سلام بلــهنقل قول:
Printable View
سلام بلــهنقل قول:
من Smart Security 7.0.302.26 رو دانلود کردم موقع نصب روی ویندوز 8.1 این پیغام رو میده !!! واسه چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان کسی کرک نود 32 ورژن 7.0.302.0 رو نداره؟؟؟؟؟؟
اسمارت سکوریتی هم 32 و هم 64 بیتی
سالم باشه ها
ممنون
سلام
بچه ها من هر زمان ویندوز و برنامه هارو نصب می کنم بعد اخر سیستم اسکن می کنم نود به همه چی گیر میده
از جمله فایل های سیستمی بعد میبرتشون تو قرنطینه یا پاکشون میکنه بعد سیستم دیگه بالا نمیاد مجبور میشم دوباره ازنو ویندوز نصب کنن!!!!!!:n03::n03::n03:
اکثرا ویروس جیفو میشناسه
دلییلش چیه ؟ایا همه همینجوری میشن ؟ یا این مشکل فقط مال سیستم من؟
سلام دانلود نرم افزار به صورت کامل صورت نگرفته.یا شایدم در موقع اکسترک کردن مشکلی پیش اومده.دوباره دانلود کنید.نقل قول:
سلام من نود 32 که نصب میکنم سرعت سیستمم میاد پایین سیستممو تازه گرفتم مدلش پایین هم نیست ولی این مشکلو دارم لپ تاپم اسوز هست و64بیتی باید نصب کنم چون 32بیتو جواب نمیده؟
سلام لپ تاپ اسوز دارم وویندوزش باید 64بیتی باشه ویندوز و نرم افزار64 بیتی نصب کردم حالا نود32 نصب کردم سرعت سیستمم پایین اومده.درضمن سیستمو تازه گرفتم وسیستم بالایی هست.؟میشه بدونم چرا سرعتش پایین میاد؟
کانفیگ لب تاپ خودتون رو بگید؟نقل قول:
nod32 ورژن 7 خیلی کامل و جامع هست و کمترین تاثیر رو روی سیستم میذاره.مشکلی نداره.
سلام
دوستان خسته نباشید
یه سوال در مورد اپدیت افلاین داشتم
چه طوریه ؟
من الان انتی ویروسم اپدیته خوب ؟
باید برم از کدوم پوشه بردارم فایل های اپدیت رو و روی سیستم دوستم توی کدوم پوشه بریزم؟
انتی ویروس ها باید ورژن یکی باشه ؟
ایا نیاز به اینترنت هست ؟
فقط فایل ها رو توی پوشه کپی کنم کافیه ؟
کاره دیگه ای نباید کرد ؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]