بالدینی: تلاش رم برای به خدمت گرفتن گواردیولا بی نتیجه ماند
مدیر داخلی جدید باشگاه جلوروسی در صحبتهایی اعلام کردند که سران این تیم برای به خدمت گرفتن گواردیولا ثمری نداشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- فرانکو بالدینی، مدیر داخلی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که سران این باشگاه در تابستان برای به خدمت گرفتن پپ گواردیولا دست به کار شدند
مسئولان باشگاه رم که تحت مالکیت توماس دی بندتوی آمریکایی است، در طول تابستان به دنبال مربی خوبی بودند تا جانشین وینچنتزو مونتلا نمایند
در نهایت لوئیس انریکه، مربی بارسای بی برای هدایت رم برگزیده شد ولی فرانکو بالدینی که روز جمعه رسما به عنوان مدیرداخلی باشگاه معرفی شد اعلام کرد که انتخا ب اول جلوروسی، مربی اصلی تیم کاتالان بوده است
بالدینی در کنفرانسی خبری گفت:« ما به دنبال گواردیولا بودیم. من از او پرسیدم که آیا می خواهد تا به رم بیاید و او به من گفت که شاید در چند سال آینده چنین خواسته ای داشته باشد.»
بالدینی که در تیم ملی انگلیس درکنار فابیو کاپلو به همکاری می پردازد در ادامه به تمجید از لوئیس انریکه پرداخت و گفت:« من از ابتدا از سبک کاری لوئیس انریکه خوشم آمد. واقعیت ها هم به من نشان داد که اشتباه نکرده ام. این اولین تجربه مربیگری جدی اوست و او هم باید اشتباهات خاص خودش را مرتکب شود. جرم این نیست که اشتباه نکنی، بلکه این است که از آنها درس نگیری.»
بالدینی ادامه داد:« انریکه مربی بزرگی خواهد شد. از او می خواهم که خیلی سریع این روند را طی کند. انریکه تمام ویژگی های لازم برای مبدل شدن به یک مربی بزرگ را دارد. الان ما باید موارد لازم برای موفقیت را دراختیار او بگذاریم.»
تصاویر منتخب افتتاح لاماسیای جدید بارسلونا
بارسلونا با افتتاح یک لاماسیای جدید به دنبال پرورش بازیکنان بزرگ دیگری است
Getty
سایت گل- چند روز پیش بود که بارسلونا یک لاماسیای جدید را افتتاح کرد و در جریان این مراسم بود که ساندرو روسل به سخنرانی پرداخت.این مرکز تورت اوریول نام دارد. دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از مراسم افتتاحیه این آکادمی فوتبال را ملاحظه کنید
اینیستا دربازگشایی لاماسیا: «این یک روز رویایی و احساسی است».
آندرس اینیستا یکی از شاگردان لاماسیای قدیمی بود و در روزی که مرکز جدیدی برای نوجوانان در باشگاه افتتاح شد، بیان کرد: «این یک مرکز شناخته شده در جهان است و من به خاطر حضورم در مراسم افتتاحیه آن هیجان زده ام».
زمانی که آندرس اینیستا 12 سال داشت تنها یکی از بازیکنانی بود که درسال 1996 به آکادمی آمدند. و حالا بعد از 15 سال او برای قضاوت درمورد امکانات جدید در جایگاه یک قاضی ممتاز است: «این برای چندمین بار است که لاماسیا در سر تا سر جهان شناخته می شود. هدف این است که کارها از ابتدا درست انجام شود و آنها سعی می کنند که شما را هم به عنوان یک بازیکن و هم به عنوان یک شخصیت انسانی رشد دهند».
به همین خاطر افتتاحیه یک مفهوم ویژه برای اعضای باشگاه لاماسیا مثل اینیستا دارد: «این یک روز رویایی و مهم است. یک تغییر واقعی بین لاماسیای جدید و قدیم وجود دارد. شما می توانید ببینید چطور همه چیز تغییر کرده است و من خیلی هیجان زده ام که بخشی از تیم اول برای حضور درمراسم افتتاحیه هستم».
