بله از ابتدای سرویس که حدودا ۱۴ روز قبل شروع شدهنقل قول:
جواب الکی میدن، بیش از ۵ بار تماس گرفتم ،اما درست نشد
میگن همه چیز اکی هست !!
Printable View
بله از ابتدای سرویس که حدودا ۱۴ روز قبل شروع شدهنقل قول:
جواب الکی میدن، بیش از ۵ بار تماس گرفتم ،اما درست نشد
میگن همه چیز اکی هست !!
دوستان نامحدود آرت ۵ شاتل پس از عبور از مصرف منصفانه سرعتش چقدر میشه؟
آقا من 4مگ با شبانه رایگان دارم. کلا ماه اول 7 گیگ دان داشتم. الان که ماه دومه دیشب گذاشتم واسه دانلود سرعتم رو 60 محدود شده!!! شما هم محدود شدین؟
ماه اول یعنی روزی 7 گیگ دان می گیرد یا ماه 7 گیگ می گیرد؟نقل قول:
کلا تو یک ماه 7 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
سلام شاتل رایگان شبانه چجوریه میگن یکم دان میکنی قطع میشه این قضیه اش چیه تتوضیح بدید لطفا
روزانه 231 مگ با سرعت 9.4 کیلوبایت برثاینه!!!!نقل قول:
آیا روزانه دان یا شبانه؟هر ماه چند روز دان یا هر روز؟
من پیشگامان 8 مگ شبانه دارم هر شبی 6.5 گیگ می گیرد سرعت 500 حدودا دان دارد تا حالا 147 روز مجموعه 956.47 گیگ گرفتم روی داخل پیل پیشگامان نوشته بود البته من هر روز ساعات 3 تا 7 دان کردم اغلب دان تورنت فیلم و سریال داشت
علت من مجبور کردم به شاتل چون قرارداد من 34 روز دیگر باقیمانده است اما چند ماه قبل پیشگامان سرویس شبانه رایگان برداشت بود
ممنون یکی از دوستان میگفت موقع دانلود همش پیغام میده و وارد سایتی بنام notice شاتل میشه و دانلودش قطع میشه
ایا از طرح منصفانه رد کرده اینجور شده یا این پیغامهای بی خودی میگه داری بیش از حد دانلود میکنی چی هست
اینجوری باشه مفتش گرونه
دوستان این پیغام notice شاتل چی هست که میره تو سایت و میگه خوش امدید یوزر ویوزر و پسورد رو وارد کنید
حجمش تموم شده یا وقت تمدیدشه.نقل قول:
سلام بچه ها بعد حدود3 سال میخوام از مخابرات برم تا حالا هم از ترس جمع اوری و کار نکردن پ.ر.اک.س.ی رو سایر شرکت ها جمع نکردم (قبلا رو شاتل کار نمیکرد)
میخوام نامحدود بگیرم و میگن شاتل نامحدودش سرعتش خوبه فقط با مصرف بالا محدود میکنه
دوستان شاتل سرعتش قبل محدودیت و بعد از اون به چه حالت هست ؟ با فیلتر و اینا مشکل نداره؟چون برام خیلی مهمه..... یه شرح حال بدین بد نیست .با سپاس:n16: