بشه بهش اعتماد و کرد و تا چند سال برای آدم دردسر نداشته باشه و ارزش این قیمت رو داشته باشه و عکسهاش کیفیت خوبی داشته باشم ، چون کسی بهم سفارش کرده که براش جستجو کنم ، ازتون خواهش میکنم دوربینی رو معرفی کنید که طرف بگه ایول به خاطر پیشنهادت :27: (برای مصرف خانگی میخواد)
2.برای خودم یه دوربین میخوام که با یه رم 16 گیگ (و یا کمتر) و یه کیف تا سقف 100 هزار تومان باشه ، با این مشخصات که بالای 10 مگاپیکسل باشه ، بتونه از یه رم 16 گیگی ساپورت کنه و عکسهای با کیفیتی بگيره ، راستش میخوام هر جا كه ميرم همراهم باشه ، چون به شدت علاقه مند به جمع کردن عکس خودروهای کلاسیک و قدیمی ، مخصوصا خودروهای آمریکایی هستم میخوام با خودم همیشه ببرم تا اگر موردی رو دیدم عکس بگیرم،
3.اگر سایتی رو میشناسید که با هر دوربین دیجیتال،یه عکسی از یه جایی گرفتن و بعنوان نمونه گذاشتن خیلی ممنون میشم بهم معرفی کنید،
با سپاس فراوان از شما دوستان عزیز،موفق و پیروز باشید،خدا نگهدار.:11::40:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی بسیار مفید شما. با این روشی که شما فرمودین من چک کردم اغلب لنزهای حرفه ای ماکزیمم 11-12 برابر زوم دارن (منظورم اون لنزهای مخصوص زوم هست). آیا این نتیجه درسته؟ از یک طرف دیگه این لنزهایی که روی دوربین های نیمه حرفه ای هست پس چرا اینقدر زوم داره منظورم 24-30 برابر هست.
ماکزیمم زومی که با لنز میشه داشت چقدره؟
اگر بخوام یه دوربین حرفه ای با لنز بگیرم میشه یه لنزی به من معرفی کنید که زوم بالا داشته باشه و همینطور دوربین مربوطه رو. ماکزیمم تا 2 تومن هم بشه مورد نداره.ممنون
با توجه به مطالبی که در چند پست اخیر گفتم ، تصمیم گرفتم حالا که دارم پول میدم یه دوربین حرفه ای بگیرم. به نظر شما Nikon D7000 برای من چطوره ؟
توجه کنید من قبلاً دوربین آنالوگ داشتم ایا برای شروع عکاسی دیجیتال سخت نیست؟
اگر پیشنهاد بهتری هم دارین (هر مارک یا مدلی)بهم بگین.(تا سقف 2 تومن)
آیا در هنگام خرید میتونی لنزی که روی دوربین هستش رو عوض کنی با یه لنز دلخواه دیگه ؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزيزم و با عرض تبريك سال نو يه سوال داشتم از دوستاني كه تو اين زمينه تجربه كافي دارند خواهش ميكنم منو راهنمايي كنن من خودم از دوربين كنون 550 استفاده ميكنم حالا ميخوام يكي از دوستامو تو خريد دوربين راهنمايي كنم به نظر شما خروجي كنون 550 به همراه لنز كيت فابريكش با يه دوربين كامپكت خوب چقدر فرق داره براي نمونه مثل g12 يا lx5 البته اين رو هم اضافه كنم كه براي كسي كه اطلاعات مقدماتي عكاسي رو داشته باشه ممنون
سلامنقل قول:
سال نو شما هم مبارک :11:
SX130
با حدود 220
16 گیگ خیلیه ها
سلامنقل قول:
سال نو شما هم مبارک :10:
زمین تا زیر زمین :31:
البته g12 يا lx5 بهترین های كامپكت ها هستند اما بازم اختلاف کم نیست (بیشتر توی شب :46:)
سلام و خسته نباشید
راستش برای اولین بار هست که به این تالار میام و البته خسته نباشید میگم به کلیه کاربران و همکاران محترم این تالار
اما قرض از مزاحمت :
قصد دارم یک دوربین عکاسی خوب بخرم
