ممنون از شما
حل شد
ااگه از یاهو مسنجر وارد بشی میتونی از اونجا وارد ایمیلت بشی
الان یه سوال دیگه داشتم
ایمیلم پر شده از تبلیغات و اسپم ها
دیوونم کرده
اصلا کاری میشه کرد که از سایتهای مختلف الکی ایمیل واسم نیاد
Printable View
ممنون از شما
حل شد
ااگه از یاهو مسنجر وارد بشی میتونی از اونجا وارد ایمیلت بشی
الان یه سوال دیگه داشتم
ایمیلم پر شده از تبلیغات و اسپم ها
دیوونم کرده
اصلا کاری میشه کرد که از سایتهای مختلف الکی ایمیل واسم نیاد
برای ایمیل های اسپم یا تبلیغات وارد Setting >> Blocked Addresses بشین و آدرس ایمیل فرستنده ها رو اضافه کنیدنقل قول:
سلام . یاهو سرویس آنلاین هم داره برای کمک به بازیابی یا ریست کردن پاسوورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان دیگه با روش Inspect Element هم نمیشه ساخت ایمیل یاهو؟؟؟ من هر چی میزنم میزنه
This is not a valid mobile number.
چه کار کنم یه ایمیل بسازم؟؟
سلام
چه طوری می تونم فایل های حجیم را ایمیل کنم؟ خیلی ضروری هست
تا اینجا که من اطلاع دارم فعلا این موضوع مرتفع نشده. حتماً باید شماره بدین و یاهو همچنان ایران را تحریم کردهنقل قول:
خیر. حداکثر ججم ارسال در هر ایمیل 25 مگا بایت استنقل قول:
شما میتونین اون فایل رو با برنامه های کانورتور مثل winrar به حالت پارت به پارت 20 مگی زیپ کنید و هر پارت را در یک ایمیل ارسال کنید!
هافینگتن پست نوشت: یاهو تصمیم گرفته است که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، این درحالی است که وزارت خارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریم های ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.
یاهو به جای ارائه خدمات ایمیل، اشتراک گذاری تصویر و ... به میلیون ها کاربر ایرانی، از ساخت ایمیل جدید توسط ایرانیان ممانعت بعمل آورده است.
برای مردم آمریکا که بیشتر از جی میل و هات میل استفاده می کنند، عدم دسترسی به یاهو مسئله ی بزرگی به نظر نمی آید.
با این حال یاهو پرطرفدارترین ارائه دهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده می کنند.
شهرت یاهو بر سر رسوایی آژانس امنیت ملی آمریکا به شدت خدشه دار شده است، به همین دلیل مدیرعامل یاهو گفته است که این کمپانی نیازمند جلب اعتماد مجدد کاربرانش است.
سلام
ما هر ایمیلی که ارسال می کنیم در این استایل جدید کوفتی عنوان ایمیل می زنه ME
در صورتی که در استایل کلاسیک به ادرسی که ارسال کرده بودیم یا اگر اسمی ذخیره شده بود به اون اسم ، ایمیل را نشان می داد .
به چه صورت این مورد را بر طرف کنم ؟
ممنون
شما میتونین استایل ایمیلتون رو به حالت بیسیک تبدیل کنیدنقل قول:
صفحه قبل آمورزش را قرار دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت انتخاب به نقل از هافینگتنپست نوشت: یاهو تصمیم گرفته که به ساکنان ایران اجازه ساخت ایمیل جدید را ندهد. :n04:
این تصمیم در حالی است که وزارتخارجه آمریکا تصمیم به لغو تحریمهای ایران در حوزه تکنولوژی گرفته است.
براساس این گزارش، یاهو پرطرفدارترین ارائهدهنده خدمات ایمیل در ایران است و 63 درصد کاربران اینترنتی این کشور از یاهو استفاده میکنند.