در مورد سوال 4 منظورتون چیه ؟ :18:نقل قول:
من دارم در مورد ریجن حرف می زنم ها ... ! :31:
جواب کامل تری دارید ؟
سوال 2 رو هم من خودم تصویرشو دیدم . مگه میشه غلط باشه ؟ :13:
در مورد سوال 4 منظورتون چیه ؟ :18:نقل قول:
من دارم در مورد ریجن حرف می زنم ها ... ! :31:
جواب کامل تری دارید ؟
سوال 2 رو هم من خودم تصویرشو دیدم . مگه میشه غلط باشه ؟ :13:
الان بازی های PAL و همينطور كنسول های PAL زياده شما همون ريجن PAL رو بگيرنقل قول:
اونها يه نوع تم هستند كه بعضی از قسمت هارو شبيه به قسمت های ويندوز ميكنن ولی اون شكل داشبورد رو عوض نميكنن
شايد شما بخش Media Center رو ديدی كه آيكون ويندوز داره فكر كردی ويندوز ميشه ريخت توی ايكس باكس !!
جدا می شه از هارد لپ تاپ رو 360 استفاده کرد؟ هک کردنش سخته؟ آسونه؟ شرایط خاصی داره؟ اساتید لطف میکنن یه توضیحی بدن؟ یا آموزشی چیزی؟
آموزش كه ندارم ولی يه بار از فروشگاه پرتو يه هارد 120 گيگابايت خريدم 80 تومننقل قول:
كه با تحقيق و ... فهميديم كه هاردش ، هارد هك شده ی لپ تاپ بوده ... تا حالا هم مشكلی نداشتم با اين هارد
حالا نميدونم چجوری هك شده بود !!
مثل اینکه باید دوتا دوتا سوال کرد تا جواب گرفت!
نقل قول:
با برنامه اي خاصي فرمت و اطلاعات هارد رو تغيير ميدن!!! كه يه كمي درد سر داره!!!
بعد ميزارنش توي قاب هارد كنسول و اتصالات مربوطه رو انجام ميدن و تمام......:10:
ممنون .نقل قول:
استاد می شه بگی اینا چیه ؟
[PHP]http://microsoftclick.spaces.live.com/Blog/cns!1114F5166AE276CA!114.entry[/PHP]
[PHP]http://www.gameconsoleskins.com/interface.htm?content=http%3A//www.gameconsoleskins.com/skins/360mods/xbox-360-window-mod.asp[/PHP]
[PHP]http://www.computing.net/answers/digitalhome/windows-on-xbox-360/147.html[/PHP]
:18:
لينك اولی در مورد به اشتراك گذاشتن فيلم و عكس توسط Media Center بين X360 و Windows Vista هستنقل قول:
لينك دومی هم به احتمال زياد Theme هست چون ويندوز ارجينال رو كه 14 دلار نميدن !!
لينك سومی هم يه فروم گم و گور هست كه طرف 100 % خالی بسته ويندوز XP رو ميشه روی ايكس باكس اجرا كرد چون ايكس باكس اصلا ويندوز نداره !
بله سوال شماره ی 2 درسته !!نقل قول:
هکر ها تونستند با ترفند هایی ویندوز Linux رو روی Xbox360 پیاده سازی کنند و همچنین 2000 رو .
البته این کار با مشکلات زیادی همراه بود که دیگه کسی دنبالش نرفت .
دوست عزيز اگه كنسول هارد نداره افقی بزاری بهتره كه لنزش دچار آسيب نشهنقل قول:
هارد 30 نداريم ! ( شايدم داريم من نميدونم ! ) ولی در كل خريد هارد توصيه ميشه
از هارد هك شده لپ تاپ هم ميتونيد استفاده كنيد ( من آركيد دارم همين هارد هارو هم دارم - تا حالا هم مشكلی نداشتم )
به خاطر اينكه از اون نميشه بازی رو اجرا كردنقل قول:
فقط ميشه آپديت ريخت
Cool Disk هم هيچ ربطی به بخش Memory ايكس باكس نداره :46:
- در ضمن دوست عزيز اگر ميبينيد سؤال شما جواب داده نميشه به خاطر اينه كه عضو جديد هستيد و تا پستتون بخواد تأييد بشه تاپيك چند صفحه ميره جلو پس يكم صبور باشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستان.نقل قول:
تو بازیسنتر یه تاپیک کامل در موردش هست، ولی تا اون جایی که من فهمیدم دو تا مشکل سره راهه.
1- اون مدل هارد 120ی که برای این کار قابل استفاده ست دیگه تولید نمی شه!!! (البته از اون سری با ظرفیت بالاتر هست که می شه ازش استفاده کرد ولی خب نمی صرفه، چون فقط 120 تاش شناسایی میشه)
2- کسایی که آرکید دارن چون نمی تونن از قاب و کابل هارد قبلی استفاده کنن، باید سیما رو لحیم کنن و قاب و زیبایی رو هم بی خیال شن...
