:31: نه مثل اینکه اندفه واقعا حجمش زیاد شده !! من فکر کردم مثل قبل بیشتر حجم به خاطر فایل های اضافی هست که تو Zip هست.نقل قول:
ببخشید.
خب بزارید من یه تست بکنم الان . بهتون میگم.نقل قول:
Printable View
:31: نه مثل اینکه اندفه واقعا حجمش زیاد شده !! من فکر کردم مثل قبل بیشتر حجم به خاطر فایل های اضافی هست که تو Zip هست.نقل قول:
ببخشید.
خب بزارید من یه تست بکنم الان . بهتون میگم.نقل قول:
حالا به هر روشی که خارج کردید اگه براتون مقدور هستش آپلود کنید تا بقیه بتونن دانلود کنن.............نقل قول:
برای saeed_ac هم لینک رو بفرستید تا بتونه از بازی لذت ببره.......
محمد جان درسته میتونن Upload کنن.نقل قول:
واقعا Multiman کنسول رو مثل موم تو دستش گرفته !!
تو هر Update داره کاره همه رو راحت تر میکنه . فقط امیدوارم زودتر ورژن های 3.60 و 3.66 هم ه ک بشن.
3.60 که با Spoof میشه بیشتر بازیها رو Run کرد و بعضی ها هم که خوده شرکت سازنده سوتی میده و با پچ خودشون میشه بازی رو Run کرد،مثله L.A Noire که با پچ 1.03 یا همون DLC اول بازی روی 3.55 هم اجرا شد.............
3.66 که هنوز چیز خاصی نداره،فقط برای PSN باید آپدیت کنی...............
یه تیم اسپانیایی ه ک 3.66 رو ریلیز کرد و فیلمش هم من دانلود کردم منتهی گفتن دارن مشکلات رو بررسی میکنند کاملا موثق هم هست اصلا ساختگی نیست تا چند روز دیگه برای دانلود آماده هست تازه توی مرکز بازی هم لحظه شماری گذاشتن!:27:نقل قول:
بفرمایید دوستان اینم ایبوت uncharted 2:
چون adsl من ضعیفه زیاد طول کشید آپلودش.کد:http://hoseinati.persiangig.com/EBOOT.BIN
نقل قول:مثل اینکه اطلاعات من بد جور به گل نشسته :31:نقل قول:
خیلی وقته خودم رو UP نکردم .
محمد جان قضیه Spoof چیه ؟
دوستان یه یارو هارد 500gb با 40 تا بازی و چند تا فیلم BR میده 120 تومن میارزه بگیرم؟؟؟من تازه PS3 گرفتم و هیچ بازی ای هم ندارم.
در ضمن برای BOOT بلوری ارجینال بگیرم یا یه دسته دوم هم جواب میده؟؟
ممنون.
بابا این کارا دیگه چیه !!!!!!! :41::41::41:نقل قول:
یک کلمه به خودم میگفتید من eboot و param بازی uncharted 2 داشتم سالمم هست . این همم دنگ و فنگ
نمی کشیدین . :13:
شما میتونی یه FIFA 2008 دست دوم بگیری.نقل قول:
حتما باید بازی خاصی باشه؟؟یا هر بازی ای میشه؟؟
امان از دست این گروه as-team معلوم نیست این multiman 2.02 چه جوری دست کاری کرده که تو صفحه xmb هنگ میکنه ! :21:
فقط باید Original باشه فرقی نمیکنه چه بازی باشه.نقل قول:
حالا دست دوم از کجا گیر میاد؟؟
سعید جان این multiman هم الکی فضای هاردو میگیره . روشی نداری فایل های split رو از رو هارد اکسترنال اجرا کنیم ؟
این iris manager چطوره ؟ اگه ورژن جدیدشو داری به من بده ؟
من با multiman 2.01 بازی la noir رو از رو اکسترنال اجرا کردم با این که این بازی splite ولی با multman های دیگه حتی 2.02 نشد!!!!!
وقتی ony$ خیلی زور داره
Sony Soon to Force Gamers into Using HDMI
کد:http://psx-scene.com/forums/content/sony-soon-force-gamers-into-using-hdmi-1225/
دست همه دوستان درد نکنه.من الان فایل EBOOT که hosein ati عزیز گذاشته بود دانلود کردم.حالا باید چیکارش کنم؟
پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
دوستان یه روش برای اجرای بازی های split بر روی هارد اکسترنال پیدا کردم منتهی قیلش یه سوال داشتم
خداییش اگه این دفعه جواب ندید حالم گرفته میشه ؟
آقا من هرچی گشتم لینک دانلود این برنامه ها رو پیدا نکردم اگر لینکشو بزارید ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :20:
ps3splitter
split4g
opensplit v1.2
__________________________________________________ __________________________________--
روش من درآوردی برای اجرای بازی های split بر روی هارد اکسترنال ......( البته شاید بعضی از دوستان از این روش
استفاده کرده باشند ولی به بقیه نگفتند )
1. ابتدا بازی( split( big file را در هارد کنسول ps3 کپی کنید
2. بعد بهتر است فایلی روی هارد اکسترنال بود رو پاک کنید و دوباره از روی کنسول روی هارد اکسترنال کپی کنید
3. فایلی که روی هارد کنسول ps3 بود رو پاک کنید
4.بعد بازی رو از روی هارد اکسترنال اجرا کنید . بازی اتوماتیک split شناخته میشود و یک گزینه yes و no به شما
میدهد که شما yes را میزنید تا 40 درصد بازی روی هارد کنسول ps3 ذخیره شود
5. حالا به راحتی می توانید بازی split را از روی هارد اکسترنال اجرا کنید
توجه : این روش برای کسانی که از هارد کنسول پایین برخوردارند مناسب است و برای دیگران مناسب نیست .
توجه : به طور مثال بازی تیکن 6 که حجمی معادل 11 گیگ دارند به شرح زیر است .
ذخیره حجم روی هارد اکسترنال : 100 درصد = 11گیگ
ذخیره روی هارد کنسول : 40 درصد = 4 گیگ
ذخیره اکسترنال + کنسول = 15 گیگ که جمعا 4 گیگ بیشتر شده ولی فضای روی کنسول کمتر شده .
مخلصیم :31:
جون من اون سوال اول منو جواب بدید لینکشو گیر نیاوردم . دمتون گرم .
انتقادی داشتید در خدمتیم . سوال دیگه ای بود در خدمتیم.
البته الان یه چیزی فهمیدم . multiman جدید 2.02 خودش اتوماتیک 40 درصد بازی split رو میریزه
تو هارد کنسول ونیازی نیست که کال بازی رو بریزی تو کنسول و این مراحا رو انجام بدی
-
دوستان من همچنان منتظرم .این فایل EBOOT بازی uncharted2 رو چیکار کنم؟ چه جوری بریزمش؟
خب شما اگه بازیت روی هارد ps3 هست بریز روی هارد اکسترنال اگه روی هارد اکسترنال هست که هیچ.هارد اکسترنال رو بزن به pc بعد برو توی پوشه ی بازی بعد برو به این ادرسی که مینویسم:نقل قول:
uncharted 2 /PS3_GAME/USRDIR
بعد اونجا یه فایل eboot.bin هست اونو پاک کن و اونی که گزاشته بودم رو کپی کن به جاش.
بعد بازی رو بریز روی هارد کنسول و اجرا کن.
دوستان بازی mgs4 ارجینال اکش گیر میاد؟؟دست دومش قیمتش تا چقدره؟؟
در ضمن این بازی های جدید مثل motorstorm 3 ,crysis 2 و... فریمور کنسولو بالا میبرن؟؟
آقا همه کارهایی رو که گفتین انجام دادم ولی بازم وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و یک نوار زرد رنگ مثل لودینگ گوشه پایین صفحه سمت راست میاد. تو رو خدا کمک کنین دارم دیوونه میشم؟!!!
