با سلام من با وارد شدن به منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدلla32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر متاسفانه الان هم تصویر بر عکس شده هم دکمه کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان خواهشمندم راهنمایم کنند در صورت امکان به ایمیلم ارسال کنین vanvany_kh
Printable View
با سلام من با وارد شدن به منو مخفی ال سی دی سامسونگ مدلla32a450c جهت فعال کردن تصویر در تصویر متاسفانه الان هم تصویر بر عکس شده هم دکمه کانال ویدیو غیر فعال شده از دوستان خواهشمندم راهنمایم کنند در صورت امکان به ایمیلم ارسال کنین vanvany_kh
دوست عزیزنقل قول:
شما در منوی مخفی چه چیزی را تغییر دادید.
من 40d7000 دارم، خودش ماهواره و وایرلس داخلی داره. پشتش هم جای CAM
چطور میشه تو خودش cccam رو فعال کرد و کانالهای کارتی رو دید؟
دوست عزیزنقل قول:
طبق مقررات سایت بحث در مورد ما-هو-اره ممنوع است.و شما برای اینکار باید مطابق کارهای که در ریسیور انجام می دهند عمل کنید .در گوگل جستجو کنید.
دوست عزیزنقل قول:
HOTEL MODE و HOTEL OPTION را از سرویس مخفی خاموش یعنی روی OFF بگذارید و یک بار FACTORY RESET کنید. و اگر خود تان هم می دانستید گدام آیتم دیگر را دست زدید و چه تغییری را انجام دادید بهتر می توانستیم شما را راهنمایی کنیم.
سلام
تلویزیون من D 5500
برای فعالسازی تیونر دیجیتال وارد منو سرویس شدم ولی فعال نشد
Factory Reset کردم الان دیگه آنالوگ هم نمی گیره..!:n27:
شدیدا به کمک شما نیاز دارم:n28:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون شما مدلش ua40d5500 است تلویزیون شما دیجیتال دارد و می توانید از این روش فعال کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-IRAN انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخام آنالوگش فعال شه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که مراحل بالا را انجام دادید در هنگام جستجو کانال در منوی کانال می توانید هم آنالوگ وهم دیجیتال را انتخاب و جستجو کنید.
با ruSamsungTVCommunicator میشه فعالش کرد
ضمنا من
ttx group
ch table
PnP language
هم ندارم