البته یک مشکل بزرگ هم داره و اون این که ntfs رو ساپورت نمیکنه(فعلا البته!)نقل قول:
البته یک مشکل بزرگ هم داره و اون این که ntfs رو ساپورت نمیکنه(فعلا البته!)نقل قول:
میگم شما که همه رو تست کردی یه اوبونتو رو هم روش تست کنی عالی میشه ها!نقل قول:
من که اگه اوبونتو روش خوب بالا بیاد قید n9 رو میزنم همینو میگیرم!(البته بعد از این غول بی شاخ و دم کنکور لعنت الله علیه!)
نقل قول:
چرا یهو جبهه میگیرید من اون چیزی رو که دیدم گفتم وگرنه در همه فروم ها رو گل بگیرن
یکی عین من که نمی تونم کارمو تعطیل کنم برم علاءالدین که اونجا هم دزدبازاره بیشتر
ضرر میکنم تا از این سایت ها آب گوشتی . کسی هم نخواست تبلیغ کنه چون من اصلا این
یارو رو نمی شناسم چیزی که میدونم اینه که آدم درستیه همینو بس با قیمت هم کاری ندارم
اصلا چی دوست داری بشنوی بابا اون یکی انجمن همه دزدن خوبه ؟! این بچه بازیها چیه
اگه قراره هرکی تجربیاتشو اینجا بگه دیگه پارازیت ننداز پسر جون چون حال ندارم با امثال تو
سر.کله بزنم اگر هم نمی خوای تاپیکو تعطیل کن . بازهم میگم من به شخصه تبلیغ هیچ کسو
نمیکنم اشاا... دره هرچی موبایل فروشی تخته شده.
اینجا قرار نیس قتلی چیزی اتفاق بیافته :دی ما توی محل آبرو داریم خواهشا پای پلیس و پزشکی قانونی رو اینجاها باز نکنین :دی
با مقایسه نینجا جان 100% شدم واس GS2... فقط می گم احیانا امیدی نیست که کاستوم رام هایی بیان واس GS2 که تا حد زیادی UI شبیه به سنس داشته باشن؟؟؟
تنکس ;)
آقا یکی کمک کنه بگه من این گوشی رو از کجا بگیرم؟
کیس یو خواهش می کنم شما پاسخ بده .:10: این درخواست و تو صفحه 198 دادم کسی پاسخ نداد .:41::19::19:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز
سلام
نمی دونی اینجا علاء الدین برای بعضیا خونه عشقه !
همون جا میتونی پیدا کنی
بابا این UI اصلا چیز مهمی نیست!نقل قول:
من آندروید رو نمی دونم ولی در مورد وین موب ۶.۵ ( که از نظر من بهترین پلتفرم بود از نظر آزادی عمل!)
من خودم سامسونگ داشتم و روی گوشیم تاچ ویز ( مخصوص وین موب!) بود ولی خیلی خز بود و کند به سادگی روش تاچ فلو ریختم (که مخصوص htc هستش!)
پس ببینید اگه آندروید انعطاف پذیری رو داشته باشه میشه ریخت!
اگه هم نداشته باشه شما همون spb 3d رو بریز خداییش توی 3d سنس رو میخوره!
ولی ممکنه سنگین باشه و از این حرفا ولی اگه UI قشنگ میخوای هزینشم باید بدی دیگه!
توی کاستوم رام ها میتونی انواع مختلف UI رو تجربه کنی...از این لحاظ مشکلی نیست....
spb 3d هم اصلا سنگین نیست...خیلی راحت کار میکنه از تاچ ویز هم راحتر....
قیمتش توی بندرعباس 810 هزار تومن!