[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سرور در پیته به تمامه!
پینگ افتضاح
زبان کمی تا مقداری خنده دار
بازیکنا اوه اوه اون که دیگه اصلا هیچی!ترکن!:n02:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سرور در پیته به تمامه!
پینگ افتضاح
زبان کمی تا مقداری خنده دار
بازیکنا اوه اوه اون که دیگه اصلا هیچی!ترکن!:n02:
eune پرچم بالاست ترولولول:n10:
ولی راست میگن وست ایرانی بیشتره اما پینگ بد تر من پینگم تو east بین 100 تا 150 ولی west زیر 250 نمیاد باز نت با نت فرق فوکوله
سلام :n18:نقل قول:
eune پرچم بالاست ترولولول
ولی راست میگن وست ایرانی بیشتره اما پینگ بد تر من پینگم تو east بین 100 تا 150 ولی west زیر 250 نمیاد باز نت با نت فرق فوکوله
شما ISP چه شرکتی؟
الان یک دست با هم زدیم و بقیه خیلی عالی بود تیم اخر فجیه کمپرس بود و surr کردن :n10:
ولی با EVE خیلی خوب میری اصلا نمیتونم باهاش برم :n01:
یک سوال Varus و Ezral کدوم با هم کانتر ؟!
اینجا که هیچی نزده :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای دیشب proving grounds با عرفان خیلیییییی حال داد
آخرش دیشب ساعت 4 خوابیدم میشه به وقت شما 6 و نیم صبح :دی
تو رانک 2 بار با با Ezral رفتم 1 بار مقابل varus بودم امان من با اون Q و ULT ...برده بود فید دادن بهش کمی مشکل بود
درصورتی که اینجا بر عکس زده یعنی Varus کانتر گذاشته من از همین جا دیدم بعد رفت تو بازی این شد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا عجیب
سلامنقل قول:
من 512 مخابرات دارم معمولا پینگ خوبه امروز 140 بودم دیدی که. اون دستم خیلی حال داد من انقد با eve بازی کردم دیگه همه چیشو یاد گرفتم چمپ های دیگه زیاد بلد نیستم
مخابرات شماها چه قدر خوبه : دی
من پینگم زیر 250 نمیاد هم وست هم east.مشکل اینه زنگ میزنم میگه از cmd پینگ بگیر.از همه جا پینگم عالیه و packet loss هم ندارم ولی توی بازی(اکثر بازی ها) لگم و پینگ هم افتضاح :|
من پینگم همش رو 400هست بعد بازی میبینم کلی ریپورت گرفتم:n28:از وقتی wtfتموم شد این مشکل دوباره شروع شد
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
شبه جمعه است حوصلم سر رفته بود:n02:
خیلی باحال بود
اینارو از کجا میارییییییی؟ :n08: