از همهی دوستان که راجع به بحث Virtual Keyboard بحث کردن و کلی استفاده کردم ممنون. من سه تا نکته و سوال از اساتید دارم:
۱. توی سرویس LastPass و احتمالا سرویسهای مدیریت پسورد دیگه امکان ذخیره کردن فرمها و شمارهی کارت بانکی و باقی اطلاعات در یک فرم در خود سرور ابری هست. وقتی به صفحه ی پرداخت وارد میشید این امکان رو دارید با دو کلیک کل فرم رو پر کنید بدون اینکه از کیبورد استفاده کرده باشید یا پسورد معلوم باشه. خب اینم امن هست نظر اساتید راجع به این سناریو چیه؟
۲. راجع به zero-dayها من به بحثی که راجع به هوش آنتیویروس و قدرت تشخیصش بود تکیه میکردم. و یادم هست یکی از ملاکهای مهمم همین مسئله بود که اون موقع منجر به انتخاب avast شد و بعد Avira و کمودو (که بعد این هم حساسیتم کم شد تا اینکه همین اجازهی دسترسی به چند نرمافزار نهچندان قابل اعتماد رو توی keylayout دادم و همینطور استفادهی بیشتر از سرویسهای تورنت که باعث شده باز مسئلهی امنیت واسم مهم شه ...) آیا این ملاک یعنی قابلیت اطمینان در مقابل zero-dayها با بحث هوش مصنوعی در تشخیص آنتیویروس درست هست؟ تا چه حد؟
۳. شاید اساتید زیاد مایل به معرفی یک بستهی خاص نباشند اما اگر صلاح میدونید شما چه پک امنیتی رو توصیه میکنید؟ (ترجیحا رایگان و اگر غیررایگان هست قابل خرید با قیمت مناسب باشه و تا حد امکان سبک باشه. در ضمن داشتن سرویسهای به دردبخور در بانکداری الکترونیک ایرانی!! هم داشته باشه ترجیحا )
ممنون