از اونجایی که من یا چیزی را نمیخرم یا اگر می خرم بهترینش را می خرم قصد دارم حدود 500-600 برای دوربین عکاسی هزینه کنم
موردی که مد نظر خودم هست و خودم تستش کردم conon ds 30 هست که اینجا حدود 560 تومن هست
این دوربین 14.1 مگاپیکسل هست
البه من فیلمبرداریش را هم چک کردم و نسبت به سایر دوربین های عکاسی واقعا کیفیت فیلمبرداری خوبی داره
حالا چیزی که من از شما دوستان وارد به فن می خوام اینکه چند تا دوربین دیگه در این رنج قیمتی و با امکانات مشابه به من معرفی کنید تا انشااله من از بین چند مدل بهترینش را خریداری کنم
پیشاپیش تشکر می کنم
سلام
من میخوام دوتا دوربین بگیرم
برای خودم و نامزدم
برای اون کامپکت میخوام تا 250تومن
برای خودم بین کامپکت وdslr (یعنی لنز داشته باشه) تا 300
شفاف بودن عکسها و کنتراست خیلی مهمه
هیچی هم از اصطلاحات نمیدونم
ببخشید اگه کاملا غیر فتی و اشتباه گفتم
ممنون
g12 قیمتش چنده؟
مشخصاتش چیه؟
lx5 چطور؟
سلام :10:نقل قول:
فکر کنم منظروتون SX30 بود درسته ، FZ40 و FZ100 این FZ100 فیلمش FULL HD و کلا امکانات بیشتری داره به نسبت اون دو ، SX30 هم زوم عالی داره 35X اون دو FZ هم 24X زوم دارند
دوربین HS10 و HS20 (فکر کنم بزودی بیاد) که اینا هم خیلی خوبند اما برای کسایی که قصد ادامه حرفه ای تر رو دارند پیشنهاد میشه
G12 و LX5 هم هست که کیفیت عکس بهتری نسبت به اون دو دارند اما زومشون کمه
چرا به دوربین حرفه ای فکر نمی کنید ؟؟؟؟
با 330 تومن میشه SX210 خرید که بهترین این قیمتهنقل قول:
با 400 تومن هم نمیشه dslr خرید مگر مدل قدیمی و دست دوم
g12 و lx5 بهترین های رده خودشونند با حدود 600 تومننقل قول:
سلام
سال نو همه دوستان مبارك
من كلا اطلاعاتم از دوربين در حد زير صفره
يه راهنمايي مي خوستم
من مي خوام يه دوربين بگيرم واسه كاراي خونگي هم عكاسي و فيلمبرداري ولي يه چيزي باشه كه كم نياره واسه عكاسي تو طبيعت قيمتش هم تا 300
پيشنهاد دوستان چيه واسه من؟
پيشا پيش هم از همه دوستان تشكر مي كنم
يه چيز ديگه فرق
PowerShot
با
IXUS
چيه؟ كدومش بهتره؟
مثلا sx130 با IXUS 130 هر دو قيمتش دور بر همه كدومش بهتر به نظر دوستان؟
با سپاس فراوان از شما دوست عزيز به خاطر پاسختون،نقل قول:
پس به نظرتون كمتر از 16 گيگ هم كارم رو راه ميندازه؟
در رابطه با موردهاي 2 و 3 هم مممنون ميشم راهنماييم كنيد،:11:
ضمنا،نظرتون راجع به پاناسونیک Panasonic DMC-FX48 چيه؟قيمتش هم حدودا 280 تومان هست،آيا ميتونه انتخاب مناسبي باشه؟
با تشكر از شما،موفق و پيروز باشيد،خدانگهدار.:11:
lumix dmc-fz38 چطوره؟
قیمتشو میدونید؟
sx 130 چطوره؟
Fujifilm FinePix S2950 چطوره؟
ضمن تشکر از شمانقل قول:
سلام
فکر کنم منظروتون SX30 بود درسته ، FZ40 و FZ100 این FZ100 فیلمش FULL HD و کلا امکانات بیشتری داره به نسبت اون دو ، SX30 هم زوم عالی داره 35X اون دو FZ هم 24X زوم دارند
دوربین HS10 و HS20 (فکر کنم بزودی بیاد) که اینا هم خیلی خوبند اما برای کسایی که قصد ادامه حرفه ای تر رو دارند پیشنهاد میشه
G12 و LX5 هم هست که کیفیت عکس بهتری نسبت به اون دو دارند اما زومشون کمه
FZ100 فکر کنم منظورتون پاناسونیک باشه!
این قیمتش چند هست؟
اینا برندش چی هست و چند قیمته؟نقل قول:
اگر بخوام حرفه ای بگیرم فکر کنم میره روی 700-800 که برای کاربری من زیاد محسوب مبشهنقل قول:
کیفیت فیلمش چطور هست؟نقل قول:
این FZ100 فیلمش FULL HD و کلا امکانات بیشتری داره به نسبت اون دو
اسن SX30 رزلوشن FULL HD نیست ولی فیلمش با کیفیت خوبی هست
می خواستم بدونم که کیفیت این مدل هم خوبه یا فقط فول HD هست
اصطلاحا بیت ریت فیلم بردای چقدر هست؟
مثلا برای SX30 حدود 24MB/S هست که کیفیت خوبی داره
خواهش می کنم . بله درسته ... دلیل این موضوع هم این هستش که اگر قرار باشه لنزی ساخته بشه که همون کیفیت خروجی لنزهای فعلی برای مثال Canon 70-200 L F4 IS رو داشته باشه و میزان زومش برای مثال یعنی این لنز از 2.85 به 4.28 برسه یعنی زومی که لنز Canon 70-300 f/4-5.6L IS USM داره ... با اینکه توی لنز دوم از دیافراگم بسته تری استفاده میشه ولی وزن حدود 300 گرم سنگین تر میشه !! و اگر اف ثابت و مثلا 4 بود با این فاصله کانونی بیشتر وزن شاید تا 500 گرم و اگر اف ثابت و 2.8 بود وزن شاید تا 1 کیلوگرم سنگین تر از وزن لنز فعلی میشد و البته قیمت هم قاعدتا بسیار بسیار بالاتر می بود . برای سایر لنزها هم همین رویه هستش ...نقل قول:
ممنون از راهنمایی بسیار مفید شما. با این روشی که شما فرمودین من چک کردم اغلب لنزهای حرفه ای ماکزیمم 11-12 برابر زوم دارن (منظورم اون لنزهای مخصوص زوم هست). آیا این نتیجه درسته؟ از یک طرف دیگه این لنزهایی که روی دوربین های نیمه حرفه ای هست پس چرا اینقدر زوم داره منظورم 24-30 برابر هست.
لنزهای دوربین های SLR Like بیشتر بدلیل سایز بسیار کوچک سنسورشون و البته بسیار ضعیف تر بودن خروجی که نهایتا ارائه میدن میتونن این مقدار زوم رو ارائه بدن . چیزی که مشخصه اینه که این دو اصلا قابل مقایسه نیستند .
من توصیه میکنم کمی از مقالات فارسی سایت عکاسی.کام یا غیره رو مطالعه کنید . اصلا ماکزیمم زوم اهمیتی نداره ... چیزی که هست شما تعیین میکنی که با توجه به کاربردی که برای خودت تعریف کردی به چه میزان فاصله کانونی چه پرایم و چه زوم نیاز داری . مثلا یک عکاس حیات وحش که همیشه لنز فیکس و بلند خودش رو روی دوربین اصلی سوار میکنه مثلا لنز Canon 500 F4 L IS یا هرچی و روی دوربین دوم و سومش هم لنزهای زوم متناسب با کاربرد خودش رو استفاده میکنه ؛ اصلا به میزان چند ایکس زوم لنز توجهی نداره !! بلکه به میزان فوکالی که میخوا دبه اون برسه توجه میکنه ... مثلا برای همون حیات وحش و لنز 500 با دوربین کنن کراپ دار مثلا 7 دی در نهایت به فوکال 500*1.6 برابر 800 مم میرسه که برای حیات وحش مناسبه . یا فرضا بنده برای لنز واک اروند خودم ( عمومی ) از 15-85 استفاده میکنم که ضربدر کراپ فاکتور سنسور دوربین یعنی 1.6 به من نهایتا رنج 24-136 رو میده که 24 برای عکاسی منظره و خانوادگی و کلا واید بسیار مناسبه و 136 هم برای پرتره و . . . عالیه . اصلا اینکه این میزان زوم چند ایکس باشه مهم نیست یعنی اصلا اصلا اصلا :21:نقل قول:
ماکزیمم زومی که با لنز میشه داشت چقدره؟
یک مثال دیگه ... شما برای لنز 18-200 کنن حدود 11.1 ایکس زوم داری اما برای لنز 100-400 کنن دقیقا 4 ایکس زوم هستش ... خوب به نظر شما کدوم یکی از اینها فاصله دورتری رو نشون میده ؟؟ از هر فرد ناآشنا به عکاسی که سوال کنید میگه خوب معلومه اون که 11 ایکس زوم داره ولی جواب اینه : مشخصا و بی هیچ شکی دومی :5: پس چیزی که هست اون چند ایکس زوم کذایی فقط یک نوع آگهی بازاریابی و اینهاست و آنچنان کاربرد حقیقی نداره .
این دیگه بسته به کاربرد و نیاز شما از عکاسی هستش که دقیقا باید مشخص باشه ... گزینه ها بسیار متنوع هستند .نقل قول:
اگر بخوام یه دوربین حرفه ای با لنز بگیرم میشه یه لنزی به من معرفی کنید که زوم بالا داشته باشه و همینطور دوربین مربوطه رو. ماکزیمم تا 2 تومن هم بشه مورد نداره.ممنون
بله مشکلی نیست و انجام می دهند .نقل قول:
آیا در هنگام خرید میتونی لنزی که روی دوربین هستش رو عوض کنی با یه لنز دلخواه دیگه ؟
موفق و شاد باشید .
masoud glx عزیز بی نهایت ممنونم. واقعاً مفید بود
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
lumix dmc-fz38 چطوره؟
قیمتشو میدونید؟
sx 130 چطوره؟
Fujifilm FinePix S2950 چطوره؟
Fujifilm FinePix HS10 چطور؟
ممنون
ممنون
ممنون
سلامنقل قول:
من برای شما sx130 رو پیشنهاد میدم ، کامل تر از IXUS 130 هست
220 تومن هم میشه
یا با 330تومن SX210
:10:نقل قول:
بله خیلی هم راه میندازه ، شما مسافرت طولانی مدت میرید ؟؟
dpreview.com
FX48 به نسبت قیمتش نمی ارزه :13:
نقل قول:fz38 یا fz35 عالیه من همین دوربین رو دارم اما دیگه قدیمی شده مدل fz40 حالا مدل ساله باید 400 یا 450 باشه (که نمی ارزه)نقل قول:
sx130 با 220 تومن بهترین رده خودشه
S2950 نمیشناسم
HS10 اینم عالی
شما از دوربین چه انتظاری دارید؟؟؟؟؟
بهترین کیفیت ممکن تو رزولیشن (FULL HD)نقل قول:
SX30 14 mb اما FULL HD کمتر از 3mb
نه هم HD عالیه هم FULL HD فقط FULL HD اندازه (رزولیشن) دو برابره HD ، برای اجراش هم به یه PC قوی نیاز داره
تعداد فریم در ثانیه
24MB/S فکر نکنم درست باشه
24 مگ در ثانیه خیلی زیاده من خودم 17 مگ در ثانیه بیشتر ندیدم.نقل قول:
مثلا برای SX30 حدود 24MB/S هست که کیفیت خوبی داره
نمونه عکس hs10 رو کجا میشه دید؟