من 3 میلیون دارم. میخوام وام بگیرم.چقد وام میشه گرفت؟ یه جا خوندم طرف وام میداد ،3 برابر موجودی حساب با اقساط 60 ماه... اینا کلاه برداری نیست>؟ سودش چطوریه واسه اونا؟ چقدر میکشه روش؟
Printable View
من 3 میلیون دارم. میخوام وام بگیرم.چقد وام میشه گرفت؟ یه جا خوندم طرف وام میداد ،3 برابر موجودی حساب با اقساط 60 ماه... اینا کلاه برداری نیست>؟ سودش چطوریه واسه اونا؟ چقدر میکشه روش؟
بانک قرض الحسنه مهر (نه موسسه مالی و اعتباری مهر) این پول رو که 6 ماه خوابوندی بهت 3 تومن وام میده 4درصدنقل قول:
سلام,
من برای کاری که شروع کردم احتیاج به حساب جاری و دسته چک دارم.
دانشجوام ولی با کمک سرمایه پدرم رو یک قطعه زمینی که داشتیم کار ساخت شروع کردم. اگر بخوام پول نقد
جابجا کنم برای خرید ها که ریسکش بالاست. یا برم بحساب فروشنده ها پول واریز کنم تمام وقتمُ باید تو بانک تلف کنم.
حالا مشکل اینجاست که من نه اجاره نامه و نه مجوز کسب و کلا مجوز فعالیت ندارم, کارت پایان خدمت هم ندارم :n02:
چطور میتونم حساب جاری باز کنم؟؟ اصولا امکان پذیر هست؟
برای حساب جاری شما باید مدرکی دال بر درامد داشته باشی
قبیل: جواز کسب-فیش حقوقی-کارت کشاورزی و ...
غیر از این بانک بانک دیگری را میشناسید که وام قرض الحسنه بده؟نقل قول:
بانک قرض الحسنه رسالت وام میده با سود 2 درصد فقط پول باید خیلی بیشتر بخوابونینقل قول:
الزامی نیست برای واریز پول حتما به بانک مراجعه کنی می تونی یه حساب پس انداز باز کنی و پول رو به هر حسابی خواستی اینترنتی جابجا کنینقل قول:
4 ماه باید پول بخوابونینقل قول:
4ماه که بخوابونی معادل پولی که خوابوندی که بهت وام نمیده بر اساس یه درصدی بهت وام می دهنقل قول:
بانک قرض الحسنه مهرنقل قول:
برای 5 تومن
قسطش ماهی چنده؟ چطوری قسط هر ماه را حساب می کنند