دوستان پارس انلاین هم تعرفه هاش رو به روز کرده و در حال حاضر آسیاتک که من دارم افتضاح ترین تعرفه ها رو داره
Printable View
دوستان پارس انلاین هم تعرفه هاش رو به روز کرده و در حال حاضر آسیاتک که من دارم افتضاح ترین تعرفه ها رو داره
سرعت دانلودتون به مگابایت هست یا بیت؟
دوستان عزیز، های وب برای من نوسان سرعت زیاد داره و همش بهونه خط رو میارن
فن آوا تعرفه هاش وسوسه بر انگیزه میخواستم بیام فن آوا، ولی مثل اینکه اینجام ناراضی زیاده، درسته؟
یه سوال دیگه، طرح 2 تا 8 صب ترافیک رایگان حساب میشه یا نیم بها؟ از سایتشون که چیزی سر در نیاوردم
البته فک میکنم چون اولشه فن اوا پهنای باند زیادی نخربده به همین خاطره نوسان داره من که دو مگ خریدم تا چهار مگ اپ شده مشکلیم ندارم پینگم از ۱۴۰ تا ۱۶۷ هست حالا نمیدونم خوبه یا بد فعلا که راضی کننده هست موغت خرید هم بهم گفتن خطم تا ۲۲ مگ کشش داره
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
شبانه رایگانه ... تعرفه های جدید پارس انلاین هم بهتر از فن آوا هست. فلا که سرعت و پینگ فن آوا تعریفی نداره ۸ مگ گرفتم ولی روی ۴ بستن برام پینگ هم داغونه .. بنظرم باید مدتی منتظر موند تا اوضاع ثبات پیدا کنهنقل قول:
این خط که وصل نمیشه ببینم به چه شکلی هست کیفیتش
من که ۴ مگ گرفتم. اگه پینگ و تک لینکش خوب باشه راضیم
سرعت بالای ۴ فعلا بماند
اگه بد باشه باید دوباره برگردم پارس آنلاین:n35: که اونم قراره ۳ ماه دیگه ادغام بشه
به شدت دوست دارم تو مرکز من خوب باشه چون این چند وقته با همه چی این اینترنت تا حالا دارم ضد حال می خورم
کلی هم کار درسی مونده نشده انجام بدم:n27:
کسایی که قصد کوچ کردن دارن، یخورده بیشتر صبر کنن تا شرکت های دیگه هم تعرفه هاشونو تغییر بدن
آسياتك تعرفه هاش داغونه نسبت به بقيه ولي نوسان سرعت و قطعي تو اين چند ساله شايد ٢-٣ بار هم برام پيش نيومده. هر چند ديروز خط رو تخليه كردم ! فعلا منتظرم ببينم ثبات پيدا ميكنه يا نه !نقل قول:
من با اینکه سرعتم 4 مگ هست علی رغم اینکه 16 مگ خریدم ولی تصمیم گرفتم تخلیه نکنم چون خیلی کیفیت خوب و باثباتی داره پینگش هم عالیه فقط مشکل سرعت هست که اونم منتظر میمونم ببینم چی میشه ...
حجم روزانه رو هم گفتن می خوان تغییر بدن اما فعلا قطعی نیست ....
یعنی کم کنن یا افزایش بدن؟نقل قول:
زیادکنن ...نقل قول:
سرعت من نسبت به روزای قبل بیشتر نشده اما ثباتش بیشتر شده مثلا قبلا سرعت تا 300 کیلوهم میومد با سرور خارجی اما الان 480 تا 500 هست !!!
احتمالا باید بهتر شه تا هفته بعد یا بعدیش !
در کل من میمونم رو فناوا چون معلوم نیست برم رو شرکت دیگه و چی پیش بیاد !
سبام داداش عکس از سرعت دانلودت بزارنقل قول:
پس شما خیلی خوش شانس بودی و البته هر مرکز مخابراتی با اون یکی فرق داره. من منطقه 7 هستم مرکز مخابرات آشغال نظری. ماهانه هم حتی شده بود در حد 1000 تومن ولی باز گرون میکرد. خیلی دزده آسیاتک. پینگشم فاجعستنقل قول:
آخه یه مهلتی داشت آخرین تغییرات، نمیدونم دقیق کی بود ولی شرکتا موظف بودن تا اون تاریخ قیمت نهایی رو اعلام کنننقل قول:
وزیر راستگو!!!!!!! گفته بود طرحی داده که کف سرعت ها رو بعد از اتمام حجم برای سرویس های مختلف، متفاوت تعیین میکنه ولی این پست جدیدشه تحویل بگیرید:
✒در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه نیز قبلا عرض کرده بودم که پیگیری خواهم کرد. در مصوبه، کلمه حداقل قبل از صد و بیست و هشت کیلو بیت اضافه و ابلاغ شد و این امکان بوجود آمده که شرکتها در این محدودیت نیز با یکدیگر رقابت نمایند.