همون هارد ارجینالشو بگیریم بهتره...
بيخيال شو به نظرمنقل قول:
چند سال ديگه تكلونوژی های جديد مياد ( ناتال و Motion Control و ... ) ديگه فكر نكنم اين هاردای قديمی حتی120 گيگ جوابگو باشه !
چند وقت ديگه احتمالا مايكروسافت هارد های جديدش رو با ظرفيت های خيلی بالا معرفی ميكنه
آها،نقل قول:
ممنون،
آپدیت رو که دانلود کنیم بریزیم روی Cool Dsik خود دستگاه اتومانیک آپدیت میشه؟ (کجاش باید چیکار کنیم؟)
چشم؛ والله من یه سال پیش با یه ID دیگه عضو بودم این لوس بازیا اون موقع نبود!
من يه بار آپديت داشبورد ريختم رو Cool Disk زدم به ايكس باكس يه پيغام اومد كه يه آپديت جديد وجود داره و آيا مايليدنقل قول:
نصب بشه كه منم تأييد كردمش و داشبورد آپديت شد
( يه سری از كاربرای جديد يه پست ها و يه تاپيك های شاخداری ميزدن قبلا كه آدم توش ميموند ! مثلا تاپيك ميزدن كه بياين اينجا پست بديد ستاره بگيريم : دی )
برای نصب داشبورد شما میتونید با داشتن اینترنت پرسرعت (ADSL) بدون نیاز به Cool disk یا CD خام داشبورد رو آپدیت کنیدنقل قول:
برای نصب داشبورد توسط Cool disk هم زمانی که داشبورد رو در آن کپی کردید اونو به یکی از پورت های USB جلوی دستگاه متصل
کنید ,بعد از آن خود کنسول به صورت اتوماتیک فایل رو خوانده و شروع به Update داشبورد میکند , بعد از پایان Update کنسول Restart
شده و شما میتوانید از آخرین ویرایش های داشبورد استفاده کنید.
موفق باشید
یه سوال دیگه، هارد 60 (نو یا دست دوم) گیر میاد؟
اگر بگردی پیدا میشه. تهران احتمال گیر اووردن بیشتره.نقل قول:
یه سوال دیگه، هارد 60 (نو یا دست دوم) گیر میاد؟
دوستان من ميخوام يه فن بخرم اول اينكه بخرم يا نه؟
فالكون هستش صاحب مغازه ميگفت با اين فن 10 ساعتو بكوپ ميتوني باهاش بري..
بگيرم به نظرتون؟
ببین دوست عزیز این فروشنده هارو ول کن ! دلت پاک باشه ! من خودم فالکون دارم نه 12 ولت کردم نه فن گذاشتم نه تو یخچال میذارمش نه هیچ حرکت دیگه ای ! به راحتی دارم روزی 5 6 ساعت بازی میکنم شاید یه روز هم بیشتر بشه اما کمتر نمیشه ! فقط حرفی رو که بارها زدم بازم میزنم ! هر چی بیشتر به فکر خراب شدن 360 باشی زودتر خراب میشه ! شما فقط کنسول رو تو فضای بسته نذار همین ! اون فن هم طبق گفته ی خیلی از بچه ها بیشتر ضرر داره تا اینکه فایده داشته باشه !نقل قول:
ولی وقتی اون دکمه وسطی ایکس باکس رو می زنم از 4 تاش 3 تاش پره .نقل قول:
قیمت این شارژر و باطریش چنده ؟؟؟:31:نقل قول:
قرار شد قیمت ها در تاپیک خودش گفته بشه خواهشا رعایت کنید !!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=15
دوستان با این وضعیت واسه ایکس باکس مشکلی پیش نمیاد؟
اگه قسمت قرمز یه فن دیگه بزارم چه میشه؟
[PHP]http://up.--------.com/2/1251149002.jpg[/PHP]
فکر میکنم شما زیادی قضیه رو جدی گرفتی !!!نقل قول:
هیچ کدوم از این کارا نیاز نیست.
ببخشید .نقل قول:
لاقل جواب اولی رو بدین اون که دیگه به اینجا مربوط هست .
شما ها می گین باطریش داره تموم می شه اما وقتی دکمه وسطی رو می زنی باطری 3 تا از 4 هست .
خوب سه تا از 4 تا شک بر انگیزه ممکنه وسط کار بگه باطری قطع شد شما باید دوباره دکمه رو بزنید اعصابتون خیلی خورد میشه.بهتره باطری رو عوض کنید یا شارژش کنید.نقل قول:
خودم پدرم در اومده با این کار.
موفق باشید.