توصیه ها
از او چند توصیه برای نوجوانان لاماسیای جدید خواسته شد و اینیستا اینطور پاسخ داد: «آنها باید ارزش زمان را بدانند و از آن بهترین استفاده را ببرند و از آن چیزی که دارند، آگاهی کامل داشته باشند که می توان آن چیزها را اینگونه توصیف کرد: رفتن به مدرسه و همزمان با آن ورزش روزانه.این خیلی سخت است که خانواده را ترک کنی و بنابر این تو باید قدر چیزهایی که دراینجا داری را بدانی. می خواهم به آنها بگویم که از زندگی خود لذت ببرند».
تشکر ویژه از ون گال
همان طور که گواردیولا بعداز بازی ویکتوریا ذکر کرد همه بازیکنانی که از لاماسیا بیرون می آیند ستاره جهانی نخواهند شد. برای ستاره شدن به استعداد، فداکاری و سخت کوشی بسیاری نیاز است. اینیستا این فرصت را بدست آورد که به خاطر فرصتی که لوییس ون گال به او داده بود -وقتی که تنها 18سالش داشت- از او تشکر کند: «من همیشه از او متشکر خواهم بود. هم به خاطر اینکه او فرصت شروع را به من داد و هم به خاطر اعتمادی که نسبت به من داشت. من به یاد می آورم که قبل از آنکه او برود برای او 6 بازی انجام دادم. من در همه آن بازی ها در ترکیب اولیه قرار داشتم، اگرچه شخصیت های بزرگی برای انجام این کار وجود داشتند و من تنها 18 سال داشتم، ولی پذیرفتم که آن کار را انجام دهم. او یک مربی ست که واقعا برای نوجوانانی که به لاماسیا می آیند ارزش قائل است و نفرات زیادی از ما وجود داشتند که با او شروع کردند. من همیشه خاطرات خوبی از او خواهم داشت». ون گال امروز عصردرمراسم افتتاحیه خواهد بود تا توسط شاگردانش تشویق شود.
مهارت های شگفت انگیز
گلی که اینیستا درمقابل ویکتوریا زد با مهارت خاصی انجام شد، او گفت: «وقتی که چیزهایی مثل این اتفاق می افتد، احساسی عالی به من دست می دهد. من فکر نمی کنم که آن حرکت را با قصد انجام داده باشم، فقط یک حرکت خیلی سریع بود. شما خودتان را در فضایی کوچک و مدافعی که رو به روی شما ایستاده می بینید. من می دانستم که مدافع می خواهد بایستد. این یک همکاری زیبا با دو یا سه حرکت یک-دو با مسی بود. من درباره چگونگی آن خیلی خوشحالم. به این دلیل که ما امتیاز لازم را کسب کردیم و آن گل ما را در مسیر پیروزی قرار داد». مهارتی که اونشان داد یک نمونه از تلاشی بود که در مقابل ریسینگ انجام شد. اگر چه ضربه او به تیر دروازه اصابت کرد و مسی از این ریباند استفاده کرد و گلی دیگر به ثمر رساند، اما اینیستا به روشنی بیان کرد که نفر اول فوتبال در دنیا کیست: «آن لئو ست، بیایید امیدوار باشیم که بتوانیم سال های زیادی از بازیش لذت ببریم».
مترجم: کوثر موسوی / FCBarcelona.ir
آخرین جلسه تمرین پیش از بازی با سویا
گواردیولا: «تردید دارم که چنین نسلی دوباره تکرار شود»
مطبوعات و رسانه ها تنها پس از یک روز از افتتاح لاماسیا جدید با گواردیولا صحبت کردند. پپ گواردیولا با روحیه بسیار بالایی در کنفرانس خبری شرکت کرد.