یه چیزی به نظرم رسید.نقل قول:
من الان داشتم توی بلوری رو نگاه میکردم یه چیزی به چشمم خورد.شما بازی رو با هارد اکسترنال بزن به pc و برو به این ادرس:
uncharted 2/PS3_GAME/USRDIR/BUILD/MAIN
ببین یه فایل pak22.psarc که 5.21 گیگ هست رو داری.ببین split شده یا نه؟
آقای عزیز به احتمال زیاد بازی شما ناقصه !نقل قول:
شما حجم بازی تو برو چک کن ببین درسته یا نه ؟
دوستان حجم بازی la noir ,socom4 چقدره؟؟
آقا این فایل ها تو فولدر main بود:
actor27.psarc
dc1.psarc
pak22.psarc.66600
pak22.psarc.66601
pak22.psarc.66602
pak22.psarc.66603
pak22.psarc.66604
pak22.psarc.66605
در ضمن حجم فولدر بازی 6.96 gig
اگه حجم كل بازي 6.96 هست پس مشكل إز بازيه.تا جايي كه من ميدونم حجم اين بازي 22 گيگ هستنقل قول:
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
Socom 4 : 22نقل قول:
La noire : 23.7
فکر می کنم هر کدومش حدود 22 گیگه .نقل قول:
آنچارتد 2 هم 22 گیگه
دوستان من یه هارد 1 ترابایت دارم فرمتش ntfs هستش حالا می تونم 2 پارتیشن 500 گیگابایتی براش درست کنم یکی fat32 یکی ntfs بعد بازی های ps3 رو بریزم تو پارتیشن fat32 و پارتیشن دیگه رو برای ذخیره اطلاعاتم استفاده کنم؟؟
دوستان دی وی دی uncharted 2 تو بازار هست؟ البته غیر اورجینال؟چند قیمته؟
ديشب كمبت گرفتم طاقت نياوردم ارزونتر شه!!!فكر نميكردم كريتوس انحصاري باشه اما هست!!!
نميدونم چرا دو تا كريتوس تو سلكت هستش كه يكيش فعلا فعال نيست!!!
در هر حال هر كي عشقه كريتوس داره كمبت رو بايد بگيره!!!ا(لبته من خودم عشقش نيستم)
سلام دوستان
کسی فایل EBOOT سالم بازی GOW Collection رو داره؟ الان وقتی میرم داخل بازی و نوع بازی رو انتخاب میکنم توی همون نوشه های اول گیر میکنه.
در پناه حق
نقل قول:عزیز جان یه خورده صبر کنی برات آپاود می کنم من دارم .نقل قول:
بیا داداش .
لینک دانلود eboot و param رو برات آپلود کردم .
لینک دانلود گاد آف وار کلکشن :
کد:http://www.uploadbaz.com/jo7j5ch82d4u
اون كه تو زمان سفر ميكنه ميدونم كيه الانم جاش خاليه و سياهه اما سمت چپ و راست پايين صفحه دو تا كاراكتر كريتوس هستش مثله هم!!!
مثله اينكه تو استراليا ممنوع شده كمبت!!!
اره ميشه از نرم افزار gparted استفاده كننقل قول:
حالا کی گفته as-team فارسی کرده :13:!!!نقل قول:
من از سایت as-team دانلود کردم فارسی بود
ولی از این سایتم دانلود کردم اینم فارسی بود پس شاید as-team یکمی خالی ببنده .....:31:
اینم سایتش :
کد:http://ps3.dashhacks.com/
دوستان میشه راهنمایی کنید چجوری میشه تو یه هارد اکسترنال با فرمت NTFS دو تا پارتیشن درست کرد که فرمت یکیشون FAT32 و دیگری NTFS باشه؟؟
مگه تو ایران . سونی نمایندگی داره :18::18::18:نقل قول:
ایران که کپی و کپی بازیه و ریجنم که نداریم نمایندگی کو !!!
اگه هست آدرس بده داشته باشیم ....