سلام دوستان ايكس باكس من گاهي اوقات در ميان بازي قطع و وصل ميشه منظورم اينه كه روي ال سي دي پارازيت ميفته يا قطع و وصل ميشه وقتي يه بار ديگه خاموش و روشن ميكنم تا مدتي مشكلي نداره ولي دوباره اين مشكل ايجاد ميشه در ضمن در ابتدا كم قطع و وصل ميشه ولي هر چقدر بيشتر بازي كنم شديد تر ميشه !!
لطفا منو كمك كنيد تا بدونم مشكل از كجاس
دوستان اگه ميشه به مشكل منم رسيدگي كنيد
من اگه بخوام مدل arcade بخرم و بهش هارد 120 یا 60 وصل کنم :
اولا ممکنه بعدا مشکلی براش پیش بیاد ؟
دوما اینجا که من میخوام بخرم میگه آرکید بخر 360 تومان هارد 120 هم برات گیر میارم 70 - 80 تومان . به نظر شما جنس خوبی میتونه باشه یا یه هارد بی کیفیت داره میندازه ؟ هارد خوب قیمتش چنده ؟
شما به جای اين كارا برو يه باطری شارژی بخرنقل قول:
موقع نقل قول هم تصاوير رو پاك كن تا برای دوستانی كه Dial-up دارن مشكل پيش نياد
نقل قول:
- هيچ مشكلی پيش نمياد ... خيلی هم خوبه اگر واسش هارد بخريد
- از كجا ميخوای بخری؟ به نظرم آركيد رو خيلی داره گرون ميده و هارد رو خيلی ارزون ! اون هارد 120 گيگ كه
80 تومنه رو منم خريدم ... هارد هك شده ی لپ تاپ هست ... الانم از همين هارد استفاده ميكنم و تا حالا
هم مشكلی نداشتم
- دوستان این هارد که گفتید هک شده ی لپ تاپ هست هم داخل کنسول کار گذاشته میشه دیگه؟
- آقایون تهرانی نمیدونین اطراف تجریش و ونک کدوم مغازه هست که همه ی دیسک هاش Verbatim هست که آدم شک نکنه؟
اگه میشه اسم و آدرسشو بگید؟
ممنون می شم زودتر جوابتونو داشته باشم.
اون هارد ها توی قاب هارد ايكس باكس ميره يعنی كپی هارد ايكس باكس ميشهنقل قول:
در مورد سؤال دومت هم نميدونم !! ولی برو سايت Nextgen.ir بازی هارو سفارش بده واست بيارن
ديسك هاش Verbatim هست و جديدترين عناوين رو هم زودتر از بقيه مياره
سلام وخسته نباشید خدمت تمام دوستان
واقعا سایت جالبی هست.من قبلا از ---------- استفاده میکردم ولی الان از p30world
من یک سایتی را پیدا کردم که بازی های xbox را با قیمت ارزان میفروشه.هفته پیش ازش fable 2 خریدم 2500
تومان اما واقا عالی بود.میخواستم این سایت رو به دوستانم معرفی کنم.:10:
کد:www.farsshoping.com
من پست سفارشی انتخاب کردم 1200 تومان برای پست ازم گرفت.ولی برای کسی که بخواد چند تا بخره عالیه.من الان 6 تا بازی سفارش دادم فکر کنم تا چند روز دیگه به دستم برسه.ولی در کل به نظر من قیمتاش خیلی عالیه.من که هنوز تو نت قیمتهای این سایت رو ندیده بودم:20:
List of Xbox 360 games
List of Xbox 360 gamesکد:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_360_games
آرکید مگه تو تهران چنده؟نقل قول:
معذرت میخوام حواسم نبود اینجا جای قیمت نیست
سؤالات مربوط به قيمت قرار بود تو بخش مربوطه پرسيده بشه تا اينجا شلوغ نشه ...نقل قول:
من اگه الآن یه هارد بخرم خودم میتونم نصبش کنم یا باید بدم بیرون ؟
یعنی واسه نصبش باید دستگاه رو باز کنی؟
نه بابا راحت ميتونی جا بزنی ... فقط كافيه بزاريش روی بالای كنسول بعدش فشار بدی !!نقل قول:
جدی میگی ؟!!! :18:نقل قول:
لازم نیست دستگاه رو باز کنم ؟
اونوقت از چه طریق به دستگاه نصب میشه ؟
نقل قول:نقل قول:ای بابا نمیدونم چرا هر کاری میکنیم تا تاپیک به SPAM کشیده نشه نمیشه !!!نقل قول:
مگه اینجا تبلیغ بازاره که هرکی یحو محبتش گل میکنه میاد چند تا آدرس و شماره تلفن میده !!!
خواهشا رعایت کنید.
يه قسمت فلزی داره فكر كنم كه جا ميفته ... اون برجستگی بالای ايكس باكس رو كه ميبينی و خاكستری رنگ هستنقل قول:
اون هارد هست