سرمربی بارسا که در گذشته به عنوان بازیکن در بارسا توپ می زد و خود نیز در لاماسیا آموزش دیده بود شادی خود را از بازگشایی دوباره آکادمی جوانان بارسا که دارای امکاناتی بهتر است را بیان کرد. او همچنین از اینکه لاماسیا با نام پرفسور اوریل تورت نامگذاری شده است، خوشحال بود: «من امیدوارم همچون 32 سال گذشته لاماسیا برای پرورش ستاره های آینده فوتبال به ما کمک کند».
افتتاح لاماسیا، مرکز تمرینات اوریل تورت همچنان مورد بحث قرار دارد. این مراسم که دو ساعت به طول انجامید، شامل سخنرانی، اجرای گروه کر کودکان و بسیاری از جاذبه های دیگر بود که روز عاطفی را برای مربیان، بازیکنان و مسئولان باشگاه که گرد آمده بودند رقم زد.
گواردیولا که در مراسم افتتاحیه لاماسیا حضور داشت گفت: «این یک رویداد بسیار عاطفی بود». او در ادامه توضیح داد: «به افرادی که لاماسیای جدید را با نام پرفسور اوریل تورت بزرگ نامگذاری کرده اند، تبریک می گویم»؛ سرمربی تیم امیدوار است که بازیکنان جوان با مزایا و کیفیت حال حاضر آکادمی اشکالات خود را اصلاح کنند و از تمرین کردن لذت ببرند.
گواردیولا اذعان کرد که لاماسیا در 32 سال گذشته نقش بسیار موثری در پرورش ستاره های فوتبال داشته است. اما وقتی از او پرسیده شد که اگر لاماسیا دوره دیگری را به خود ببیند که بشود با بازیکنان پرورش یافته آن یک تیم 11 نفره در بارسلونا ساخت، او صریح بود و گفت که سناریوی تیم فعلی یک استثنا است... من شک دارم که چنین نسلی دوباره تکرار شود.
جوانان تیم باید از حضور ستاره هایی همچون مسی، ژاوی، اینیستا و والدز استفاده کنند و به تجربیات خود بیفزایند. اما گواردیولا امیدوار است که جوانان از تجربه این بازیکنان استفاده کنند؛ «تا زمانی که بازیکنان بزرگ در تیم هستند، بازیکنان جوان می توانند در زمین چمن به آنها ملحق شوند» و در ادامه افزود: «اما پیدا کردن جانشینی مناسب برای تک تک این ستاره ها، تقریبا غیر ممکن است. هماهنگ سازی بازیکنان جوان و آینده دار کار بسیار مشکلی است».
بحث در این مصاحبه به سمت ژاوی کشیده شد و چگونگی کار هافبک کاتالان که چگونه در روز سه شنبه به رکورد بیشترین حضور در لیگ دست میابد توضیح داد. گواردیولا گفت: «پیدا کردن جانشین برای او بسیار دشوار است، نه فقط به خاطر بازی فوق العاده او در زمین، بلکه به دلیل رفتار عالی او در خارج از زمین؛ پیدا کردن فردی که طراوت را مانند او به تیم انتقال دهد بسیار سخت می باشد».
در نهایت تمرکز به روی بازی در لیگ مقابل سویا آمد. گواردیولا گفت که او، کارکنان و بازیکنان به خوبی از خطر از دست دادن امتیاز در نیوکمپ مقابل سویا به دلیل خوشحالی شرکت در مراسم افتتاحیه لاماسیا جدید آگاه هستند. گواردیولا در این مورد اظهار کرد: «سویا تیم قدرتمندی است که تا به این جای لالیگا باختی در کارنامه نداشته است و این کار این معنی را نمی دهد که آنها خوش شانس هستند». وی در ادامه افزود: «سویا تیمی است که فوتبال تک ضرب بازی می کند و تیمی است که با نهایت سرعت به سمت دروازه بان تیم حریف حرکت می کند».
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir