تهران یا شهرستان؟نقل قول:
دوستان جمعه تحویل میدن؟ پیگیری کنم؟
یه سوال که ممنون میشم کامل توضیح بدید
فرق td با همین 4جی گوشی چیه؟
و آیا این مودم ها 3 جی هم دارن؟ چونکه من یکی سیمکارتم 4 جی نیست
Printable View
تهران یا شهرستان؟نقل قول:
دوستان جمعه تحویل میدن؟ پیگیری کنم؟
یه سوال که ممنون میشم کامل توضیح بدید
فرق td با همین 4جی گوشی چیه؟
و آیا این مودم ها 3 جی هم دارن؟ چونکه من یکی سیمکارتم 4 جی نیست
خوب مثل اینکه منم به درد ناعلاج دوستان مبتلا شدم
24 ساعت میگزره که مودم دریافت کردم و 24 ساعت پیش از طریق پشتیبانی انلاین ایرانسل چت که تو سایت دارن صحبت کردم با کارشناس و گزارش ثبت کردن و گفتن 24 ساعت بعد
الان گفتم دوباره چرا سیم کارت فعال نشده؟
جواب گفتن:
گزارش ثبت شده و در حال بررسیه باید تا 24 ساعت انجام میشد که چون نشده گزارش مجدد ثبت و ارجاع شد
خیلی مسخره هست این ایرانسل.
خوبه حالا اینترنت پر سرعت دیگه در اختیارمه و محتاج این ایرانسل نیستم.
چه روش های دیگری برای فعال سازی هست؟ برم نماینده ایرانسل مدارک هویتی و مودم نشون بدم بگم ثبت کن سیم کارت رو؟
اها اینم بگم دوستان هی میگن هی شماره جدید پیگیری میدن فکر کنم هی هر دفعه یه گزارش جدید ثبت و ارجاع می کنن!خیلی خیلی خنده دار و مزحک امیزه این کار ایرانسل
اره درسته همه همینطورن . ولی الان من واسه شماها پیگیر شدم الان ایمیل داده که که شماره پیگیری دارید بدین من که ندارم . کسی اگه اگه داره ایمیل بفرسته شاید کاری کرد .نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
توی تمامی سطوح پشتیبانی این اپراتور داره این اتفاق میفته، و به صورت کاملا طوطی وار تعدادی تیتر و گزینه رو به عنوان جواب به کاربر میدن و فقط هم مختص به اینترنت ۴جی نیست بلکه برای سیم کارت هاشونم هست، حدود دو ماه میشه که روزانه داره مبلغ مشخصی به عنوان سرویس ارزش افزوده از شارژم کسر میشه با توجه به اینکه هیچ سرویس و مسابقه پیامکی فعالی ندارم حتی خود ایرانسلم این حرفمو تایید کرده اما فقط پشت هم دارن واسه این دزدی که انجام میشه پرونده با شماره پیگیری های مختلف درست میکنن و همیشه هم قراره بعد از ۴۸ ساعت مشکل برطرف شه، اما نزدیک به دو ماه میشه این مشکل پابرجاست و حل نشده، واقعا نمیدوم دیگه این درد رو چجوری دوا کنم، نمیتونمم خطمو عوض کنم بابت کارم مجبورم نگهش دارم
نقل قول:
توی تمامی سطوح پشتیبانی این اپراتور داره این اتفاق میفته، و به صورت کاملا طوطی وار تعدادی تیتر و گزینه رو به عنوان جواب به کاربر میدن و فقط هم مختص به اینترنت ۴جی نیست بلکه برای سیم کارت هاشونم هست، حدود دو ماه میشه که روزانه داره مبلغ مشخصی به عنوان سرویس ارزش افزوده از شارژم کسر میشه با توجه به اینکه هیچ سرویس و مسابقه پیامکی فعالی ندارم حتی خود ایرانسلم این حرفمو تایید کرده اما فقط پشت هم دارن واسه این دزدی که انجام میشه پرونده با شماره پیگیری های مختلف درست میکنن و همیشه هم قراره بعد از ۴۸ ساعت مشکل برطرف شه، اما نزدیک به دو ماه میشه این مشکل پابرجاست و حل نشده، واقعا نمیدوم دیگه این درد رو چجوری دوا کنم، نمیتونمم خطمو عوض کنم بابت کارم مجبورم نگهش دارم
توی تمامی سطوح پشتیبانی این اپراتور داره این اتفاق میفته، و به صورت کاملا طوطی وار تعدادی تیتر و گزینه رو به عنوان جواب به کاربر میدن و فقط هم مختص به اینترنت ۴جی نیست بلکه برای سیم کارت هاشونم هست، حدود دو ماه میشه که روزانه داره مبلغ مشخصی به عنوان سرویس ارزش افزوده از شارژم کسر میشه با توجه به اینکه هیچ سرویس و مسابقه پیامکی فعالی ندارم حتی خود ایرانسلم این حرفمو تایید کرده اما فقط پشت هم دارن واسه این دزدی که انجام میشه پرونده با شماره پیگیری های مختلف درست میکنن و همیشه هم قراره بعد از ۴۸ ساعت مشکل برطرف شه، اما نزدیک به دو ماه میشه این مشکل پابرجاست و حل نشده، واقعا نمیدوم دیگه این درد رو چجوری دوا کنم، نمیتونمم خطمو عوض کنم بابت کارم مجبورم نگهش دارمنقل قول:
دوستان مال من امروز ظهر فعال شد وسیم کارتم ثبت نام شده. ولی 100مگ توحسابم هست زنگ زدم میگه این تسته به زودی 15گیگ فعال میشه کسی میدونه جریان چیه؟
دوست عزيز چند روز زمان برد تا فعال شد الان من ٥ روزه ميگن مداركت نرسيدهنقل قول:
ايرانسل ميگه ٦٠٠ و اونا ميگن ايرانسل موندم چكار كنم
من به ایمیل داده شده پیام دادم لطف کردن جواب دادن درخواست شما با کد پیگیری ... به بخش مربوطه ارجاع شد . اینو که خودم 10 روزه دارم میبینم یک شماره چیزی از بخش مربوطه بدین تا از ان طریق اقدام کنیم الان من 5 تا کد رهگیری دارم عملا دارن میگن این کدها رو بگذار در کوزه آبشو بخور وقتی قانون نیست همینه هیچکی به هیچکیه هیچکسم پاسخگو نیست