ایشون همش در حال پیگیری هستن و صحبت قبلیشم یادش رفته کلا! منم زیر پستش اینو نوشتم براش:
" در خصوص محدود شدن ترافیک پس از رسیدن به سقف مصرف منصفانه ، اینا تا زور بالا سرشون نباشه رقابت نمیکنن. شما قول دادی مصوبه بدی و سرعت های خوبی برای کف سرویس های مختلف تعیین کنی پس چی شد؟ مرد باش و سر حرفت بمون. شونزده کیلوبایت فاجعست. ضمنا همین شونزده هم نمیدن. یکی از رفقا حجمش تموم شده بهش هشت کیلوبایت سرعت دادن. برای بعضیا با همین هشت کیلوبایت بین المللی هم باز نمیشه و فقط سایت های آشغال داخلی باز میشه. ضمنا خیلیا سایت آپارات رو هم از حجم بین المللی کم میکنن. دست از این تفکیک ترافیک بردار "
زیاد خودتو در گیر نکن نت تو ایران درست بشو نیست این ۱۲۸ هم سرکاریه و همین چند ساعت پیش مخابرات یک طرحی داده یک ساله ۱۲۰ گیگ حجم با قیمت ازشون پرسیدم چرا این طرح دادین مگه غیر حجمی نشدن نت؟ گفتن این طرح همین امروز هست فقط!!!!!! اقا بر طبق مصوبه تا جای که من میدونم این مدل فروش غیر قانونیه مگه نیست؟ مخابرات پس چرا طرح های حجمی اونم با حجم کم داره میفروشه؟ همین فن اوا اولش واسه جذب مشتری اومد طرح شبانه رایگان الان حجمیش کرده چرا؟ چون میخان مشتری جمع کنن کیفیت کار مهم نیستنقل قول:
چرا پیگیری نمیشه؟؟؟؟
اینترنت شبانه یه اپشنه دقیقا برای جذب مشتری وگرنه خاطرتون باشه همین فن آوا چند ماه پیش خیلی یهویی اینترنت شبانه رایگانش رو جمع کرد و همه شاکی شده بودن!
ولی خب این حجمی رو که براش قرار دادن اگه پابرجا بمونه حداقل باعث میشه حالا حالا ها جمعش نکنن .
گرچه الان یه ابهامی پیش اومده بعضیا میگن این حجم شبانه بین المللیه ، بعضیا میگن داخلیه و نصفش میشه بین المللی ...
کسی 16 مگابیت نگرفت جدیدا تست کنه؟ تک کانکشنش چطوره؟ اگه کسی سرویس پایین تر هم گرفته تک کانکشنشو یه آمار بده لطفا
من جمع آوری کردم از این شرکت فوق آشغال ....
کوچکترین تعهدی ندارند در مقابل چیزی که میفروشن کلی به کاربر خسارت میزنن اما از یک ریال خودشون گذشت نمی کنن و ده جور حسابدار و کارشناس دارن ...
واقعا تاسف باره شرکتی که پوا سرویس 16 مگ رو میگیره اما در عمل 3 مگ بیشتر نیست و حرفی هم بزنی طلبکار هم میشن ...
من 87 تومن با مالیات داده بودم + 12 تومن به مخابرات بعد از جمع آوری 62 تومن بستانکار شدم ....
دریغ از یه عذرخواهی کوچیک بابت کلاهبرداری به این آشکاری ....
به هیچ وجه طرف این شرکت نیاین به طرف وحشتناکی کم فروشی داره تو سرعت ....
تک کانکشن = جلبکنقل قول:
زنگ زدم میگه مرکزت برای 16 مشکلی نداره، خطم هم که درسته. دو هفته دیگه مبین نت تموم میشه فن آوارو امتحان میکنم ببینم چی میشه.
در عرض یک روز نظرت متحول شد!!!:n13:نقل قول:
بنظرت اگه با سرعت 4 مگا کارت راه میفتم و 4 مگا میخریدی بازم به مشکل میخوردی؟
نه نظرم متحول نشد من الانم میگم کیفیتش برای من واقعا خوب بود از لحاظ پینگ ولی متاسفانه سرعت کم بود ...نقل قول:
من نمی تونستم با سرعت 3.7 مگ کار کنم چون واقعا کاربری من اجازه نمیده مثلا آپدیت بازی که قبلا تو 40 دقیقه دانلود می کردم باید تو 6 ساعت دانلود میکردم این برای من قابل قبول نبود حالا اگر 8 مگ میدادن میشد تحمل کرد ولی زیر 4 مگ نه ...
من صبح زنگ زدم واسه تغییر سرویس که به من گفتن نمیشه گفتم خودتون پریروز گفتید که میشه حالا میگه نمیشه بعد گفتم چرا 16 میفروشید ولی عملا 4 مگ هست گفت به ماربطی نداره و زنگ بزن به بخش پشتیبانی ...این حرف رو بخش فروش به من زد که مجموعه شون فروش رو برعهده داره !!!!
خیلی عجیب و شگفت آور بود وقتی به این واضحی به شعور آدم توهین می کنن معلومه که تخلیه کنم !!!
قیمتارو کدوم قسمت تدوین می کنه ؟ بخش پشتیبانی یا فروش ؟ مسلما این طور برخورد کردن خیلی بده حداقل جسارت داشته باشن و قبول کنن ...
