حذف شود .................................
Printable View
دمت گرم که وقت گذاشتی:11::11::11::11:نقل قول:
من درایور رو uninstal کردم اما نمیدونم چطوری باید توی دیوایس منیجر پاکش کنم آخه اصلا اونجا نیست :41:
نرم افزار دوم رو هم دان کردم ولی هنوز نصب نکردم تا تکلیف دیوایس منیجر مشخص بشه:20:
آقا کارهایی که گفته بودی رو انجام دادم ولی گزینه اسکن برای کانال یابی کاملا غیر فعال بود:45::45::45::45:نقل قول:
دوست عزیز این لینک رو یکی از بچه ها داد
لینک خوبیه و بعد ثبت نام میشه توش سرچ کرد برای درایور رو غیره و من هم GLASSI PC-TV driver for windows 7 رو سرچ کردم و یه چند تا لینک داد ولی عملیات گرفتنشون برام گیج کننده بود و نتونستم بگیرم و کلا حجمی هم که جلوشون زده بود غیر منطقی بود میشه یه نگاهی بهش بندازی :11::11::11::11::11::11:کد:http://gigabitwarez.com/download/GLASSI%20PC-TV%20driver.html
تا به حال توی نت یه همچین چیز مزخرفی ندیده بودم (( هندونه با لینک مستقیم )) !!!!!!!!!!!!!!:27:
اگر نرم افزار قبلی کارت تی ویت گزینه های تنظیم نور و کنتراست داره با اون هم امتحان کن البته با همین درایور جدید
این قسمت جمله ت رو متوجه نشدم ، کارت قبلی رو نصب کنم یا کارت جدید :23::23::23::23:
امروز که وقت نیست اما فردا بعد از ظهر حتما روی چیپستش رو نگاه میکنم و اینجا میذارمنقل قول:
ممنون از همکاریت:11::11::11:
سلام
من یه کارت گرافیک palit nvidia GeForce 9500 Gt Super 128bit DDR3 1024mb دارام اما درایور این کارت رو برای ویثندوز 7 و ویستا رو هیچ جا پیدا نکردم
عزیز نمیدونم کدوم شماره رو میگی ولی روی کارت اینها نوشته شدهنقل قول:
GLASSI-TV PRO
ساخن تایوان
یه بارکد
08709105654
و یه قسمت دیگه و زیرش نوشته
FM7131 V:1.0
روی بزرگترین آی سی هم نوشته
SAA7131E/03/G
CE9538
SC334401
TtG06082
روی جعبه هم هیچ چیزی نداره و فقط جالبه که نوشته از ویستا هم پشتیبانی میکنه
جون عزیزت این درایورش رو پیدا کن آخه فردا پرسپولیس صبا هست و من نمیتونم مغازه رو ببندم و برم واسه فوتبال:11::11::11::11::11::11: