نه نمیره خبنقل قول:
الان این عکسی که گرفتم در حالت تست سنگینه !
به نظرت مشکل از چیه ؟
قبلا این مشکل رو نداشتم ها - اتفاقی متوجه شدم
Printable View
نه نمیره خبنقل قول:
الان این عکسی که گرفتم در حالت تست سنگینه !
به نظرت مشکل از چیه ؟
قبلا این مشکل رو نداشتم ها - اتفاقی متوجه شدم
خوب برید تنظیمات بایوس رو یک چک بکنیدنقل قول:
همچنین گزینه های که باعث مصرف سی پی یو میشن مثل c2e و.... رو غیرفعال کنید این گزینه ها وقتی فعال باشن حتی اگر تنظیمات رو سیو کنید باز هم به دلیل ناپایداری تنظیمات به حالت اول برمیگرده ببینید تنظیمات بایوس درسته و به هم نخورده
تنظیمات که درستهنقل قول:
دقیق میشه بگی اونایی رو که باید غیر فعال کنم کدوما هستن ؟ اسماشونو بگو
یه چیزم بگم من قبلنم این گزینه هایی که باعث میشد تو وقتایی که از سیستم استفاده ای ندارم کلاک بیاد پایین تو بایوسم فعال بود ولی وقتی مثلا یه تست سنگین رو میزدم درست میشد . ( اونا ضریب رو کم میکنن ) در مورد ضریب هم که خودت صفحه قبل دیدی ماکزیمم هست یعنی 12.5 !!! ولی باس روی 200 هست که من تو بایوس روی 272 گذاشتمش ! همین طور تنظیمات رم که روی 400 گذاشتم اونجا ولی اینجا نگاه میکنم روی 300 هست !
پس چی میتونه باشه ؟
واقعا کلافم کرده ! :19:
گزینه هایی مثل c2e , cpu eist function , cpu thermal monitor , cpu spread spectrum باید غیر فعال بشه
ببینید با تغییر دیگه ای در بایوس باز هم تنظیمات ذخیره میشه یا نه اگه نشد
بایوس رو یک بار دیفالت کنید و مجددا تنظیمات رو از اول اعمال کنید اگه باز هم سیو نشد و همه چی درست بود و مکشلی نبود میگم دو حالت داره یا باتری مین ضعیف شده که تنظیمات ذخیره نمیشه یا اینکه یک جایی از تنظیمات مشکل داره و باعث ناپایداری میشه و بایوس اونارو به حالت اول میبره
1 - بایوس رو چه جوری دیفالت کنم ؟نقل قول:
بایوس رو یک بار دیفالت کنید و مجددا تنظیمات رو از اول اعمال کنید اگه باز هم سیو نشد و همه چی درست بود و مکشلی نبود میگم دو حالت داره یا باتری مین ضعیف شده که تنظیمات ذخیره نمیشه یا اینکه یک جایی از تنظیمات مشکل داره و باعث ناپایداری میشه و بایوس اونارو به حالت اول میبره
2 - اگه باتری هم ضعیف شده باشه تنظیمات سیو نمیشه ؟ ( چون احتمال این زیاده الان تقریبا 3 ساله کار هم کرده )
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان یادم اومد من یک نرم افزار (اپدیت چیپ مادربورد) چند وقت پیش نصب کردم احتمال داره واسه اون باشه چون احساس میکنم از اون روز اینجوری شد.
بله سیو نمیشه اگه باتری ضعیف باشهنقل قول:
با برداشتن باتری مین در حالت خاموشی سیستم و گذاشتن مجدد آن بایوس دیفالت میشه
حالا شما اون موارد دیگه ای هم که گفتم رو کامل چک کنید و فقط این مورد رو بررسی نکنید
ممنون
باتری رو در آوردم جا زدم بعد دوباره تنظیم کردم درست شد .
سلام
دوستان میشه برنامه برای تنظیم دور فن تو حالته اور معرفی کنید . با pc probe نمیشه رو حالته اور
و من e8400 رو تا 4 اور کردم و ولتاژ رو اتو هستش مشکلی نداره ؟
ممنون
با نرم افزار speed fan میشهنقل قول:
میشه یه راهنمایی کنید اصلا ملوم نیست چی بهی چیه speed fan
اون سواله دوم هم میشه بگید ؟
ممنون