الان کلی به من ضرر زدن هم مالی و هم تایمی شکایتم اصلا به جایی نمیرسه فوقش تماس میگیرن پولی در کار نیست به لحاظ خسارت تلف کردن وقت و هزینه من ....
پول رانژه رو هم که دیگه نمیدن چون میگن دادیم به مخابرات ....
بخش دوم سوالت واضح نیست!! من کلا با 4 مگ مشکل دارم ونمی تونم کار کنم .
وصل نشده........
لینک مودمت اومد ؟نقل قول:
نهنقل قول:
رفت فردا
مخابرات که میگه به روز کار میکنن پس ۴ شنبه رانژره شده ولی یه چیزی خرابه این وسط که لینک ندارم
فن آوا هم انداخت فردا :n30:
پیشگامان تعرفه هاش رو به روز کرد و بین المللش هم 1/3 حساب میشه یعنی برای سرعت 16مگابیتش میشه 300 گیگ بین الملل که فعلا از تمام شرکت ها زد جلو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تعداد شکایات از فن آوا خیلی زیاده
همون طور که موقع خرید یک جنس میگن باید ریتینگ کاربرا توی آمازون و ... رو لحاظ کرد الانم باید تعداد شکایات از شرکت ها رو لحاظ کرد
فعلا سمت فن آوا نیاید از نظر من
من که فعلا همون مخابرات می مونم و همزمان از شبانه همراه اول هم واسه دانلودهای حجیم استفاده می کنم تا نظرات مردم بیشتر برسه
دیشب به رفیقم گفتم اینترنت ایران چطوری شده 15 دقیقه یه ضرب داشت میخندید ترافیک داخل و خارج دیگه چیه طرف المان زندگی میکنه تو یه روز 5 ترابایت میتونه دانلود کنه ما کجاییم اونا کجان واقعا برا این مملکت متاسفم که همه چیش به کلاهبرداری از مردم ختم میشه.
اشکم در اومدش با این حرفت راست میگم چه نیازی به دشمن هستش برای این مملکت وقتی اینجوریه خونموننقل قول:
این اینترنتی که به خورد همه دارن میدن حجمی هست
اینترنت غیر حجمی اونوقت به یه حدی برسه سرعت میشه مثل اینترنت 10 ساله پیش واقعا جالبه نخرید دوستان دارن سره همه کلاه میزارن
بی نهایت انلاین فیلم ببین اونم کجا ؟ اونم چه فیلمایی؟ بی نهایت انلاین شهاب حسینی ببین
ماشین گرون میشه همه میخرن اینترنت گرون میشه باز همه میخرن هر چی بگی همینه نمیدونم مغز مردم ما معکوس کار میکنه!
اینترنت غیر حجمی با استانه مصرف یعنی بازی با کلمات
من از دیده بان نت گرفتم 8 مگ سرعت با اسپید تست روی 2 مگ نشون میده پینگ هم 70 و اصلا راضی نیستم فقط حجمش خوبه که وقتی یه اینستاگرام رو یه ویدیو رو راحت نشون نمیده به درد نمیخوره میخوام بیام فن آوا اینجور که معلومه خیلی فرقی نداره ولی خوب شبانه داره
فن آوا کیفیتش خوبه ولی همه جا سرعت بالا نمیده زنگ بزن مرکز رو استعلام کن ......نقل قول:
دیده بانم شبانه داره ...
پینگ با 4224 و 8888 بگیر ببین چنده ......
در کل کم نمیارم از بابت حجم من کافیه ولی سرعت واقعا بده جالبه روز اول تا 600 کیلوبایت با دانلود منیجر میرفت بعد که زنگ زدم گفتم بالاتر نمیره؟ گفت بذارین تست کنیم دیگه بعد اون آوردن پایین روی 200 کیلوبایت تنظیم شده فیکس ولی یهو میشه مثلا 80 و ... دوباره میاد روی 200 هی هم میگن درست میکنیم و خط تون نویز داره و در صورتی که روی یه خط دیگه مخابرات داشتم 2 مگ نامحدود فقط به خاطر سرعت اینو گرفتم که پشیمون شدم پینگش روی داخلی 70 روی خارجی ها 300 به بالاس در کل وقتی یه تلگرام کار میکنی یا اینستاگرام میفهمی واقعا داغونه من ایرانسل هم دارم مودم واقعا عالیه ایرانسل باهاش کار میکنی میفهمی اینترنت خوب تو ایران همینه کاشکی قیمت هاشو بشکونه آدم نیازی نداره دیگه از اینا بگیره من 120 گیگ میگیرم 1 ساله 200 تومن و 5 6 ماهه تموم میشهنقل قول:
دیده بان شبانه نداره من شب کلی دانلود کردم ولی همه رو کم کرده از حجمم دروغ میگه اگه بود مگه خل بود نزنه تو سایت اش !!! میومد تبلیغی میزد
خودتان قضاوت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چه بهونه مضحکی اورده. کی گفته تمام شرکتا اینجورین؟ تنها شرکتی که تو سرعت مسخره بازی دراورده همین فن آواست